To jadłospis na dziś
Wiecie coooo......przypomniało mi się że 1.08 idę na wesele......
Chciałabym wejść do sklepu z ubraniami wybrać co mi się podoba, przymierzyć bez modlenia się o to by na mnie pasowało, kupić i wyjść z uśmiechem...
To jadłospis na dziś
Wiecie coooo......przypomniało mi się że 1.08 idę na wesele......
Chciałabym wejść do sklepu z ubraniami wybrać co mi się podoba, przymierzyć bez modlenia się o to by na mnie pasowało, kupić i wyjść z uśmiechem...
Ostatnio edytowane przez n_ela110 ; 29-06-2009 o 10:40
Stracić 35kg! damy jedzą mało - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Najwyższa waga 125kg najniższa 70!
Ciało jest duszą kobiety
Nienawidzę określenia "puszysta"!
Oj założyć strój 2 częściowy i to bez wstydu i jeszcze w nim usiąść żeby nie robiły się fałdki! Marzenie...Dobrą motywacją są foty przed i po, bo widac że można. Chciałabym tak kiedyś wstawić foty i wzbudzić takie zaskoczenie jak inni. Eh aledroga jeszcze dluga...
Trzymaj się i oby tak dalej ;*
Mam taka nadzieję że za jakiś czas pokażę zdjęcia o 10, 20 i 35 kg mniejohhh jak ja już bym bardzo chciała
![]()
Ciało jest duszą kobiety
Postarasz się trochę i marzenia się spełnią. I założysz strój dwuczęściowy i kupisz co Ci się będzie podobało. Tylko cierpliwości i wytrwalości
Jadłospis ładny, możesz dorzucić jakiś owoc na podwieczorek jak będziesz miała ochotę.
Trzymam kciuki za udany dzień.
Aaa ten pomysł z nagradzaniem się rewelacyjny. Sama skorzystam i ustalę sobie nagrody za osiągnięcie kolejnych małych kroczków![]()
Ciało jest duszą kobiety
Witam Cię serdecznie!
Chociaż ważę mniej, to w stroju kąpielowym też nie chcę się pokazywać. Głównie ze względu na nogiAle popracujemy nad tym
Przede wszystkim gratuluję Ci już zrzuconych kilogramów! Opcja z nagrodami jest bardzo dobra. Tylko pamiętaj, że każda musi być na prawdę wyjątkowa - coś, co bardzo lubisz, od dawna chcesz mieć itp. musi spełniać swoją motywującą funkcję
A planujesz jakiś sport włączyć?
Dziś:
śniadanie:bułka sojowa posmarowana serkiem piątnica z ogorkiem i pomidorkiem
obiad: nóżka z kurczaka gotowana z sałatka
kolacja: serek homogenizowany 2 kromeczki słonecznikowego
I jeśli głowa przestanie mnie tak boleć to będę ćwiczyć.
Ciało jest duszą kobiety
super jedzonko
za jakiś czas obie będziemy paradować w stojch dwuczęściowych po plaży!!!! bardzo dumne z tego co osiągnełyśmy!!!!
pozdrawiam i trzymam kciuki
no chyba najpierw musiałabym zrobić sobie usuwanie rozstępów![]()
))
Wiecie co....najgorsze są dla mnie godziny wieczorne- kolacje jadam miedzy 17 a 18 a później mnie smaki nachodzą(((
Ciało jest duszą kobiety
ja też mam rozstępy no i co z tego??? jak będę szczupła to się nie będę nimi przejmowała!!!! nie ma chyba dziewczyny tutaj na forum bez rozstępów!!!