Strona 4351 z 4555 PierwszyPierwszy ... 3351 3851 4251 4301 4341 4349 4350 4351 4352 4353 4361 4401 4451 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 43,501 do 43,510 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar wielo_ryb
    wielo_ryb jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    wiecie co ja miałam zupełnie inne uczucia do tej dziewczyny niż Ty i incredible87 jak ryczała to miałam ochotę ja złapać potrząsnąć, dać po pysku i zapytać sie czego ona tak na prawdę do cholery chce..
    To tak jak ja.
    Dokładnie TAK
    Jak się chce coś osiągnąć to należy się poświęcić a nie rozczulać się nad sobą. Jak ktoś sobie powie że nie da rady to na pewno nie da......

---------- Wiadomość dodana o 15:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:06 ----------

Cytat Zamieszczone przez kornelia84kuczek Zobacz posta
    i jakoś powiem nie ciągnie mnie wogóle do grzeszków
    No a ja wczoraj poległem ale taki malutki grzeszek. Mój mózg się obudził i stwierdził że chce CZEKOLADY!!!!! (nie jadłem od listopada) i zjadłem dwa ciastka (hernatniki wielkość 4x5cm z jednej strony w gorzkiej czekoladzie)....

marcel574 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    Masz super rozmiar spodni i wagę. Ja chcę ale nie wiem czy dojdę do mojego celu. Na razie na chceniu się kończy. Może hula hop, które wreszcie po miesiącu do mnie doszło, pomoże mi trochę. __________________
    Witam, co do wagi to na pewno jeszcze mi daleko do suwaczka no ale walczę tobie też na pewno się uda dojść do celu, mam nadzieję że jak pojawią się świeże warzywa i owoce będzie trochę łatwiej, w pracy widzę masz coraz ciężej więc życzę powodzenia

---------- Wiadomość dodana o 16:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:42 ----------

Cytat Zamieszczone przez wielo_ryb Zobacz posta
    No a ja wczoraj poległem ale taki malutki grzeszek. Mój mózg się obudził i stwierdził że chce CZEKOLADY!!!!! (nie jadłem od listopada) i zjadłem dwa ciastka (hernatniki wielkość 4x5cm z jednej strony w gorzkiej czekoladzie)....
    zazdroszczę wieloryb siły woli jak mój mózg się budzi i woła czekolady to zjadam dwie całe a potem ciastka (na pewno nie dwa) no ale w skutek tej nie konsekwencji już ponad rok nie dobiłam do celu więc krzyczeć na ciebie nie będę bo chciałabym umieć tak delikatnie grzeszyć

---------- Wiadomość dodana o 16:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:46 ----------

Cytat Zamieszczone przez centymetr Zobacz posta
    masakra!bolą mnie kości i do tego mam dostać lada moment @ dieta mi jak narazie dobrze idzie
    współczuję, zdrowiej szybciutko, ale jak miło patrzeć na twój suwaczek, zobaczenie 5 z przodu to ciągle moje marzenie więc gratuluję

---------- Wiadomość dodana o 17:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:48 ----------

Cytat Zamieszczone przez aTakiMalyChrupek Zobacz posta
    wiesz czego mi najbardziej szkoda? tej roboty, wyrzeczeń, to były wakacje przed moim ślubem, zimne lody gofry jakies pifffko ze znajomymi grilll kiełbacha itp, ajjjj! szkoda gadac! nic tylko lać w ten pusty łeb!
    mi też zawsze szkoda wyrzeczeń i czasem mnie to mobilizuje, niestety jak ulegam zachciankom to obżeram się strasznie i też lubię wieczorki z piwkiem, czipsami itp. Teraz dietkuję i muszę uważać żeby nie ulec bo nie wejdę w spodnie w których od wczoraj szczęśliwie chodzę a jeszcze mi w nich ciasno powodzenia życzę w rozkręcaniu interesu, mam nadzieję że dostaniesz dotację o którą się starasz, najłatwiej i najszybciej jest dostać dotację z urzędu pracy (kiedyś brałam) ale teraz to tylko ok.18tys. w ubiegłym roku były też tam dotacje po 40tys. i znajomi bez problemu dostali ale w tej chwili chyba nie ma takiej możliwości.

motylek1987 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    kielce
    Wpisy na blogu
    1

witam was ale lecicie z tym pisaniem
    nadrobie was jak będę miała chwilkę bo narazie jestem prze zalatana..
    Kochani wytrwałości wam życzę nio i gratuluje spadków
    u mnie zaczęły się przygotowania do ślubudziś zarezerwowałam sobie limuzynke
    kochani musze się pochwalić bo tyle nad tym pracowałam..ja ćwicze i skacze na skakance plus siłownia 4 godziny a bez siłowni 3 godziny codziennie bez dnia odpoczynku regularnie już od tygodnia i spadło mi uwaga w tydzień
    biodra 6 cm
    biust 8 cm
    nogi 5 cm
    brzuchol 8 cm
    weszłam w 38 spodni

i uwaga jutro miesiąc diety ale dziś już musiałam zobaczyć..i ...
    8 kg mniej!!!!!!!! Udało się
    jeszcze 15 i będe taka szczęśliwa zresztą już jestem

wiem że można dziękuje wam za tą motywacje

pozdrawiam was serdecznie

Agniecha1984 jest nieaktywny Nowy na forum

dzięki, centymetr, zastanawiałam się czy nie mam jakiejś dziwnej wersji diety

pozdrawiam

Awatar g_osiek
    g_osiek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez motylek1987 Zobacz posta
    witam was ale lecicie z tym pisaniem
    nadrobie was jak będę miała chwilkę bo narazie jestem prze zalatana..
    Kochani wytrwałości wam życzę nio i gratuluje spadków
    u mnie zaczęły się przygotowania do ślubudziś zarezerwowałam sobie limuzynke
    kochani musze się pochwalić bo tyle nad tym pracowałam..ja ćwicze i skacze na skakance plus siłownia 4 godziny a bez siłowni 3 godziny codziennie bez dnia odpoczynku regularnie już od tygodnia i spadło mi uwaga w tydzień
    biodra 6 cm
    biust 8 cm
    nogi 5 cm
    brzuchol 8 cm
    weszłam w 38 spodni

i uwaga jutro miesiąc diety ale dziś już musiałam zobaczyć..i ...
    8 kg mniej!!!!!!!! Udało się
    jeszcze 15 i będe taka szczęśliwa zresztą już jestem

wiem że można dziękuje wam za tą motywacje

pozdrawiam was serdecznie
    Wowwwwwwwwwwwwwwwwww szczena mi opadła

Pożyczysz mi trochę determinacji i samozaparcia i trochę wolnego czasu na siłownię ??

A ja od godziny ćwiczę układ na jutrzejsze zajęcia i wygląda to tragicznie;/ nie mam poczucia rytmu, tak koślawo to wszystko wygląda ale dobrze się bawię i chyba to najważniejsze .

A waga mimo iż porządnie w poniedziałek zgrzeszyłam pokazała 67 kg czyli -1 kg
    Czekam na kolejne kg

A na dobry humorek:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar TUTANCHAMON
    TUTANCHAMON jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

GRATULACJE MOJE I CIESZĘ SIĘ Z TOBĄ przypomniałam sobie to uczucie szczęścia i błogości kiedy to było ale było

---------- Wiadomość dodana o 22:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:00 ----------

Witam po całym dniu , jedno się tu nie zmieniło piszecie ))) zeszło mi chwilę za nim nadrobiłam
    Synek podziwiam za wytrwałość w czytaniu
    Centymetr tak te 8 kg wydawałoby sie pryszczem przy tamtym niestety nie jest.. nadal się nie wziełam za dietę ale od poniedziałku chodze na piechotę do pracy auto poszło w odstawke tak że pół w jedna stronę i poł w drugą czyli godzinka ruchu jakas jest...i tu chylę czoła przed motylkiem za te 3 i 4 godziny dziennie jeszcze raz gratuluję
    Pozdrawiam wszystkie dajcie mi kopa porządnego w d.. żebym skoncu zaczeła dietkowac

schudnac/3480-odchudzanie-na-zawolanie-dobre-rady.html"]odchudzanie na zawołanie - dobre rady - Grupy Wsparcia Dieta.pl[/url] plus dieta do ściągnięcia

Awatar aTakiMalyChrupek
    aTakiMalyChrupek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez sylwunia2505 Zobacz posta
    Martuś ja mam takie Moim zdaniem jest super!!!!!!!!!!!!!!!![COLOR="Silver"]
    Cytat Zamieszczone przez EjSynekKochamRap Zobacz posta
    Chrupku ja mam identyczne jak to 1...ale ona staniały ja dałam za nie 40 zł
    Dziewczyny i ja się chyba skuszę
    nie no skuszę się jak nic, namówiłyście i mnie hihi

g_osiek no właśnie to te wielkie kroki w stronę wiosny tak nas doprowadzają do zapału chęci i siły do walki z nadwagą!! Yeaaaa

Herme Co ćwiczysz Herme?
    Może ta 6W?

Gabi27P Grzeszki zdarzają się chyba każdemu więc głowa do góry!

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych,
    nigdy ich nie osiągnie"

Awatar EjSynekKochamRap
    EjSynekKochamRap jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rawicz
    Wpisy na blogu
    4

motylku-no no gratuluje ładnie poszłaśa ja znowu skopałam! od jutra zaczynam porzadna diete! i koniec! najadłam sie z moim kochanym dzisiaj ciastek:/

Powiem Wam że byłam na tym basenie dziś i czułam sie nawet szczupło po prostu dobrze sie czułam w swoim ciele...myśle że jak dojde do wagi 55kg to bedzie super a na chwile obecna wróciłam do domku i po drodze zatrzymała mnie policja młody przystojny policjant(naszczęście) który zamiast sprawdzić mi papiery to stał ze mną i gadał:P

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Witajcie kochani!!!!
    Jak ja za Wami tęsknię ostatnio nie mam
    na nic czasu.Mało siedzę na kompie.Mam na
    forum spore zaległości.Jak oczki pozwolą to
    troszku poczytam ale czuję że moze być ciężko.
    Ostatnio nie dietkuję wiem potem będę żałować.
    Wczoraj znowu byłam z nastolatkami w Zielonej Górze.
    Matko ile sklepów jest zlikwidowanych,prawie wszystkie
    moje ulubione. Nachodziłam się jak głupia,wieczorem
    nogi same zginały mi się w kolanach. Byłam taka zmęczona
    że szok a w domu remonty i dalej do roboty.
    Kupiłam sobie tylko jedną tuniczkę,bo spodobał mi się pasek
    który był przy niej. Tunika była przeceniona z 60zł. na 30zł.
    razem z paskiem więc kupiłam. Najlepsze było jak kobita
    pyta mnie jaki ja rozmiar noszę bo to uniwersalny ale raczej
    S lub małe M. Na L będzie opięta. Jak zdjęłam płaszcz to
    babka w szoku "Jaka pani szczuplutka (wiem musi tak mówić)
    w płaszczu tak nie widać" Jak przymierzyłam jak zaczęła się
    zachwycać jakieś klientki ze sklepu też (może podstawione)
    Jestem trochę sceptyczna bo wiem jak wygląda handel tzn. nie
    zawsze.Ale wiecie co lustro fajnie mnie zmniejszało!
    A ja byłam już po naleśnikach z owocami i bitą śmietaną (SORRY)
    ale przed HERME nie czytaj pizzą!

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

Awatar aTakiMalyChrupek
    aTakiMalyChrupek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez wielo_ryb Zobacz posta
    To tak jak ja.
    Dokładnie TAK
    Jak się chce coś osiągnąć to należy się poświęcić a nie rozczulać się nad sobą. Jak ktoś sobie powie że nie da rady to na pewno nie da......

---------- Wiadomość dodana o 15:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:06 ----------

Nie każdy ma silną psychikę, organizm jest przyzwyczajony do masy kcal dziennie do czekolady, chleba, napoi gazowanych itp. co niedozwolone!
    nie każdy może się z tym pogodzić, wtedy pojawiają się łzy, złości, czasami agresje! choć tak na prawdę to tylko dla ich dobra..
    ta dziewczyna z filmiku ważyła dużo za dużo..

A Co do grzeszków to 1 bolesny pejczyk może wystarczy by odpędzic złe demony słodyczy hihihih!
    aleeee... przyznam się że i mi się należy kazanie i rozgrzeszenie
    bo dzisiaj zjadłam kilka...naście chrupków kukurydzianych ketchupowych z moja Dzidzią
    (Dzidzi mnie karmiła - ja nie chciałam... )

"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych,
    nigdy ich nie osiągnie"

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów