Witajcie kochani!!!
Proszę się nie dziwić ja tylko na chwilę,
wczoraj był jakiś problem nie mogłam wejść
na żadną stronę dieta.pl Widzę że chyba nie
tylko ja bo po 23-ej nikt już nie pisał.
Moja dolina poszła sobie a teraz ja idę sobie
do fryzjera.Muszę zmienić sobie inteligencję,
bo za mądra się robię z tymi odrostami.
Jak się uda będę wierzorem...
Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG
Aproposmasz racje powinnam częściej tu zaglądać, bo to motywuje, ale ostatnio nie mam czasu ciągle coś załatwiam albo jestem tak wyczerpana że nie mam na nic siły i ochoty.
Dziewczyny Jestem na antybiotyku od wczoraj jeszcze bo sie okazało że mam zapalenie pęcherza;/ (wczoraj w pracy mialam straszny ból nikomu nie życzę-chce się siku strasznie, a nie można zrobić--masakra)
Wysyłam ciekawego linka odnośnie diet i ochudzania:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam, wszystkie rodzące się lachony!
Ostatnio edytowane przez Olo_Olo ; 02-03-2010 o 11:24
Dziewczynki a probowalyscie wlaczyc do diety regularne spozywanie zurawiny? czy to sok, czy po prostu suszona, ja jem codziennie i problem mam z glowy. A wierzcie mi jak tylko wiatr zawieje to od razu latam jak kot z pecherzemna szczescie teraz tfu tfu to juz dawno takich atrakcji nie mialam
i za nimi nie tesknie. Po prostu codziennie wypijam szklanke soku z zurawin, teraz to rozcienczam mocno woda ze wzgl na diete, zzeram garsc suszonego owocu, a do drobiu zwykle jadalam jeszcze taka galaretke samo robiona przeze mnie
i jest ok
zurawina wyplenia nawet bakterie e. coli...
hej dziewczyny czy mógłby ktoś wysłać mi na e- maila ( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) waszą dietkę, też chętnie jej spróbuję, z góry dziekuje.
Nie jest tak pięknie jakby mogło się wydawać... Nie ma co ukrywać- jestem leniemRaz skaczę, raz nie... Po wczoraj mam takie zakwasy, że dziś muszę sobie odpuścić.
Przyznaję - diety dzisiaj nie zaczęłamAle w końcu się zmotywuję i pokonam swoje zbędne kilogramy!
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!![]()
Sabionka mam akurat suszoną żurawinkę w domu bardzo mi smakuje, ale nie jem ostatnio przy dietce, ale jak mówisz że na dobre szczanie działa to spróbujeChociaż ja często sikam i nie mam z tym problemu tak normalnie ale teraz przeziębiłam i dlatego taki skutek.
Emanuelle a co bierzesz na pęcherz? Bo ja biseptol a po 5 dniach furagin przez 10 dni na noc mam brać.
no poczytałam i wyczytałam ze ten link nie działa juz, wiec jakbyś mogła wyślij mi go na maila, prrrrrrrrroooooooooooszzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeee :O) Zlituj sie tyle stron do przeczytania, bede wdzięczna pozdrawiam