A ja nie pomyślałam o oczyszczaniuChyba bym wtedy z głodu umarła
Tola jak tam Sylwester minął?
Sylwester w baaaardzo sympatycznej atmosferze, w ostatniej chwili dostałam telefon od kuzynki, że mam wkładać buty i przyjść do niej (daleko ie miałam bo mieszka za płotem). Niestety nie obeszło się bez nadprogramowych kalorii zarówno takich w % jak i takich w jedzonku :/ , ale od dziś znowu dietka. Nie poddaję się.
"Poćwiczyłam" za to troszkę mięśnie brzucha, dawno się tak nie uśmiałam jak wczoraj.
A jak Wam minął Sylwester?
Trzymamy się dziewczynki i nie obijamynie mogę się doczekac kiedy zacznę przesuwać mojego tickerka
![]()
witamw nowym roku. W sumie to kazda z nas na słowo bycia na diecie zaraz chodzi cały dzien głodna, a więc cicho sza my na żadnej diecie nie jestesmy tylko sie zdrowo odzywiamy
Pozdrawiami powodzenia
=> cattibrie masz rację, my po prostu prowadzimy zdrowy styl życia i niech tak pozostanie![]()
Tak więc dziewczyny w nowym roku jemy zdrowo, dobrze się bawimy i tracimy kilogramy, a na wiosnę rozkwitniemy.
Moje Postanowienia na 2009 rok:
1. Akceptować siebie
2. Cieszyć się drobnostkami
3. Podejmować decyzje z odwagą
4. Wierzyć i mieć nadzieję
5. Nie poddawać się
6. Być wyrozumiałą dla innych
7. Dbać o siebie dla siebie
8. Nie spóźniać się przez szacunek dla innych
9. Być otwartą na nowe spojrzenie
10. Nie bać się podejmowania wyzwań
11. Uśmiechać się
12. Śmiać się często i głośno
13. Wychodzić z domu, bywać z ludźmi i dobrze się bawić
14. Nie zaniedbywać przyjaciół
15. Schudnąć do wagi 51 kg i już nigdy nie przytyć (wykluczając okres ciąży w dalekiej przyszłości)
16. Nie być naiwną
17. Walczyć o swoje
18. Zadbać o swój wewnętrzny spokój
19. Kochać i dać innym kochać mnie.
Super masz te postanowienia
nr 8 ogapię chyba
ja odwale pkt.16 bo reszta to sie nie spoźniam, walcze o swoje, wiecznie usmiecham itd duzo by pisac![]()