Z tłustej białej kobiety po dodaniu preparatu robi się szczupła kobieta i mężczyzna mulat . . . [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z tłustej białej kobiety po dodaniu preparatu robi się szczupła kobieta i mężczyzna mulat . . . [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeszcze o wadze zapomniałam . . .
Za tabletki dziękuję ale żadnych tabletek obiecujących cuda nie biorę bo nie wieżę w takie cuda
A co do dietetyka to też dziękuję, mój kardiolog powiedział że najgorsze co mogę zrobić to szybko schudnąć i potem szybko przytyć. mam chudnąć powoli nawet 1 kg na rok i starać się nie przytyć. Na wczasach przytyłam i teraz powoli to ogarniam i obym dała radę bo będzie żle![]()
1 kg na ROK ?
Krysiu a mi adres do dietetyka podał kardiolog jako deskę ratunku dla mojego serca i własnie wcale szybko nie chudnę tylko tak spokojniutko na luzie , jedząc całkiem niezlewiec jestem naprawde zadowolona z efektow no i licze ze nie przytyję bo własciwie tak jak jadam obecnie to mi odpowiada bo nie musze sie katowac ani odmawiac sobie wszystkiego i na bank nigdy głodu nie czułam .A odchudzam sie tak od lutego .
Yoana, za kawe [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
no probe zrobilam...
I sie udala !!!!
Jest tu kto jeszcze???
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jestem, ale u nas już póżno.
Aniu parę lat pracowałaś w Polsce, starasz się u nas też o emeryturę?
Podwojono mi dawke antybiotyku i wzieli probke do laboratorium. Nie wiem kiedy rezultat ale pewnie jak jakaś wścieklizna to mi zadzwonią. Wygląda nieciekawie. Ludzie sie gapią jak na jakąś zakaźną. Staram sie zakrywać ale właściwie dlaczego? Mogłam sie taka plamiasta urodzić... przy moim szczęściu....