witam![]()
ja tez po siwteach biore sie opstro do robotyoby sloneczko nam przyswiecalo w naszych dazeniach
pozdrawiam serdecznie
witam![]()
ja tez po siwteach biore sie opstro do robotyoby sloneczko nam przyswiecalo w naszych dazeniach
pozdrawiam serdecznie
labadee dzięki za wsparcie. Mieszkam w małej mieścince ,zrobiło się ciepło i ludziska wolą spędzac czas w ogródkach jest mi smutno aerobic zawieszony na 4 miesiące.Dziś już dieta na 5 zaliczona.
Sniadanie
bułka z ziarnami + twarożek z pomidorem
2sniadanie
jabłko
obiad
ryba na parze+ziemniak+surówka
przegryzka
sok marchwiowy 1 szkl
kolacja
deseczka+wędlina+rzodkiewki
2godziny pracy w ogrodzie
jak wstawic link
Widze ze jadlospis wzorowy oby tak dalej
a co robilas w tym ogrodze![]()
Moja dawna Walka
Musze schudnac chociazby dla zdrowia - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Moja nowa walka
W obecnym świecie liczy się tylko bycie ładnym
Dieta na 4- cwiczenia na 3. Przekopałam cały ogródek. Od poniedziałku biore się za sianie będę miała swoje warzywka
brzmi ciekawie
no ale dietkuj na piec i cwicz tez na 5:P
powodzenia
Moja dawna Walka
Moja nowa walka
Będę cwiczyc i dietkowac. Dziś dotknęła nas straszna tragedia para prezydencka zginęła w katastrofie, tylu polityków, wybitnych ludzi odeszło na zawsze.
Wczoraj nie do końca dieta byłam u mamy zjadłam wiecznika z bitą śmietaną i deser z galaretką lodami i śnieżką. Od dzisiaj walka się zaczęła koniec z podjadaniem i obietnicą od jutra. ZACZYNAM OD DZIŚ !!!!!!!!
Dieta zachowana , już wiem że kryzys mam za sobą waga zaczęła spadac mieszczę się w rozmiar 48 superrrrrrrr
wczoraj myślałam nad tym jakby tu zmobilizowac się do cwiczeń i wpadłam na pomysł, żeby sobie notowac swoje zmagania
stepper-500 kroków
brzuszki-50
skakanka-0
rower-5km
na więcej nie miałam czasu pracowałam na nocną zmianę i musiałam odpocząc. Jak myślicie sprawdzi się ten mój pomysł. Zaniedbałyście mnie troszeczkę
Powolutku moja waga spada. Dziś była piękna pogoda wybrałam się na długi spacer, więc cwiczenia zaliczone z dietą też nie było zle dodatkowo zjadłam tylko parówkę no i może z 2 jabłka.
No troche zaniedbalam Cie ale niemialam dostepu do kompa teraz go mam
za objadanie sie zaslugujesz na lanie
ALE dobrze ze sie opanowalas i juz jest dobrze tzn mam nadzieje ze dzis nie grzeszysz
a co do wyliczania swoich dokonan sadze ze to dobry pomysl bedzie cie bardzo motywowac
gratuluje dojscia do 48 teraz byle by do 46:P
Powodzenia milego weekendu zycze
Moja dawna Walka
Moja nowa walka