DEAILA-kawa wypita,streszczenie przeczytane-rewelka,no czywiscie ze byla wczoraj jajecznica-zaryzykowalam i sie oplacalo,bo naprawde bardzo dobra,inny smak niz zwykle.
A u mnie w pracy swiatlo zgaslo,jakas awaria,ale kompy dzialaja-hehe,wlasnie klikam pomacku;-)
Ketoza czy jak to się tam nazywa mnie wykończy. Jeszcze rano chwaliłam się, ze mnie skutki uboczne prawie nie łapią, a tu masz. Ledwo żyje nie mam w ogóle sił, słaba jestem masakrycznie. Mam nadzieję, ze jutro kryzys minie bo się wykończe.
coś mi się zdaje, że jednak kobity same się na to skazały
A każdego faceta, który mówi/powie, że przecież oni muszą się golić codziennie- zgładzę.
po pierwsze- do ogolenia mają tylko twarz.
po drugie- jak się nie ogolą to nie zostaną uznani za zaniedanych. mogą się w ogóle nie golić.
po trzecie- twarz z jedno-, dwu-, trzy- i więcejdniowym zarostem jest fajna. Nogi czy pachy- niekoniecznie. Depilacja też nie daje 2 tygodni gładkości (do śmietnika z reklamami), ale przynajmniej na oko wygląda lepiej niż po goleniu. A depilacja boli.
o matko, zastanawiam się własnie, czy by nie udawać, że okolic bikini w ogóle nie mam.
Już się zastanawiałam, czy nie przejechać depilatorem (uda będę robić plastrami, pachy robię depilatorem, a nóg nie potrafię)
ja tam wolę dotyk odrastającej brody niż swoich nóg na drugi dzień...
ja takowym zasadniczo jestem, a jakoś za depilacją nie przepadam
moim ideałem jest ciemny kłujący i obrośnięty ideał, nigdy z takim nie byłam, a obecny owłosienia ma mniej niż ja :/
ja też czasami tak mam, ze czuję się zmęczona i jakbym tone węgla przewaliła a do tego wejście n 3 piętro to ogromne wyzwanie i mogłabym wtedy spać, leżeć i nic nie robić. Na szczęście występują rzadko, więc da się przeżyć.
---------- Wiadomość dodana o 12:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:12 ----------
hmmm. mój były mąż był mało obrośnięty i zarośnięty, natomiast mój obecny mężczyzna ma dywan, niesamowity i szybko rosnący zarost i niewielejest miejsc na jego ciele, które nie mają włosów. Przyzwyczaiłam się już, ale nie powiem żeby to było to co lubię najbardziej. Nie lubię jak odrastający zarost mnie kłuje drapie...brrr. A ja...no cóż mogłabym golić swoje nóżki, paszki itp. itd. raz na tydzień, albo i rzadziej, bo moje włoski nie rosną tak szybko i w większości miejsc ich nie widać, bo są jasne. Ale najważniejsze, że bardzo wolno odrastają
i nie muszę tego robić za często, a znam i takie panie, które niestety muszą i codziennie. Masakra
![]()