hehehe bocian już sobie to wyobraziłam a ja kochana się kurczę na górze ramiona plecy cycki a brzuch i nogi nie chcą spadać
torcik zajebisty to teraz nic tylko patrzeć jak jeszcze z 20 kilo poleci
hehehe bocian już sobie to wyobraziłam a ja kochana się kurczę na górze ramiona plecy cycki a brzuch i nogi nie chcą spadać
torcik zajebisty to teraz nic tylko patrzeć jak jeszcze z 20 kilo poleci
20??? oj Agusi nie chcialabym..wystarczy z 5 kiloskow i dosc;d
aaaa to już nie dużo ci maleńka zostało i co potem jakaś stabilizacja czy jak ???
oo to ja się tak samo kurczę jak Agusiaczek
Miłego dnia wpadłam życzyć
No to na prawdę niedrogo)) EJJ No to praktycznie mamy podobny rozmiar;P choć rozmiar rozmiarowi NIE RÓWNMY ja nosze albo 29 a lbo 30 albo 31... nieraz 38 nieraz 40 a nieraz 42 to zalezy chyba od materiału kroju itp im więcej stretchu tym mnmiejszy rozmiar;P
Ja odetchnęłam trochę z ulgą... po remoncie.. i w ogóle choć nadal z czasem u mnie kiepsko... Pozdrowienia przed weekendowe zostawiam życząc UDANEGO wypoczynku mam nadzieje... chwili wytchnienia i dietki:*
Kasieńko Twój suwak jest mega! widać jaką drogę przeszłaś
Piękna niespodzianka! Tort świetny ale wolałabym Twoje zdjęcie zobaczyć
Buźka sobotnia
wlasciwie to sie tutaj jeszcze nie pochwalilam ze na stronie szpiala o mnie pisali [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ranka masz moze fejsika? mam tam kilka nowych fotek chociaz ostatnio malo sobie robie
witaj kasiu powracam po długiej nieobecności z powodu braku czasu co tam u ciebie ???
witaj kasiu co tam u ciebie jak waga jak zdrówko wpadnij pogadamy