hehehe bocian już sobie to wyobraziłama ja kochana się kurczę na górze ramiona plecy cycki a brzuch i nogi nie chcą spadać
torcik zajebistyto teraz nic tylko patrzeć jak jeszcze z 20 kilo poleci
![]()
hehehe bocian już sobie to wyobraziłama ja kochana się kurczę na górze ramiona plecy cycki a brzuch i nogi nie chcą spadać
torcik zajebistyto teraz nic tylko patrzeć jak jeszcze z 20 kilo poleci
![]()
20??? oj Agusi nie chcialabym..wystarczy z 5 kiloskow i dosc;d
aaaato już nie dużo ci maleńka zostało
i co potem jakaś stabilizacja czy jak ???
oo to ja się tak samo kurczę jak Agusiaczek
Miłego dnia wpadłam życzyć![]()
No to na prawdę niedrogo)) EJJ No to praktycznie mamy podobny rozmiar;P choć rozmiar rozmiarowi NIE RÓWNMY ja nosze albo 29 a lbo 30 albo 31... nieraz 38 nieraz 40 a nieraz 42 to zalezy chyba od materiału kroju itp im więcej stretchu tym mnmiejszy rozmiar;P
Ja odetchnęłam trochę z ulgą... po remoncie.. i w ogóle choć nadal z czasem u mnie kiepsko... Pozdrowienia przed weekendowe zostawiam życząc UDANEGO wypoczynku mam nadzieje... chwili wytchnienia i dietki:*
Kasieńko Twój suwak jest mega! widać jaką drogę przeszłaś
Piękna niespodzianka! Tort świetny ale wolałabym Twoje zdjęcie zobaczyć
Buźka sobotnia![]()
wlasciwie to sie tutaj jeszcze nie pochwalilam ze na stronie szpiala o mnie pisali[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ranka masz moze fejsika? mam tam kilka nowych fotek chociaz ostatnio malo sobie robie![]()
witaj kasiu powracam po długiej nieobecności z powodu braku czasuco tam u ciebie ???
witaj kasiu co tam u ciebie jak waga jak zdrówkowpadnij pogadamy
![]()