Strona 3152 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2152 2652 3052 3102 3142 3150 3151 3152 3153 3154 3162 3202 3252 3652 4152 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31,511 do 31,520 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez _atunia_ Zobacz posta
    hyhy jaka Ilonta wyrywna do bicia
    Wiesz, jako szefowa swojego działu, czasem muszę kogoś zdzielić po głowie, więc może i na forum ktoś się nawinie A tak naprawdę to ja jestem grzeczniutka dziewuszka i nawet muszki bym nie skrzywdziła

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Witajcie kochani!!!
    Proszę się nie dziwić ja tylko na chwilę,
    wczoraj był jakiś problem nie mogłam wejść
    na żadną stronę dieta.pl Widzę że chyba nie
    tylko ja bo po 23-ej nikt już nie pisał.
    Moja dolina poszła sobie a teraz ja idę sobie
    do fryzjera.Muszę zmienić sobie inteligencję,
    bo za mądra się robię z tymi odrostami.
    Jak się uda będę wierzorem...

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

Awatar Olo_Olo
    Olo_Olo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Aproposmasz racje powinnam częściej tu zaglądać, bo to motywuje, ale ostatnio nie mam czasu ciągle coś załatwiam albo jestem tak wyczerpana że nie mam na nic siły i ochoty.
    Dziewczyny Jestem na antybiotyku od wczoraj jeszcze bo sie okazało że mam zapalenie pęcherza;/ (wczoraj w pracy mialam straszny ból nikomu nie życzę-chce się siku strasznie, a nie można zrobić--masakra)
    Wysyłam ciekawego linka odnośnie diet i ochudzania:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Pozdrawiam, wszystkie rodzące się lachony!
    Ostatnio edytowane przez Olo_Olo ; 02-03-2010 o 11:24

Do wesela się zagoi-wszystko!

Awatar emanuella
    emanuella jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    Dziewczyny Jestem na antybiotyku od wczoraj jeszcze bo sie okazało że mam zapalenie pęcherza;/ (wczoraj w pracy mialam straszny ból nikomu nie życzę-chce się siku strasznie, a nie można zrobić--masakra)
    łacze sie z toba w bólu ja tez mam zapalenie od ok 2 tygodni...teraz jest juz w miare dobrze ale nie wiem na jak długo...chyba sie przez to nerwicy nabawie

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Olo_Olo Zobacz posta
    Aproposmasz racje powinnam częściej tu zaglądać, bo to motywuje, ale ostatnio nie mam czasu ciągle coś załatwiam albo jestem tak wyczerpana że nie mam na nic siły i ochoty.
    Wysyłam ciekawego linka odnośnie diet i ochudzania:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Pozdrawiam, wszystkie rodzące się lachony!
    Cytat Zamieszczone przez emanuella Zobacz posta
    łacze sie z toba w bólu ja tez mam zapalenie od ok 2 tygodni...teraz jest juz w miare dobrze ale nie wiem na jak długo...chyba sie przez to nerwicy nabawie
    Dziewczynki a probowalyscie wlaczyc do diety regularne spozywanie zurawiny? czy to sok, czy po prostu suszona, ja jem codziennie i problem mam z glowy. A wierzcie mi jak tylko wiatr zawieje to od razu latam jak kot z pecherzem na szczescie teraz tfu tfu to juz dawno takich atrakcji nie mialam i za nimi nie tesknie. Po prostu codziennie wypijam szklanke soku z zurawin, teraz to rozcienczam mocno woda ze wzgl na diete, zzeram garsc suszonego owocu, a do drobiu zwykle jadalam jeszcze taka galaretke samo robiona przeze mnie i jest ok zurawina wyplenia nawet bakterie e. coli...
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

mania85 jest nieaktywny Banned

hej dziewczyny czy mógłby ktoś wysłać mi na e- maila ( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) waszą dietkę, też chętnie jej spróbuję, z góry dziekuje.

Awatar Sabionka
    Sabionka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez mania85 Zobacz posta
    hej dziewczyny czy mógłby ktoś wysłać mi na e- maila ( [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) waszą dietkę, też chętnie jej spróbuję, z góry dziekuje.
    MArzeno jesli na prawde chcesz schudnac, wystarczy troch epoczytac forum, bardzo latwo znajdziesz link, pod ktorym znajdziesz diete powodzenia.
    START ONZ 9.01.2010 -20KG

RESTART 21.03.2011

Emilia1986 Guest

Cytat Zamieszczone przez _atunia_ Zobacz posta
    Emilio gęba mi płonie ze wstydu jak czytam ile wysiłku wkładasz w dietę i ćwiczenia..jessssu jaki leń ze mnie zazdroszczę Ci tego powera i podziwiam za wytrwałość!!!
    Nie jest tak pięknie jakby mogło się wydawać... Nie ma co ukrywać- jestem leniem Raz skaczę, raz nie... Po wczoraj mam takie zakwasy, że dziś muszę sobie odpuścić.
    Przyznaję - diety dzisiaj nie zaczęłam Ale w końcu się zmotywuję i pokonam swoje zbędne kilogramy!
    Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Awatar Olo_Olo
    Olo_Olo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Sabionka mam akurat suszoną żurawinkę w domu bardzo mi smakuje, ale nie jem ostatnio przy dietce, ale jak mówisz że na dobre szczanie działa to spróbuje Chociaż ja często sikam i nie mam z tym problemu tak normalnie ale teraz przeziębiłam i dlatego taki skutek.
    Emanuelle a co bierzesz na pęcherz? Bo ja biseptol a po 5 dniach furagin przez 10 dni na noc mam brać.

Do wesela się zagoi-wszystko!

mania85 jest nieaktywny Banned

no poczytałam i wyczytałam ze ten link nie działa juz, wiec jakbyś mogła wyślij mi go na maila, prrrrrrrrroooooooooooszzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeee :O) Zlituj sie tyle stron do przeczytania, bede wdzięczna pozdrawiam

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów