Niegdyś ALESSANA na dukanie, teraz stawiamy na OSTRRRĄ zabawę. Z solą i żartami nie powinno się co prawda przesadzać, ale postaram się znaleźć dla siebie złoty środek i przez ten miesiąc, a później być może kolejny, rozprawię się już ostatecznie z moim cielskiem. Jak ro zrobię? Przyprawiając co się da! Dieta 3D CHILI, nazywana inaczej hitem internetu zyskuje coraz więcej zwolenników. W tym waszą kochaną alessankę!
Jak wielu z was wie, opiera się ona na zasadach MŻ (mało żreć) + przyprawy do każdego posiłku.
Efekty podobno są szybkie i spore. Oby tak było i w moim wypadku
Zaczynam od jutra i to nie tego przysłowiowegoOdchudzanie się normalnie trwa 28 dni (jeden cykl), natomiast ja po 7, 14, 21 i 28 dniu robić będę dzień proteinowy (jako iż zakończyłam właśnie przygodę z Dukanem, a nie chcę zaprzepaścić tego, co udało mi się już wypracować). Jak możecie więc zauważyć, BĘDZIE CIEKAWIE
Będę w tym pamiętniku umieszczała jadłospisy i podliczała kalorie i składniki odżywcze pożarte przeze mnie w każdym dniu diety. Jestem pewna, że każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :>
Zapraszam do podglądania, a starych wyjadaczy nawołuję do kontynuowania podglądactwa!
START:
19 września (czwartek) - 65,3kg