2 załącznik(ów)
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Mania, nie widziałam Cie bo łażę za psinka, sprawdzam czy drugiego śniadanka se nie robi. Nie odświeżyłam stronki...
Jeśli masz choc trochę serca i miłości do piękna to myślę iż widok z mostu na tyle Ci się spodoba ze doda Ci skrzydeł, znosić nie będę musiała. Najwyżej zamówię jakiś dźwig z budowy a tego to nie brakuje
Dwa przykłady, zrobione w 2016 przeze mnie, ze warto dreptać... tuptutuptu
Załącznik 46126
Załącznik 46127
Anoola no ja se patrze to dzwig pewnie bedzie potrzebny bo te tuptu tuptu coraz gorzej mi wychodzi ot wredny sks a na niego nie ma ratunku.A jeszcze kilka lat temu to tez podobnie gadałam ale zwyczajowo trza samemu doswiadczyc zeby zrozumiec innego człowieka bo taka prawda ze najłatwiej oceniac innych ze swojej perspektywy .
Optus i jak wiatry u nas juz dzis tak werdnie nie było jeno popadywało jakies paskudztwo ale na ogrodzie to wiosna tylko szkoda pszczołek bo jak wyleca to juz te pierwsze kwiatki przekwitną .
Dzis wczesnie ide spac bo jutro moja kolejka z pojsciem z małym a pozatym musze jeszcze z pitami pojechac bo trze rozliczyc wiec ruchliwy dzien jutro bedzie .
Mania, ile kilometrów masz na działeczke?
Wpisz w google adres i sprawdz.
Na działke często leziesz więc....
Na dzialke.mam 3,5km i najbardziej mi pasuje jazda autobusem a nie tuptu tuptu
Maniu, dasz radę ! Wcale nie jest daleko.
Mam nadzieję, że nie będzie połączone z ogrodem - bo wtedy byłoby ciężko... Ale myślę, że już Anulka dobrze trasę ustawi.
A dla takiego widoku - warto się przemęczyć.
Pytasz o pogodę dzisiaj - w samo południe zaliczyłam długą trasę. Jak wróciła - to się ciut rozpadało. Wiało cały czas - ale ja duża kobieta jestem, do rowu mnie nie zepchnęło.
Jutro gimnastyka - więc już spacerów nie będzie. A i pogoda w prognozach na jutro nieciekawa...
1 załącznik(ów)
Ale czesto robisz tuptu tuptu a most ma 1,149 zeby przez niego zrobic tuptu tuptu!
Załącznik 46129
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
opty55
Maniu, dasz radę ! Wcale nie jest daleko.
Mam nadzieję, że nie będzie połączone z ogrodem - bo wtedy byłoby ciężko... Ale myślę, że już Anulka dobrze trasę ustawi.
A dla takiego widoku - warto się przemęczyć.
.
Załącznik 46130
4 załącznik(ów)
No widoki Anoolka z mostu super...warto się przejść..a chyba nikt( czytaj..Anoolka) nie będzie gonić..
Maniu fajna ta budka dla ptaszków!
U mnie wczoraj straszliwie wiało...a miałam jechać do pracy ale bałam się..więc dziś pojechałam...nie pamiętam czy Wam pisała,że od poprzedniego poniedziałku zaczęłam jeździć z Z samochodem...pierwszego dnia..jechałam i łzy ciurkiem z oczu mi leciały..nie mogłam tego opanować..to napewno ze stresu!
Potem w piątek z towarem pojechałam sama i dziś też sama choć nogi mam gumowe i telepie mnie w środku...pomału się oswoję...bo muszę !
Wstawię kilka fotek z mojego wiosennego ogródka.
Załącznik 46131
Załącznik 46132
Załącznik 46133
Załącznik 46134
1 załącznik(ów)
eee pikus myslalam ze dłuzej znaczy tuptu tuptu spokojnie z palcem w nosie