Strona 477 z 1949 PierwszyPierwszy ... 377 427 467 475 476 477 478 479 487 527 577 977 1477 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,761 do 4,770 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Anoola nie masz co liczyc na kawe bo ja wredota po Tobie a kwiatki pikne kangurskie mam jako tapete hehehe fajnie ze Ci sie dzionek wyjazdowy udał a jak są miejsca zapraszajace pluszaczkow to mozna i Ajske czasem zabrac .
    Optus kwiatkow sie chce bo te ciemnosci to mnie wykoncza , dzis cały dzien z pełnym oswietleniem chaty bo dalej walczyłam z wywalaniem a w ciemnosciach to tylko do spania sie szykowac a nie za roboty sie brac . A dopadłam szafe małego i chłopa no i workow sporo naszykowałam a i koce co to leza od lat tez wywaliłam .Jestem nawet zadowolona z tych robot bo chyba ze smieciami wywalam swoje smutki i jakis nastroj lepszy jest .
    Nutka no ja zamiast na papierochy kasiore teraz wywalam na moje serwetki , kleje i inne badziewiaki hehehe ale to przynajmniej zdrowszy nałog .No tez sie zgadzam ze zdaniem kolezanki ze J juz mogł dawniej rzucic te paskudztwo bo i dla zdrowia lepiej i dla kieszeni .

Awatar PsiaMac
    PsiaMac jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sydney

Nuta ja tez musze do rodzinnego ha ha bo skonczyl mi sie polroczna recepta na tabletki cisnieniowe. Poza tym boli mnie zab! I trza go wyrwac, ostatni na dole!
    Bonusia nooo ta moja czworonozna kulezaneczka jest dla mnie najwazniejsza! +
    zal zostawiac ja jade na wycieczke ale co zrobic? Ona nie lubi jezdzic, w chodzeniu tez ograniczona a w domu czuje sie dobrze. Po co mam nerwowac siebie i ją ?
    No wiesz, ja lubie takie wybywanie z domu ale pamietaj – cos za cos… chalupa nie posprzatana, pranie nie wyprane… No bo Agnieszka “wpadla” juz w piątek. A samo sie nie zrobi, nikt za mnie….
    Opty tak, Krysia BARDZO chetna, bardzo jej sie podobalo. We trzy pasowalysmy do siebie. Wszysatkie tak samo zwariowane. Nasmialysmy sie… a co tam, wstawie samojebke zrobiona przez Agge,

IMG_1740aaaa.jpg

A korki na drodze mialysmy FATALNE. A ze bylo duzo smiechu to nikogo nie zamordowalam.
    Jeszcze Ci dodam, ze jak bylas wychwalalam maszynke do pieczeia, wichwalam badziej
    Super dla mnie i dla leni!
    NO wlasnie, a potem starch na ktorym drzewie… zreszta Wy dalysce sie nabrac? Nie, a myslisz se one dadza?
    No i nie udal;o sie bez Okupankta! Chociaz Maniu czyms dgodziwym poczestowalas? Pewnie MOJEJ wisnioweczki ubylo?
    Ajski nie bede brala, ona nie lubi…
    Ostatnio edytowane przez PsiaMac ; 26-11-2017 o 09:22

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Jak miło zobaczyć takie uśmiechnięte buzie!!
    A ja myślałam
    Anoolka,że
    Ty zabierasz pieska ze sobą!
    Ale jak piszesz,że to ja meczy to lepiej napewno zostawić ja w domku. Od piątku jestem u
    Zbyszka był u mnie i byliśmy razem obejrzeć domek...niestety nie wszystko piszą i rozczarowałamam się bo góra domku do remontu a cena nie była mała!
    Dziś jesteśmy zaproszeni do siostry
    Z do
    Gryfice. .
    Rodzinkę już znam to pojadę bez stresu.

Awatar PsiaMac
    PsiaMac jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sydney

ja i Agnieszka wygladamy tam ja dwa tluste ryje, ale takie nie jestesmy...
    A moze jestesmy????

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Jesteście

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

No bo co ? Fotkę fałszywkę wstawiłyście ?

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

No dobra, perspektywę źle dobrałyście. Od dołu pstryknięte, to na same podgardla poszło Piękne jesteście i zęby cudowne macie

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Wczoraj PADŁAM wczesnym wieczorem, niby się nie narobiłam, ale zaległości w spaniu mam. W dzień byłam u podologa, kobita kompetentna, zaimponowała mi, ale się nagadała i już myślałam, że umrę na stopy Zrobił mi się modzel, którego szlifowałam i mi ciągle odrastał i myślałam, że mam grzyba na dwóch paznokciach , łaziłam do dermatologa OD LAT, jakieś wymazy, srazy, badania, niby grzyb nigdy nie wychodził, ale dermatolg mówiła, że JEST, No i maści, lakiery z apteki, płyny, spraye, wizyty - koszt spory. A tu coraz gorzej się robiło. No to poszłam do podologa. A pani podolog powiedziała, że to bzdura, żaden grzyb, tylko zwyrodnienie paznokci i skóry przez ucisk kazała przejść mi się bosymi stopami po takiej jednorazowej macie, na której zostawały odciski moich stóp, trucht w miejscu, kilka podskoków, później obejrzała dokładnie stopy, obmacała i powiedziała, że stawiam tak a tak, rotuję tak a tak, obciążam, wykręcam tak a tak i UWAGA ! Pewnie od lat po kilka godzin dziennie chodzę w trepach ! Normalnie, szacun, nie pytała wcześniej o zawód, gdzie pracuję, ani w jakich butach chodzę ! A od lat w jednej i drugiej robocie w trepach ! I nie jest ważne, czy trepy Scholl czy Crocs, nie mam w nich chodzić ! Buty mają być wiązane, z ustabilizowaną piętą, z dosyć grubą miękką podeszwą,z szerokimi i wysoko wysklepionymi noskami, typu adidas/puma (akurat przyszłam w pumach, w takich mam w robocie zasuwać) . Obrobiła mi stopy i paznokcie tak pięknie, że chyba fetyszystką zostanę Sprzęcior w gabinecie kosmiczny, wysokoobrotowe szlifierki, wiertarki, sprężarki, glebogryzarki. . . No i okazało się, że to, co do tej pory robiłam, to robiłam źle Ale wszystko dokładnie mi wytłumaczyła i nawet zrozumiałam Nie wkręca w spiralę kosztów, nie zaleca badań mykologicznych, kazała tyko kupić krem nawilżający, Ziaja, za całe pięć złotych w drogerii. I stopy smarować TYLKO na noc, żadnych tam kremów z mocznikiem i natłuszczających ! I nie pumeksować, nie moczyć, nie ścierać, zdzierać za często, tylko co 3-4 tygodnie max.
    A później trochę ogarnęłam w domu i ugotowałam obiad dwudaniowy, bo mężowidło z Kolegą Jackiem pojechali na "ranczo", mieli tam rynny oczyścić, dach garażu załatać i tak ogólnie do zimy przygotować. Kolega Jacek ma trochę problemów z robotą, pracuje na czarno, teraz szef wyjechał na miesiąc, wisi mu kasę, roboty nie ma. I chyba faktycznie go przycisnęło, bo zgodził się przyjąć pieniądze za tę robotę, prawie po awanturze, ale wziął. Kolega Jacek to bardzo pracowity jest i super fachowiec. Tylko główkę ma słabą. I nie zagryza. Ale wczoraj UPILNOWAŁAM. Obiad zjadł i było po pół litra na dwóch, czyli obyło się bez wstydu i teleportacji.

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Czego to ludzie nie wymyślą . . . Biała czekolada nadziewana passiflorą

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Na poniedziałek dobra kawusia

niech się dobrze tydzień zacznie !

Uprawnienia umieszczania postów