Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41
Like Tree17Lubią to

Wątek: Życie zaczyna się po pięćdziesiątce... ;)

Awatar aganica
    aganica jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Życie zaczyna się po pięćdziesiątce... ;)

Cytat Zamieszczone przez robsik12 Zobacz posta
    z wiekiem łatwo się poddać i przestać o siebie dbać
    Siedzę i się zastanawiam nad tym zdaniem .. trochę w tym jest prawdy ale.. nie do końca.
    W obecnych czasach, młode kobiety, matki, żony... mają za dużo na głowie. Są na dorobku, dzieci jęczą i wiecznie czegoś chcą.. dla siebie, mało czasu zostaje.
    W pewnym wieku to wszystko mija, przychodzi równowaga życiowa..często finansowa i można pomyśleć o ....wypełnieniu czasu.
    Ja tak zrobiłam.. otrząsnęłam się i ..zaczęłam od diety.. a teraz dołączyłam siłownię, zmianę garderoby i... wiem że żyję .. teraz jest suuuper aż chce się dbać o siebie.Czasu brakuje na dumanie i marudzenie .. każdy powinien znaleźć swoją drogę by życie było piękniejsze.
    Dukan od 5.marca.2012r -wrzesień.2012r /97.2kg-64kg/
    Styczeń.2013r - IV faza
    6.wrzesień.2014r - II podejście.

Awatar aganica
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez kattta Zobacz posta
    Mam takie ulubione białe dżinsy, które 12 kilo temu wciągnęłam tylko do połowy ud. Poryczałam się wtedy autentycznie. Dziś się w nie wbiłam i nawet suwak dopięłam! To moja nagroda, uwielbiam takie chwile
    To wspaniałe uczucie. Ja ten etap mam za sobą, teraz...nawet te najmniejsze / które były w mojej szafie / są za wielkie, z dooopska spadają.Muszę zmieniać garderobę.Z jednej strony to baaardzo przyjemne gdy kupujesz spodnie w rozmiarze 10 ale.. kij ma, zawsze dwa końce... nie zawsze kieszeń to wytrzymuje Dobrze, że butów zmieniać nie muszę, chociaż nie wiem jak będzie z kozakami, wszak łydki mi też obwód zmieniły

To istna orka na ugorze!
    Święte słowa... a co najgorsze .. efekty marne. Jednak, każdy wiek ma swoje prawa i nie żałuję swojego spadku wagi, chociaż " życzliwi" mi mówię .. przegięłaś- wyglądasz fatalnie.. Odpowiadam że śmiechem / bo co mi pozostało/ ............"zacznę nosić woalkę"
    Styczeń.2013r - IV faza

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez aganica Zobacz posta

... każdy wiek ma swoje prawa i nie żałuję swojego spadku wagi, chociaż " życzliwi" mi mówię .. przegięłaś- wyglądasz fatalnie.. Odpowiadam że śmiechem / bo co mi pozostało/ ............"zacznę nosić woalkę"
    Witam!

A ja wlasnie z tego powodu, ze mi mowiono coraz czesciej..."nie przeginaj...wygladasz jakbys byla chora..." postanowilam pogodzic sie z tym co osiagnelam i nie walczyc za wszelka cene o jeszcze mniejsza liczbe na wadze...
    Tymbardziej, ze ubytek nie zaznaczal sie wcale tam gdzie pragnelam miec mniej (brzuch, uda) tylko na twarzy!

Jasne, ze w bikini nie wygladam jak 18-tka (urodzilam troje dzieci, moj brzuch nosi tego znamie)...no ale trudno!
    Jak mnie umyc i uczesac...

Awatar aganica
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Jak mnie umyc i uczesac...
    Dobre..dobre...bardzo dobre.. Każda gdy się wyszykuje to .. wygląda pozytywnie. Tak mi się wydaje.Chociaż..mogę się mylić

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    w bikini nie wygladam jak 18-tka
    I nikt tego nie oczekuje. Każdy wiek ma swoje prawa i trzeba urodzie pomagać.. tu podkreślić..tam zatuszować.Ja się cieszę z mody na pareo.. zawsze można coś pod nim ukryć
    Styczeń.2013r - IV faza

Awatar Biedronka160
    Biedronka160 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Śrem

katta rzeczywiście ogrom problemów spadł na Twoje barki. Teraz musisz być silna za siebie, za brata, który jak piszesz również ma sytuację nie do pozazdroszczenia. Ja mogę jedynie wspierać Cię w myślach i trzymać kciuki aby wszystko po kolei jakoś udało się rozwiązać i poukładać.
    kattta lubi to.

Awatar bluemegg
    bluemegg jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Londyn

Oh Katttusia - strasznie mi przykro... Mówi się że nieszczęścia chodzą parami, ja zawsze powtarzam że walą zazwyczaj czwórkami... Trzymaj się jakoś w tym ciężkim czasie, będę Cię wspierać moimi pozytywnymi myślami - nic więcej nie mogę dla Ciebie zrobić
    kattta lubi to.

Awatar bluemegg
    bluemegg jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Londyn

Witttam Katttusiu z powrotem
    Cieszę się niezmiernie że wszystko wygląda coraz lepiej i serdecznie gratuluję wyniku!!! Jesteś niesamowicie silną osobą jeśli pomimo tego wszystkiego co zawaliło Ci się na głowę w jednym czasie nie załamałaś się i wytrwałaś w dietce
    Mi cycki też już wyszły bokiem, przekierowałam się bardziej na ryby.
    Trzymaj się dalej dzielnie i zaglądaj do nas częściej.
    kattta lubi to.

Awatar Agnessaaa
    Agnessaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Katuś dopiero teraz przeczytałam jaki ciężki czas cię dopadł przykre ale to prawda że życie potrafi z grubej rury nam dowalić.....
    Bardzo się cieszę że sobie mimo tylu problemów radzisz i mam nadzieję że będzie już tylko lepiej czego z całego serduszka Ci kochana życzę buzialki dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kattta lubi to.

Awatar Sonka57
    Sonka57 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zachód Polski

wiem że dwójka nie jest korzystna dla mnie. Jak zaczynałam dietę to miałam podwyższony cholesterol więc boję się jaki teraz mogę mieć!?
    jestem tu przypadkiem..sorry ,że się wcinam...rzadko mierzę sobie cholesterol ale tak przed dietą lub w jej trakcie (musiałabym sprawdzić daty bo niepamiętam dokładnie) miałam całkowity ok. 220......potem podniósł się do 238.....a 1,5 roku temu (kiedy byłam już w trakcie 4.fazy) spadł do 198.
    Podobnie chyba o ok. 22 kreski spadł cukier.

Przed dietą 107,4-98,8
    Na Dukanie /dwie próby/98,8-86,0
    IV faza 86- 72,5

Awatar Agnessaaa
    Agnessaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

hej Katus a gdze ty?????????????????????Jak u Ciebie ?
    kattta lubi to.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów