Strona 4349 z 4555 PierwszyPierwszy ... 3349 3849 4249 4299 4339 4347 4348 4349 4350 4351 4359 4399 4449 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 43,481 do 43,490 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar aTakiMalyChrupek
    aTakiMalyChrupek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez kornelia84kuczek Zobacz posta
    CHRUPKU, do dzieła!! Wiosna idzie już się pod swetrami nie schowasz i na dodatek musisz być żywą reklamą sklepu
    Nie robisz ONZ?

Dzięki Kornelka
    Biorę się ostro! Bo kurtka wiosenna czeka na mnie z utęsknieniem
    przed chwilą też skakałam jutro zakwasy jak nic
    trudno przeżyję je jakoś

Zacznę od Turbo przyzwyczajona jestem do jedzenia. a w Turbo można 6 posiłków spróbuję 2 Tury TURBO i przejdę na ONZ, taki mam plan

---------- Wiadomość dodana o 23:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:04 ----------

Cytat Zamieszczone przez marcel574 Zobacz posta
    [/COLOR]no no no Chrupku musisz się zmobilizować, rozumię sytuację bo mi też wskoczyło, niestety nie da się ciągle być na diecie ale wiosna za pasem i trzeba się sprężyć, skoro raz się udało uda się i drugi raz
    hihihi dobrą mobilizacją są jeansy, dzisiaj patrze a w kącie szafy leża moje ulubione... biorę, prasuję, zakładam a tam?!?!?!?! STOP nie idą! myślę co jest kur...?! no co?.. zapierdzielam na wagę a tam doznałam szoku!!!!!!!!!!!!!!!
    upewniłam się na drugiej wadze i to samo wyszło... krew mnie zalała!!!

wiesz czego mi najbardziej szkoda? tej roboty, wyrzeczeń, to były wakacje przed moim ślubem, zimne lody gofry jakies pifffko ze znajomymi grilll kiełbacha itp, ajjjj! szkoda gadac! nic tylko lać w ten pusty łeb!

A Ty dietkujesz Kochana czy odpoczywasz?

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych,
    nigdy ich nie osiągnie"

Awatar EjSynekKochamRap
    EjSynekKochamRap jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rawicz
    Wpisy na blogu
    4

Wielorybku-no to super jakies tam wyniki na pewno bedą ja od jutra zaczynam kolejną ture...tej oczywiście nie dokończyłam tak jak powinnam bo nie miałam jak...ostatnie 2 dni siedziałam w innym mieście bo miałam treningi i nie było jak sie odchudzać...ale waga dalej 59,7

Herme-główka do góry cyc do przodu i lecisz;*

rysiekasia
    -ja dzisiaj też jestem wymeczona...ostatnie 2 dni treningów dały mi popalić ledwo sie ruszam:P trener troche przesadził...

---------- Wiadomość dodana o 23:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:12 ----------

Chrupku- pewnie że tak...nigdy nie możemy przewidzieć jutra,ja wolałabym uniknąć pożyczek kredytów itp...uważam że Ty sobie bez tego poradzisz

---------- Wiadomość dodana o 23:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:15 ----------

Tutanchamon-mnie osobiście nie było na forum kiedy Ty byłaś ale czytam forum od początku(jestem już prawie na 600 str ) i bardzo dobrze Cie kojarze głowa do góry i dietkuj z Nami 3mam kciuki za spadek wagi

Awatar aTakiMalyChrupek
    Mieszka w
    Lubartów
    Wpisy na blogu
    1

Postaram się na wagę nie wchodzić, wyciągnęłam baterie i wyniosłam do garażu - tak żeby nie kusiło wejść, lub włożyć baterie znam siebie, i wiem że ta moja nadludzka ciekawość nie dała by mi spokoju, hi

---------- Wiadomość dodana o 23:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:20 ----------

Cytat Zamieszczone przez EjSynekKochamRap Zobacz posta
    [B]

[/COLOR]Chrupku- pewnie że tak...nigdy nie możemy przewidzieć jutra,ja wolałabym uniknąć pożyczek kredytów itp...uważam że Ty sobie bez tego poradzisz[COLOR="Silver"]
    Synek, różnie to w życiu bywa...trzeba być przygotowanym na wszystko...:*

na jakiej diecie jesteś? napisałaś ze od jutra zaczynasz?
    Powodzonka życzę

nigdy ich nie osiągnie"

Awatar EjSynekKochamRap
    Mieszka w
    Rawicz
    Wpisy na blogu
    4

co do hula hop to ja nawet nie mam jak ćwiczyć bo przyjechała do mnie moja siostrzenica na całe ferie i dupa... ale po feriach wyciagam je i zaczynam sie bawić tak jak mówicie...wiosna za pasem trzeba jakoś wyglądać

---------- Wiadomość dodana o 23:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:28 ----------

Chrupku- to fakt. A ja jestem na ONZ w sumie od samego poczatku na niej byłam i nigdy nie zaczynałam Turbo chociaż sie do niej przymierzałam latem chyba zrobie turbo jak będą swieże owoce i warzywa dziekuje za trzymanie kciuków:*

Awatar aTakiMalyChrupek
    Mieszka w
    Lubartów
    Wpisy na blogu
    1

Czy ktoś z Was zakupił może HULA HOP z masażerem?
    Sylwuś Ty chyba kupiłaś??

bo z tego co pamiętam że jakieś nie ciekawe
    sytuacje były na allegro jak Halszka zamówiła?
    wyjaśniło się coś?
    Czy oszukali Was i wyłudzili kase...? ;/

Ja ostatnio sprzedałam oryginalne buty na allegro
    w piątek dzisiaj pisze mi gościu że nie wiedział
    że wygra aukcję i że nie ma kasy żeby zapłacić za nie!
    ALE!
    wpadł na genialny pomysł wyśle mi kasę za prowizję
    za buty a my sobie wystawimy pozytywne komentarze!!"

Kombinator wielki, oczywiście się nie zgodziłam!!

nigdy ich nie osiągnie"

Awatar EjSynekKochamRap
    Mieszka w
    Rawicz
    Wpisy na blogu
    4

Chrupku-ja zamawiałam hula hop z masażerem na allegro i było wszystko okey...doszło w kilka dni...z tego co czytałam Halszka też już otrzymała przesyłke

---------- Wiadomość dodana o 23:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:35 ----------

Incredible-a Ty kochana gdzie się podziałaś?ja właśnie staram sie dodac zdjecia ze studniówki bo kompletnie o nich zapomniałam a Ciebie nie widać jak tam Twoje niepalenie ?:P

---------- Wiadomość dodana o 23:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:48 ----------

dodałam dwie fotki ze studniówki do galerii może później dodam jeszcze wiecej

Awatar aTakiMalyChrupek
    Mieszka w
    Lubartów
    Wpisy na blogu
    1

aktualne zdjęcie, masakra!

Grupy Wsparcia Dieta.pl - Album zdjęć użytkownika aTakiMalyChrupek : [Marta] - Picture

---------- Wiadomość dodana 09-02-2011 o 00:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 08-02-2011 o 23:57 ----------

Chrupku-ja zamawiałam hula hop z masażerem na allegro i było wszystko okey...doszło w kilka dni...z tego co czytałam Halszka też już otrzymała przesyłke

---------- Wiadomość dodana o 23:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:35 ----------

Incredible-a Ty kochana gdzie się podziałaś?ja właśnie staram sie dodac zdjecia ze studniówki bo kompletnie o nich zapomniałam a Ciebie nie widać jak tam Twoje niepalenie ?:P

---------- Wiadomość dodana o 23:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:48 ----------

dodałam dwie fotki ze studniówki do galerii może później dodam jeszcze wiecej

takie było to hula hop?

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

chciałabym kopić ale nie wiem jakie?..

ew. takie:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

nigdy ich nie osiągnie"

Awatar EjSynekKochamRap
    Mieszka w
    Rawicz
    Wpisy na blogu
    4

Chrupku ja mam identyczne jak to 1...ale ona staniały ja dałam za nie 40 zł

Awatar sylwunia2505
    sylwunia2505 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów

Cytat Zamieszczone przez aTakiMalyChrupek Zobacz posta
    ew. takie: bk717 Rewelacyjne KOŁO HULA HOP HOOP Z MASAŻEM (1443813634) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy __________________
    Martuś ja mam takie Moim zdaniem jest super!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Wiadomość dodana o 00:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:27 ----------

Chrupku ja mam identyczne jak to 1...ale ona staniały ja dałam za nie 40 zł
    No właśnie ja tak samo ,aż liczyłam te segmenty !!! .....................

Awatar g_osiek
    g_osiek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Witam Kochane,

Ja spięłam poślady i wzięłam się ostro za siebie ale tylko pod względem dietkowania, jeśli chodzi oćwiczenia to w tym tygodniu tylko 2 razy na tańce się wybieram, jogę sobie odpuszczam, bo muszę jakoś dożyć do weekendu, a ciężki się zapowiada,

Wiec dziś szybciukto do pracy i do domciu

Chrupeczku, troszkę dietki i wszystko będzie dobrze wiosna idzie, mamy więcej zapału i chęci do zmienia czegoś Super córcia

HERME, ja coraz częściej mam taki stan, że nie mam ochoty na nic, nie wiem jakaś wiosenna depresja, menopauza czy jeszcze cóś innego. Czuj się czasami jakbym miała 60 lat i nic więcej mnie w życiu ciekawego nie czekało.
    Ale to przechodzi, może dlatego też częściej sięgam po słodycze, żeby sobie poprawić nastrój. taka moja mała analiza psycho

Ale to tylko czasami się tak dzieje

Pazurki pomalowane, zmykam do pracy.
    Miłego dnia

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów