Strona 1 z 42 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 411
Like Tree322Lubią to

Wątek: Każdy dzień oddala cię od zdobycia sukcesu, jeśli do niego nie dążysz - Część 2

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: Każdy dzień oddala cię od zdobycia sukcesu, jeśli do niego nie dążysz - Część 1

To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: Każdy dzień oddala cię od zdobycia sukcesu, jeśli do niego nie dążysz

To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Pamazb
    Pamazb jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mazowsze

Domyślnie Odp: Każdy dzień oddala cię od zdobycia sukcesu, jeśli do niego nie dążysz - Część 1

No to znów u Ciebie załatwiane papierkowe:)
    Lexi serio tak polubiłaś te tłuszczówki?? da się na nich wytrzymać??? bo ja ogólnie to lubię tłusto zjeść ale 1 posiłek na tydzień a nie 7 dni w tygodniu:) a jest jakaś opcja z golonką? bo ja uwielbiam:)

Awatar Pamazb
    Pamazb jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mazowsze

o otworzyłam Ci kolejny domek to w tym domku do 65 kg zejdziesz na pewno
    LexiVampire lubi to.

Awatar LexiVampire
    LexiVampire jest nieaktywny Znany na forum

Zamknęło mi domek, więc kopiuję posumowanie tutaj:
    Biust Pod biustem Talia Wys. pępka Biodra Udo Łydka Ramię Szyja
    114
    103
    -11
    92
    81
    -11
    86
    74
    -12
    106
    91
    -15
    120
    107
    -13
    65
    57
    -8
    39
    35
    -4
    34
    31
    -3
    36
    33
    -3

W akcji tabelkowej dziś podajemy wymiary, od 1 kwietnia stracone do tej pory:80 cm
    Szkoda że nie mam takiego dokładnego zestawienia od początku odchudzania (19 lutego), mam tylko:
    Talia 101 -> 74 -27
    Biodra 128 -> 107 -21
    Udo 70 -> 57 -13
    Czyli patrząc na te trzy wymiary to od początku odchudzania -61
    Miłego dnia!

Pam, tłuszczówki uwielbiam nie wiem, może ja jestem jakaś dziwna, bo wszyscy na nie narzekają nie mam żadnego problemu żeby jeść karczek 5 dni pod rząd, z tym że 7 to nie wiem czy będzie też tak łatwo pewnie będę marzyć o śniadaniu z kefirem i otrębami bardziej mam problem z tym, żeby do ćwiczeń się zmusić. A z golonką opcji nie ma, ale poczytaj sobie o diecie ckd - ona się opiera na tłuszczówkach i można sobie róznorodnie jeść. Gaca to tylko jej modyfikacja. Ckd moim zdaniem lepsza, tylko dużo liczenia na początek.
    Ostatnio edytowane przez LexiVampire ; 24-06-2014 o 21:11
    majacyr, Xeeena and AguteQ like this.

syrfina jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    1

Szczena mi opadło . Pięknie Ci te centymetry poleciały .
    Zazdroszczę. I przy okazji się zdołowałam. Mogłam być teraz dokładnie w tym samym miejscu co Ty a jestem w czarnej d....e.
    LexiVampire lubi to.

Awatar Magiliana
    Magiliana jest nieaktywny Znany na forum

Przechodzę z pierwszego domku do drugiego i widzę, że wątek zamknięty i nowy się pojawił. Myślę sobie: no przecież już wyszłam ze starego tematu, więc o co chodzi? A tutaj...
    Nowy dooooomek

Życzę powodzenia i żeby tak pięknie Ci szło aż do końca dietki, ale chyba to tylko kwestia czasu w Twoim przypadku, bo rozprawiasz się z kilogramami wręcz koncertowo, tak że tylko brać z Ciebie przykład .
    To podsumowanie jest niesamowite - po prostu szaaaacun . Dobra dosłodzę jeszcze (od takiego słodzenia kg nie przybywa ), ale jesteś chodzącą motywacją, poważnie .

Gratki za zdany egzamin. Ten dzisiejszy pewnie też spoko pójdzie .
    LexiVampire lubi to.

Awatar marhefffka
    marhefffka jest nieaktywny Znany na forum

LEEEEEEEEEEEEEXI!!!
    No żesz w mordę!! ZAZDROSZCZĘ!!
    a ja cały czerwiec chora jestem. Kolejne antybiotyki dzisiaj dostałam i się załamuję, bo coraz mniej chęci i zapału mam.
    Póki ćwiczyłam to i jadłam bardzo zdrowo, tak wszystko razem, teraz nie ćwiczę i jadłospis też kiepski.

W maju schudłam 5kg a w czerwcu 1kg :/
    LexiVampire lubi to.

Marhefffkowe pole
    To, co teraz wydaje Ci się trudne, kiedyś będzie rozgrzewką.

Awatar LexiVampire
    LexiVampire jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Każdy dzień oddala cię od zdobycia sukcesu, jeśli do niego nie dążysz - Część 2

Witajcie dziewczynki, przede wszystkim witam wszystkich w nowym domku! Tak się fajnie składa że właśnie rozpoczęłam rozprawianie się z szóstką, więc nowy domek jest jak znalazł na rozpoczęcie nowego etapu

Dzisiejszy egzamin poszedł szybciutko i zdany na maksa, aczkolwiek ten poprzedni pisemny poszedł dość kiepsko, tak jak przewidywałam całe szczęście że ten dzisiejszy mi podciągnął (punkty z obu liczą się łącznie) i koniec końców zostało mi 4.0 suuper! choć i tak jest to mój najgorszy wynik z praktycznego w ciągu 3 lat, ale przez te 3 lata dużo się zmieniło w moim podejściu do studiowania i mam to totalnie gdzieś bardzo się cieszę że już wszystkie egzaminy za mną, teraz prosto do obrony! no i jednak sie okazałlo, że dopuszczenie do egzaminu ustnego nie oznaczało (jak to przedtem było), że pisemny ma się zdany.. a że nie podano wyników pod żadnym warunkiem nikomu przed ustnym, to np. moja przyjaciółka stresowała się przed ustnym i zdawała, tylko po to, żeby się dowiedzieć że i tak choćby na maksa ten ustny zdała, to brakłoby jej punktów do wymaganych 60% na zaliczenie z obu części.. Bez sensu, to po co ją egzaminować? Chore te zasady w tym roku. Ja trafiłam na temat generation gap, czyli bardzo prosty, więc super ale np. jak ktos trafil na dyskutowanie o feminizmie, obowiązkowej służbie wojskowej w polsce, to ja np. pewnie potrzebowałabym czasu żeby sie na te kwestie jakoś fajnie wypowiedzieć nawet po polsku. a już calkiem rozwalił mnie obrazek z muzłumanką przy maszynie do szycia i pytanie o to, czy muzłumanki wpłyną na świat mody.. nie no, inwencja twórcza moich wykładowców przechodzi czasem ludzkie pojęcie

W związku z tym, że egzaminy za mną, ostro się zabrałam za naukę do obrony i dlatego dziś na forum nie mam za bardzo już czasu jutro na spokojnie Was poodwiedzam!

Z ćwiczeniami mam dziś dzień odpoczynku - i dobrze, przyda się. Jutro pompki, pompki, pompki i ab ripper. ktokolwiek nazwał to rozpruwaczem mięśni brzucha, to wiedział co czyni z p90x nawet na półmetku nie jestem, a ab rippera zdążyłam znienawidzić totalnie paskudztwo! ciekawe co wymyslę po p90x. Bo że mi sie znudzi to więcej niż pewne insanity? o jaaa, mam ciarki na samą myśl albo chalean extreme czy jak to tam się pisze no i na pewno brazil butt lift, bo od tego odchudzania to tyłek mi się płaski coś robi :P całe szczęście że beachbody ma masę tych treningów to będę sobie przebierać turbofire chyba tez fajne na spalenie tłuszczu. No i rockin body kochane, ale chyba jednak za łatwe jakby ktoś chciał to polecam, przy żadnym treningu się tak nie usmiałam co przy rockin body (a bardzo lubię taneczne treningi i trochę wypróbowałam już )
    Ostatnio edytowane przez LexiVampire ; 24-06-2014 o 21:27
    majacyr lubi to.

Awatar tdk
    tdk
    tdk jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Domyślnie Odp: Każdy dzień oddala cię od zdobycia sukcesu, jeśli do niego nie dążysz - Część 2

Lexi - no po prstu szczęka opada - jak u Ciebie bojowo - zaliczenia , egzaminy , ćwiczenia , dieta - oj czuje się moc .
    Oby taki zapał trwał i trwał - podziwiam cię i spadeczków w nowym domku życzę .
    LexiVampire lubi to.

Strona 1 z 42 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów