Lemonko! Świetnie Cię widzieć! Co u ciebie, jak dietowanie? Widzę, że chyba podobnie jak i u mnie
Dzisiaj po wejściu na wagę kolejny mały spadeczek, ale chyba powinnam przestać ważyć się codziennie tylko spróbować np raz na tydzień. Ale jak tu wytrzymać z ciekawością? :P
Dzisiaj musiałam zamienić sobie śniadanie, bo już nie dałam rady po raz szósty z rzędu wepchnąć w siebie owsianki
Ale za to dzisiaj mam dużo ananasa, którego uwielbiam. A od jutra już bardziej treściwe jedzenie.
Natomiast zauważyłam, że znika mi chęć na słodycze, a bardziej mnie ciągnie do słonego, niezdrowego jedzenia.
Miłego dnia wszystkim![]()
Moja dieta oczyszczająca dieta trwa 10 dni. Zawiera dużo soków (marchewkowy, pomidorowy, wielowarzywny) i owoców (jabłka, maliny, ananas, kiwi), orzechów włoskich, pestek dyni i suszonych owoców - morele, śliwki. Zawiera mało węglowodanów (dosłownie 2x kromka ciemnego chleba, dwa razy ryż, trzy razy makaron). Sporo sera białego, dużo warzyw (brokuły, pomidory, fasolka zielona). Kurczak/ryba gotowane, grillowane lub pieczone. Dużo wody (2l), zielone herbatki, kawa.
Jakby ktoś chciał sobie zrobić taką dietę to ewentualnie mogę na maila podesłać.
Na tej oczyszczającej jestem do czwartku włącznie, a co potem to zobaczymy bo czekam na dalszą dietę od dietetyka.
ja tak ze dwa lata jem co rano to samo śniadanie - makaron, biały ser i jogurt ... jem je nawet takie jak mam małe przerwy w odchudzaniu ... ciekawe kiedy mi sie znudzi :P