Strona 24 z 34 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 331
Like Tree8Lubią to

Wątek: ✿Smukła sylwetka na majówkę✿ czyli praca nad ciałem wymarzonym

Awatar justed
    justed jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    LONDYN
    Wpisy na blogu
    37

Domyślnie Odp: ✿Smukła sylwetka na majówkę✿ czyli praca nad ciałem wymarzonym

hej Sara!fajnie że jesteś... Jeszcze nie zrobiłam tabelek, to spoko -dopisze wagę.
    trzymaj się ciepło! ja tez przytyłam... ale najwazniejsze żeby się jakoś poskładac... trzymam za ciebie kciuki kochana!

---------- Wiadomość dodana o 20:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:34 ----------

Tam da dam
    WYNIKI:

Wojowniczki tygodnia na kilogramy: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Dzielą podium -numer 1:
    1. AgaMama80 -1.6kg
    1. Justa42 -1.6 kg

2. Kebriens -1.5kg
    3. Orchideaaa -1.0 kg
    3. Expirate -1.kg

Wojowniczki kilogramowe całość: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

1. Kebera -4.3kg
    2. AgaMama80
    -3.8kg
    3. Kebriens -1.7 kg

Wojowniczki procentowe w tym tygodniu: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

1. Kebriens 2.2%
    2.Justa42
    1.8%
    3. AgaMama80 1.7%

Wojowniczki Akcyjne prowadzące w klasyfikacji ogólnej , procentowej: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

1. Kebera
    -4.3%

2. AgaMama80
    -4.0%
    3. Kebriens -2.5%

A prognoza pogody wagowej TUTAJ: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Chciałam tylko powiedzieć, że we wszytkich kategoriach jestem na ostatnim miejscu...
    potrzbuję pogłaskania po głowie, albo kopa w doope... sama nie wiem....
    Ostatnio edytowane przez justed ; 18-04-2012 o 19:37

Jak się objadasz to ....
    - utyta będzięsz!
    ​Walka z jojo

Zdjęcia: Co było i jak jeszcze będzie! Tu jestem:Antologia osobista

Awatar AgaMama80
    AgaMama80 jest nieaktywny Znany na forum

Jeszcze 1.2 kg i bedzie cool
    Dziewczyny, ktore dalej na wadze tracily - brawo!!!
    Dziewczyny, ktore przybraly biora pupki w troki i do roboty, nie ma na co czekac!!! Mowie to rowniez do siebie, bo musze sie na nowo zorganizowac, a lekko mi to nie przychodzi. Chodzenie na piechote do pracy daje duzo. Bede to kontynuowac. Wroce tez do regularnego ruchu, po @

A prognoza pogody mi sie bardzo podoba. Przy 76 kg bede super zadowolona i mniej nie trzeba mi bedzie

Mamuska walczy o siebie! Walcz z mamuska!

Awatar Justyskaaa
    Justyskaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    2

noooooooooooo ja gratulowac kochane bardzooo chcę .. bardzo bardzooo..bardzooooooooooooooooooooooo!!!

Awatar asiawoj1974
    asiawoj1974 jest nieaktywny Sławny na forum

ja mialam chwilowa zwyzke ale ale .. teraz sie spinam

Awatar Expirate
    Expirate jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia
    Wpisy na blogu
    1

Ja to w ogóle mam jak na złość wszystko. Jakoś tak finansowo do d. że zostaje nam 300zł na przeżycie miesiąca, już drugi miesiąc z rzędu. No i z tej okazji jem, co akurat jest, a nie to, co powinnam. Dziś miałam iść na próbny dzień do pracy, ale no niestety nie mogę że tak powiem wyjść z toalety na dłużej niż kilka minut... Wszystko jak na złość! No ale nie mogę się poddawać, pracę przełożyłam na jutro i będę musiała dać z siebie wszystko, żeby zamazać to dzisiejsze złe wrażenie. Jeśli dostanę tę robotę, to będę miała mega zapiernicz, ale ruchu mi się trochę przyda a i jeśli zacznę zarabiać będę mogła kontynuować dietę... Brzmi obiecująco, prawda? szkoda tylko, że akcję tutaj zawalam
    Zapraszam do mojego wątku Witam ja i mój nieprzyjaciel tłuszcz

Cel I - 90kg na dzień kobiet- OSIĄGNIĘTY! Cel II- 88kg (wyjście z otyłości)- osiągnięty 19 marca. Cel III- 83kg do majówki.

Awatar justed
    Mieszka w
    LONDYN
    Wpisy na blogu
    37

Cytat Zamieszczone przez Expirate Zobacz posta
    Ja to w ogóle mam jak na złość wszystko. Jakoś tak finansowo do d. że zostaje nam 300zł na przeżycie miesiąca, już drugi miesiąc z rzędu. No i z tej okazji jem, co akurat jest, a nie to, co powinnam. Dziś miałam iść na próbny dzień do pracy, ale no niestety nie mogę że tak powiem wyjść z toalety na dłużej niż kilka minut... Wszystko jak na złość! No ale nie mogę się poddawać, pracę przełożyłam na jutro i będę musiała dać z siebie wszystko, żeby zamazać to dzisiejsze złe wrażenie. Jeśli dostanę tę robotę, to będę miała mega zapiernicz, ale ruchu mi się trochę przyda a i jeśli zacznę zarabiać będę mogła kontynuować dietę... Brzmi obiecująco, prawda? szkoda tylko, że akcję tutaj zawalam
    kurcze, to faktyczni ekicha troche z tą praca...
    no ale siła wyższa... jak nie można, to nie można...

a że w akcjach raz się chudnie raz tyje... no samo życie. w tym tygodniu schudłas, więc jest ok...
    jakby nie patrzeć, największą porażką tej akcji jestem ja... no i tez ok... ktoś musi być ostatni

Jak się objadasz to ....
    - utyta będzięsz!
    ​Walka z jojo

Awatar Effcia47
    Effcia47 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Elbląg-Olsztyn
    Wpisy na blogu
    17

Ta jasne
    jak popatrzeć na Twoje zdjęcia to wszystko można powiedzieć jeno żeś na pewno nie porażka
    Zdjęcia inspirują jak cholera
    wsystkim polecam obejrzeć zdjęcia Justed i Kajki
    jak by miał ktoś ochotę na doping

Awatar Expirate
    Expirate jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia
    Wpisy na blogu
    1

Ok, zajrzę ^^ ahh no, jak na razie mam 2 kg na plusie, nie wymiotłam specjalnie :P ale nie zamierzam się poddać, o nie!
    Zapraszam do mojego wątku Witam ja i mój nieprzyjaciel tłuszcz

Cel I - 90kg na dzień kobiet- OSIĄGNIĘTY! Cel II- 88kg (wyjście z otyłości)- osiągnięty 19 marca. Cel III- 83kg do majówki.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam!

Jasted-dzieki za tabelki-duza buzka!

A tak przy okazji- czy madzisia juz ochlonela po wywczasach i moglaby poprzednia akcje zakonczyc?
    Zagladam ciagle na "Oby do wiosny"-bo chcialabym zwyciezczyniom obiecane co nieco podrzucic...a tu dalej nie wiadomo komu...
    Czy moze cos przeoczylam-slepota jedna?

Awatar justed
    Mieszka w
    LONDYN
    Wpisy na blogu
    37

jak popatrzeć na Twoje zdjęcia to wszystko można powiedzieć jeno żeś na pewno nie porażka
    oj tam, oj tam... co było a nie jest.... nie to ,żebym powróciła do porzedniej wagi... ale tej najchudsiejszej siebie tysz ni mo!
    nu.. i jakos mła nie pociesza ,że własciwie jedną osobę wagowo sobie z kręgosłupa zrzuciłam, bo nadal gęba jak księzyc w pełni... i może ''ładny ze mnie wojtuś'' ale mogłabym być ''super laska wojtusiowa'' ot i tyle....

ale ja wam mówię, jeszcze trochę i normalnie jak się zbiorę w sobie to mnie nie poznacie, takaaaaaaa bedę wylaszczona, że ło ho ho....

expiratku- no pewnie ,ż enei ma co się poddawać! ja mam 3,4 kg na plusie... no wstyd... ale po mordzie sobie już dałam i się juz ogarniam raz dwa trzy...

kasiu, ja siakoś tez nie widziałam jeszcze tabeleczek z poprzedniej akcji.... chyba, że teś przeoczyłam... co możliwe u mnie jest
    Effcia47 lubi to.

Jak się objadasz to ....
    - utyta będzięsz!
    ​Walka z jojo

Strona 24 z 34 PierwszyPierwszy ... 14 22 23 24 25 26 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów