Strona 2250 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1250 1750 2150 2200 2240 2248 2249 2250 2251 2252 2260 2300 2350 2750 3250 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 22,491 do 22,500 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Bolololo jest nieaktywny Nowy na forum

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witam wszystkich 1szy post na forum. Mi osobiscie ta dietka nawet pomogla poszlo z 4 kg za pierwsza tura ale cos sie nie moge zebrac do nastepnej. Najlepsze jest jednak w niej to, ze nie ma jakichs wielkich wyrzeczen. W razie jakby ktos potrzebowal to znalazlem nowe linki. Oto i one:

Odchudzanie na zawolanie:
    [code][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    [/code]
    oraz dieta Turbo:
    [code][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    [/code]

bez hasel

Pozdrawiam.

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Agusiaczek2 musiałam nie doczytać, sorki nie dziwie sie że nie wytrzymałaś ja poprostu npodziwiam osoby które daja rade

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

enamorada89 jest nieaktywny Nowy na forum

dziewczyny a więc tak po pierwszej serii nie czułam żebym coś schudła no może trochę mi zmalał brzuch później zrobiłam 3 dni przerwy ... na drugiej serii poddałam się po 5 dniu .. i teraz zaczęłam 3. kurde ja nie wiem czuję, że nic się nie rusza ... boję się, że to wszystko na darmo jedzenie już mi się znudziło nawet zbrzydło mi mięso bo to gotowane już mi wychodzi bokami. myślę nad turbo ale cieżko będzie mi jeść 6 posiłków np. w pracy ech już sama nie wiem. czy na tej diecie nie można jeść w ogóle zup? i używać np. oliwy z oliwek? no i mam problemy z piciem tej wody. chciałam się zapytac również czy słodzik też jest niedozwolony? pomóżcie bo już nie mam siły
    enamorada89

Mieszka w
    Rzeszów

Bolololo witamy Cię w naszym gronie pięknie schudłaś w pierwszej turze

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Ja się trzymam Kasiu. Na śniadanko zjadłam standardowo ciemny chlebek z zielonym masełkiem, później 2 jabłuszka, a teraz warzywka z patelni. Na kolację planuję tuńczyka A jak reszta się trzyma??

Awatar hala09
    hala09 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zamość

Cytat Zamieszczone przez ewela877 Zobacz posta
    hej mam pytanko czy na diecie TURBO duzo wiecej mozna schudnąć, jest lepsza od ONZ ???
    Cześć dziewczynki ,powiem tak ja na diecie turbo lepiej się czuję i wydaje mi się że więcej schudłam niż na onz,ale myślę że to zależy też od organizmu.

Mieszka w
    Rzeszów

Ilonta czuje sie cieżka nawodniona i cała waga mi wróciła - popraostu "cud" sie czuje

Awatar concordia
    concordia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zielona Góra

Witajcie widze, ze wszystkim nam jakos pod górke idzie, no prawie wszystkim. Ja mam dzis plus 10dag, czyli 61,2...
    jeżeli chodzi o mój jadłospis to nie był do końca zgodny z tym co pisałam ale poza 1 grzechem chyba byl ok
    1. 2 kanapki z ogórkiem +garść rodzynek
    2. duzy jogurt naturalny+ mandarynki 2(wrzuciłam do środka)
    3. chopsi bekonowe + kanapka(nie bić)
    4. bigos( z kapusty i kiełbaski tylko)
    5. pół makreli
    TYLE JUŻ SCHUDŁAM!

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Ilonta czuje sie cieżka nawodniona i cała waga mi wróciła - popraostu "cud" sie czuje
    Hermuś, ja nadal ważę więcej niż po koniec poprzedniej tury i raczej w czasie tej tury nie wrócę do tamtej wagi. Ja czuję się gruba i brzydka, nienawidzę swojego lustra i wagi, ale cóż począć. A Tobie na pewno "nadbagaż" szybciutko spadnie. Trzymam kciuki Słonko!!

Mieszka w
    Rzeszów

Ide coś zaćmić

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów