jeszcze niedawno sama tyle wazylam i udalo mi sie zbic wage nie wiadomo kiedyteraz kolejny etap dla mnie do zrealizowania! trzymaj sie swojego postanowienia a na bank sie uda! trzymam kciuki
jeszcze niedawno sama tyle wazylam i udalo mi sie zbic wage nie wiadomo kiedyteraz kolejny etap dla mnie do zrealizowania! trzymaj sie swojego postanowienia a na bank sie uda! trzymam kciuki
CZesc nie iwem czy mnei jeszcze pamietasz...swojego czasu wspierałysmy sie przy odchudzaniu...teraz ja poracam starsza i duuuzo ciezsza z nowa siła walki :* widze ze Ty radzisz sobie wyśmienićie
cześć aniołku jak to dobrze że wróciłaś ja mam 10 kilo więcej niż poprzednio i staram sie bardzo bardzo jestem głodna zmęczona i wkurzona na maksa a na koniec okropnego dnia przeciałam sobie strasznie palec i aż sie rozpłakałammam nadzieje że jutro bedzie lepiej
dziękuje dziewczyna za wsparcie
![]()
Halo, gdzie uciekłaś? Miał być powrót na dietkę, wracać mi tu i to już!
Zaczynam od nowa, do wyrzucenia 8 zbednych kilosow
A ku ku! Tu jestem :-) Stokrota zmienia się w stokrotkę - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
CZEŚĆ KOCHANE MARNOTRAWNA CÓRKA POWRÓCIŁA I JUŻ UDAŁO MI SIE ZRZUCIĆ KILOGRAM .Czy ktoś z dawnych wspieraczek jeszcze tu jest?
---------- Wiadomość dodana o 10:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:06 ----------
ok jest tak ; od ponad roki pracuje na delii serwujemy jedzenie a że miejsce nowe to wszystko kucharz kazał kosztować, różna godziny pracy posiłki nieprzemyślane i nawet nie wiem kiedy waga podskoczyła do 77kilogramów. Zaczełam sie czuć źle wyglądać i postanowiłam coś zrobić z tym , no i jestem tu bo tu mi sie najlepiej chudnie z wami moje kochane.Trzymajcie kciuki bo do końca roku chcę osiagnąc 69 kilo . Nie wiem czy dam rade ale spróbuję
Cześć Słoneczko...
Miło mi cię znowu tu widzieć..;*****
Ja jestem teraz na pamiętnikach odchudzania...w poście mam linka na dole to wpadaj..
No to mówisz że ostro bierzemy się za siebie.....no to do dzieła...bez "jojcenia"..
Ale zanim...to chyba należy ci się mały kopek w dupek za głupotowanie...po pierwsze jaka stara?...stara to jest babulinka co ma 90 lat...jeżeli się tak czuje...a nie ty młodziaku.....
To co staramy się pozbyć tych 16 kilo nadwagi przed 35.....błogo plan...ja w to wchodzę..;D
Teraz mój suwaczek jest prawdopodobnie rzekłamany...bo przez wakacje utyłam...i nawet się nie ważę narazie bo bym chyba od razu z tej wagi spadła jak bym zobaczyła cyferki..
Na razie staram sie ograniczyć jedzenie...a potem się zważę jak dojrzeję do myśli że mogę..
Mam nadzieje cię tu często widywać...tu jak i u mnie...
Buziam i życze powodzenia..
Fajnie że się odezwałaś..![]()
no tez się cieszęno poważnie się zabrałam dzisiaj zjadłam serek z otrębami a na lanch mam zamiar zjeść sałatkę proteinową a potem zobaczę bo mam na 2.30 do pracy no i tą sałatke chyba sobie podzielę na 2 i zjem i na obiad a na kolacje???????? Jutro wolne to sobie zrobie menu na tydzień
![]()
Hej Dorcia!
Życzę dużo siły do walki z kiloskami i trzymam kciuki!![]()
Tutaj jestem:https://forum.jestemfit.pl/chce-...wytrwam-9.html
Tutaj byłam: Do zrzucenia co najmniej 20 parę kilo... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Mój sukces: Z 93kg na 69kg Udało się raz uda się w końcu i drugi!
fajnie, że wróciłas, chociaż wcześniej chyba nie pisałyśmy do siebie
mam nadzieję, ze odchudzanko pójdzie lekko i przyjemnie