Toleczka,
moge skopiowac?Super, biorę wszystko oprócz 8
![]()
Toleczka,
moge skopiowac?Super, biorę wszystko oprócz 8
![]()
Oczywiście, że możesz skopiować
Jeśli chodzi o 8, to co roku mam takie postanowienie i jeszcze nigdy mi się nie udało go zrealizować, ale co tam, może w tym roku się uda (chociaż czasami).
Jeśli chodzi o moje odżywianie to nadal zdrowo i nisko kaloryczniejeśli chodzi o ruch to przez godzinę ćwiczyłam taniec brzucha, nawet mi się to spodobało, a jaką potem będę miała talię.......
![]()
A ja szukam co może pomagać na brzuch - może własnie taniec brzucha??
bo mam brzydki brzuch a nie mam zupelnie serca do robienia dywanowych brzuchów.
Taniec brzucha jest fajny, trudny i jeszcze mi nie wychodzi, ale można się przy tym nieźle bawić, tym lepiej jeżeli towarzyszy nam w nauce jakaś kumpela, można się wtedy nieźle uśmiać.
No właśnie, to by było fajne, bo do brzuszków to by mnie chyba siłą nie zmusili.
Ja niedawno wróciłam z pracy gdzie ogrzewanie jakoś kiepsko działało, więc wymarzłam jak rzadko kiedy, teraz tylko kocyk i gorąca czerwona herbatka, wiem że ruch by mnie rozgrzał trochę, ale na razie nie mam siły. Co do kalorii to na razie daję radę![]()
czy dziś nikt nie ma ochoty na ćwiczenia? czuję się usprawiedliwiona![]()
Ja przynajmniej nie mam ochoty i w ogóle totalny leń mnie ogarnął, ale jutro na 8:45 na pływalnię, hurra.
ja w ramach ćwiczeń wysprzątałam cały domekjakoś tak poświątecznie bałaganowo się zrobiło
Toleczko wpadam z rewizyta...i bardzo mi sie podobaja Twoje postanowienia...wiele bym z nich sama sobie uzyczyla o ile mozna hihih
ooo i jak tam po pływalni? tak wczesnie ...;pieknie!
milej niedzielki![]()