Strona 3002 z 4555 PierwszyPierwszy ... 2002 2502 2902 2952 2992 3000 3001 3002 3003 3004 3012 3052 3102 3502 4002 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 30,011 do 30,020 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Grubcio199717 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poniatowa

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Haloo!? Jest tu ktoo!? Piszcie coś...

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

sama_niewiem Miłość do wielu przychodzi znienacka Ciebie tez zaskoczy wierze w to Musisz sie naprawdę mocno zastanowić co z domem czy będziesz mogła żyć inaczej bo jednak trzeb troszkę kochać miasto żeby tu mieszkać
    Ola2631 to co napisałaś jest jedną z najstraszniejszych rzeczy jaka może się przydarzyć człwoiekowi (nie kobiecie bo mężczyzna przeżywa to równie mocno) i wiem jak to jest jak ktoś bardzo bardzo mocno chce a nie może zajść w ciąże a wtedy kiedy juz się udaje staje się najgorsza rzecz... Doskonale to rozumie bo ktoś najbliższy mojemu sercu przeżył to już.. ALe moje zdanie jest takie trzeba sobie ułatwiać a nie utrudniać... Dopóki nic mnie tu nie trzyma będę się nad tym bardzo poważnie zastanawiać ... Nie odebrałam Cię ani przez chwilkę źle

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar truskaffka2
    truskaffka2 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie

czesc wszystkim jeszcze niedawno pisala tutaj moja siostra, teraz przeszla na diete 100kcal, ja dalej jestem na ONZ, dzisiaj 9 dzien III tury, czuje ze nic nie schudlam(jeszcze sie nie wazylam), podejrzewam, ze to przez @ ;( czy to znaczy,ze w tej turze nic nie schudlam i waga dalej bedzie taka sama? zastanawiam sie czy zrobic jutro dzien oszukanczy, czytalam na forum ze to moze mi podkreciec metabolizm i wiecej moge schudnac w nastepnej turze.

ONZ od 17.01.10

Mieszka w
    Poniatowa

Cytat Zamieszczone przez truskaffka2 Zobacz posta
    czesc wszystkim jeszcze niedawno pisala tutaj moja siostra, teraz przeszla na diete 100kcal, ja dalej jestem na ONZ, dzisiaj 9 dzien III tury, czuje ze nic nie schudlam(jeszcze sie nie wazylam), podejrzewam, ze to przez @ ;( czy to znaczy,ze w tej turze nic nie schudlam i waga dalej bedzie taka sama? zastanawiam sie czy zrobic jutro dzien oszukanczy, czytalam na forum ze to moze mi podkreciec metabolizm i wiecej moge schudnac w nastepnej turze.

100kcal? Czy to pomyłka a miało być 1000kcal?

Mieszka w
    Rzeszów

Olo_Olo niestety sporo nas jest jeśli chodzi o kredyt to juz pisałam że nam nie moga przyznać Jesli chodzi o pieniążki od rodziców nie bierzemy i brać nie będziemy ewentualnie my możemy dać im gdyby potrzebowali.. No "jakoś" się to klaruje "jakoś" i wiąże się ten koniec z końcem... Co z Twoim żołądkiem mam nadzieję że lepiej..
    Grubcio199717 Bartku wiem że my staramy się zżucić chociaż kilka gramów i z każdej minimalnej zniżki się cieszymy ale niestety ten jeden zakichany kilogram jest ruchomy i czasem nam może n wadze znienacka wyskoczyć trzeba go wodą wtedy
    Michaszka24 napewno w centymetrach nam spada ale z mierzeniem przynajmniej u mnie jest na bakier bo kilka dni temu się zmierzyłam i wyszło że nic mi w udach nie ubyło a ja to oczami widzę i w spodnie wąskie wchodzę meter mi sie popsuł chyba

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Mieszka w
    Poniatowa

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Bartku wiem że my staramy się zżucić chociaż kilka gramów i z każdej minimalnej zniżki się cieszymy ale niestety ten jeden zakichany kilogram jest ruchomy i czasem nam może n wadze znienacka wyskoczyć trzeba go wodą wtedy
    hehe.wodą go!

Awatar truskaffka2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grubcio199717 Zobacz posta
    100kcal? Czy to pomyłka a miało być 1000kcal?

tak, mialo byc 1000kcal

ONZ od 17.01.10

Awatar efta1983
    efta1983 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Konin

Cytat Zamieszczone przez truskaffka2 Zobacz posta
    czuje ze nic nie schudlam(jeszcze sie nie wazylam), podejrzewam, ze to przez @ ;( czy to znaczy,ze w tej turze nic nie schudlam i waga dalej bedzie taka sama?
    moja droga nawet jak waga pokaże to samo to nie koniecznie bedzie oznaczało że nic nie schudłaś. piszesz że okres sie zbliża a wiec moze nagromadziłas wodę i dlatego czujesz ze nic nie ubyło. czasami tak jest że ciałka ubywa chociaż tego nie widać na wadze, w szczególności przed @. jestem pewna ze waga pozytywnie cie zaskoczy jak bedziesz juz po @. uszy do góry.
    a ja przerwe radziłabym zrobić, chociaż jeden dzień.

Mieszka w
    Rzeszów

Grubcio199717 jeśli chodzi o Polaris to ja jej nie kupuje od momentu kiedy postała mi tydzien (już była otwierana) i jak ją wzięłam do ust to zaśmierdziała mi gnojówką, nigdy przenigdy nie zrobiła mi tego żadna woda. Cisowianka chyba jest ok oprócz tego ja pije krople Beskidu albo żywiec zdrój chociaż tez słyszałam że jedna z nich to kranówa ale nie pamiętam która w każdym razie po żadnej nigdy mi nic nie było. A jedynie jak kupie cisowianke i postoi mi cała noc w szklance to robi mi taki osad jak woda z kamieniem ale też nie zauważyłam niczego innego
    malin - włącz sobie odbieranie wiadomości prywatnych na forum i napisz jak to uczynisz to prześle Ci coś co potrzebujesz

Awatar truskaffka2

Cytat Zamieszczone przez efta1983 Zobacz posta
    a ja przerwe radziłabym zrobić, chociaż jeden dzień.
    tylko czy ta przerwa cos mi da? wiecej schudne w kolejnej turze? bo w sumie nie jest dla mnie uciazliwa ta dieta i jesli przerwa nic nie pomoze to nie musze jej robic

ONZ od 17.01.10

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów