Strona 2 z 24 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 236

Wątek: debiutantka :)

Awatar Mandolina1985
    Mandolina1985 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: debiutantka :)

Nie wiem jak to w Londynie ale w Glasgow kilka razy próbowałam coś zamówić np. czerwoną herbatę to zawsze zbywali mnie tekstem że teraz robią wyprzedaż tego co jest na sklepie i żeby przyjść w nast tyg bo wtedy będą robić zamówienie i tak w kółko ....

Awatar gabrysiaaaaa
    gabrysiaaaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa

Właśnie taki mam plan Jest obok mnie jeden polski sklep ale tam niestety nie mają. Pójdę jutro do nich i zapytam się czy jest możliwość aby go dla mnie zamówili. Jeżeli nie, to poszperam w internecie i poszukam jakiś innych sklepów. Gdzieś musi być na pewno Na kolacje zjadłam tutejszy serek, przeczytałam na jakimś forum aby dodać do niego trochę mleka a będzie lepszy. To prawda...ale to zdecydowanie nie to samo. Dlatego jutro wybieram się na poszukiwania serka wiejskiego po Londynie przy okazji dużo ruchu, bo zamierzam jechać na rowerze.
    Miłego sobotniego wieczoru!

---------- Wiadomość dodana 09-01-2011 o 10:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 08-01-2011 o 20:40 ----------

Na szczęście udało mi się przetrwać wczorajszy ciężki wieczór. Chyba nigdy nie byłam tak głodna jak wczoraj. Było minęło
    Jak wiecie nie mam dużej wiedzy na temat odchudzania, mam więc do Was dwa pytania. Jeżeli któraś z Was zna odpowiedzi będę bardzo wdzięczna za pomoc

1. Chodzi i ilość płynów wypijanych w ciągu dnia. Wiem, że musi to być min 1,5 litra. Jednak zastanawiam się czy te 1,5 litra dotyczy tylko wody niegazowanej? Czy do tej ilości wliczają się herbaty ? (zielona, biała, czerwona?)
    2. Albo coś sobie ubzdurałam albo wydaję mi się, że od momentu kiedy przeszłam na "dietę" jest mi niesamowicie zimno. Trzęsę się cały czas. Myślicie , że ma to coś wspólnego ze zmianą sposobu żywienia ?
    To chyba na tyle, nie będę Was męczyć. Życzę miłego dnia!

Awatar marzen1986
    marzen1986 jest nieaktywny Znany na forum

witaj gabrysiu
    jak idzie dieta? zrób sobie suwaczek, coby mozna było śledzić postępy
    co do pytan to ekspertem nie jestem ale mysle ze te 1,5 l to minimum (uwazam ze za mało troche) i to tyczy sie wszystkich płynów: wody, herbat, zupy, nawet tych zawartych w jedzeniu- wiec mysle ze najlepiej to wypijac ok 1,5-2,0 l czystych płynów (wody, herbaty)
    ja tez tak miałam że na poczatku diety wciaz mi było zimno, ludzie jako istoty stałocieplne musza na bieżąco produkować energie do ogrzania swojego ciała (zwłaszcza w zime), energia ta pochodzi z jedzenia, pewnie twój ogranimz nie wpadł jeszcze na to że skoro mu zimno to należy sięgnąć po zapasy w tkance tłuszczowej, ale niedługo pewnie tak bedzie i wtedy to uczucie wiecznego zimna minie
    wrzesień 2010

wiosna 2012

Awatar gabrysiaaaaa
    Mieszka w
    warszawa

Hej,
    bardzo dziękuję za odpowiedź. W takim razie na pewno piję więcej niż 2 litry oprócz wody, która ostatnio mi nie wchodziła (pewnie dlatego, że było mi tak zimno) piję bardzo dużą ilość niesłodzonej oczywiście zielonej herbaty. Aby oszukać głód i się rozgrzać
    No właśnie, co do suwaczka jest problem ponieważ dokładnie nie wiem z jaką wagą rozpoczęłam swoją walkę. Myślę, że ok 90 kg , ostatnio ważyłam się jakiś czas temu, jeszcze w Polsce na wizycie u lekarza po tych swoich zawirowaniach i problemach. Tutaj natomiast nie mam dostępu do wagi, ale chyba będę musiała w nią za jakiś czas zainwestować. Dieta idzie mi dobrze, jestem z siebie naprawdę zadowolona. Czuję, że moje jeansy ( jeszcze niedawno bardzo opięte) robią się luźne. Więc chyba jakieś efekty już są
    A teraz wsiadam na rower i szukam serka wiejskiego.
    Miłego dnia dziewczyny

Awatar Hefalumpek
    Hefalumpek jest nieaktywny Znany na forum

Jak ja bym chciała sobie pojeździć na rowerze w słoneczku i żeby ciepło było...
    A póki co to dupa, bo albo zimno, albo same błoto, albo śnieg albo coś jeszcze innego...
    A na stacjonarny brak kasy...

Awatar kajka38
    kajka38 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

uczucie ze ubrania robia sie luzniejsze jest bezcenne to uczucie satysfakcji
    jestem tu: Kaja na MM - Część 4 - Strona 18
    Zrzucone na MM:

Awatar Mandolina1985

Witam i jak tam dzisiaj dietkowanie Ci idzie ?? Bo mi dobrze tyle że nie mogłam jakoś w siebie wmusić sałatki warzywnej chyba mam już dość sałaty

Awatar gabrysiaaaaa
    Mieszka w
    warszawa

Hej,
    ale miałam aktywny dzień po prostu padam,chyba położę się wcześniej spać poza tym strasznie źle się czuję. Udało mi się kupić serek wiejski lekki , ale niestety zostały już tylko 4 w sklepie a dostawa nabiału będzie dopiero w czwartek. Jakoś muszę wytrzymać. Kupiłam też sypaną zieloną herbatę z pomarańczą, świetna
    Dziś byłam na bardzo długiej wycieczce rowerowej , przejechałam pół Londynu ok 40 km i chyba się trochę przeziębiłam bo tutaj też nie jest ciepło. Pod kontem diety wszystko dobrze, tylko zastanawiam się nad jedną rzeczą. Wypiłam dziś activie ze śliwka 200 ml. niby tylko 157 kcl ale pewnie zawiera dość dużo cukru. Jak myślicie powinnam zupełnie sobie darować? Czy jak zjem taki jogurt raz na jakiś czas będzie dobrze ? Liczę na Waszą opinie, lecę zobaczyć co u Was

Lilianaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ormasen

gabrysiu witaj
    kukam i do ciebie ja chetnie poslucham Twojej historii,wiec jak bedziesz gotowa to chetnie wyslucham
    trzymaj sie i do jutra
    dobranoc

Awatar Mandolina1985

Talking Odp: debiutantka :)

witam ja dzisiaj też wybieram się do polskiego sklepu po serek a ze jest tam spory kawałek to przejdę się piechotką i będę miała piękny spacerek pozdrawiam i miłego dnia życzę :]

Strona 2 z 24 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów