Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 74
Like Tree2Lubią to

Wątek: Dieta pudełkowa

Barbarika jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Dieta pudełkowa

Ja korzystam z Nice To Fit You ntfy.pl i jestem zadowolona. Nie ma problemów z dostawami. Codziennie mogę wybrać co chce następnego dnia. Wygodny i prosty system zamówień. Bardzo miła infolinia. Posiłki smaczne.
    Wcześniej korzystałam z Zielony Widelec zielonywidelec.pl i tez nie miałam zastrzeżeń.

Mulrzyk jest nieaktywny Banned

Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie?
    Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką?
    Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić?
    Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce:
    Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja.
    Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje!
    Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko!
    Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce:
    który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie!
    Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało!
    Pokaż na co Cię stać i wejdź na !

k4mn.jpg
    Ostatnio edytowane przez AdminAdmin ; 12-04-2018 o 14:45

joana09 jest nieaktywny Nowy na forum

Zgadzam się z Wami - catering to spore wybawienie, jak się nie ma czasu na gotowanie, a... lubi się dobrze zjeść. A jeszcze jak to jedzenie jest mało kaloryczne to idealnie. U mnie rządzi sportfood (wariant wegetarianski 2500kcl). Posiłki świeże, ja jeszcze czasem zamawiam u nich sok albo zupe-krem. Też saczne

Allie jest nieaktywny Nowy na forum

Ja również korzystam z opcji wegetariańskiej, z tym, że z firmy Lunabox. Złego słowa nie mogę powiedzieć o ich jedzeniu, bo zawsze świeże i smaczne. Dla mnie również taki catering to wybawienie. Koniec z gotowaniem i zmywaniem!

FitAnna jest nieaktywny Nowy na forum

Dieta jest bardzo ważna dla człowieka, pomaga np. w budowaniu wspaniałej szczupłej sylwetki, a także bardzo pozytywnie wpływa na samopoczucie, lecz do dobierania odpowiedniej diety potrzebny jest odpowiedni specjalista, który cie poprowadzi, a nie zaszkodzi, taką osobą jest Igor, którego gorąco polecam, naprawdę zna się na rzeczy. To jego strona: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].

P.S>Aktualnie trwa tam konkurs, gdzie można wygrać 10 tys. złotych jedynie za zasługą swojego ciała.

PAKIET DLA KOBIET.jpg

miki789 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja znalazłam w Warszawie dietę pudełkową na wygodnadieta.pl. Jestem zadowolona póki co. Jedzenie jest świeże, widać to zwłaszcza po mięsie, czy warzywach. Dobrze pakują posiłki, cały aromat zostaje w środku pudełka, nie roznosi się, nie ucieka jakimiś prześwitami. Ceny okej, wcale nie jest to droga dieta.

MiniMini57 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja zamawiam od dawna w Macro Bios Bar. Ceny nie są wysokie a jedzenie smaczne. Mozna sobie wybrać rodzaj menu np dla wegetarian, z rybą czy bez glutenu co jest wygodne, no i szybka dostawa, posilki cieplutkie. Dla mnie najlepszy catering z jakiego kiedykolwiek próbowalam

Olkaw25 jest nieaktywny Nowy na forum

Tyle tych cateringów, że nie wiadomo w co ręce włożyć - a w Warszawie to już szczególnie. Gdyby nie moja kumpela to nie wiedziałabym, który wybrać. Poleciła mi mniam mniam catering i w sumie jestem zadowolona bo jedzenie jest smaczne, fajnie przygotowane (w sensie jezeli chodzi o porcje). Ja wybredna nie jestem, więc zjem co mi przyniosą :P Ale przynajmniej odkąd korzystam z tego cateringu czuje sie jakaś taka lżejsza i zdrowsza - wcale się nie chwaląc ubyło mnie 3kg więc jest super

LidkaLili jest nieaktywny Nowy na forum

Testuję sobie pudełka już 3 tydzień i jest okej, nie chodzę głodna i faktycznie już te 2-3 kilogramy mam mniej :-) Pudełka dowożą mi rano, wszystko jest fajnie zapakowane, to jest dokładnie pięć paczek także jest to jedzenie rozłożone na pełny dzień łącznie z podwieczorkiem nawet i kolacją. Ja kupuję przez stronę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], smacznie gotują, wszystko robią kucharze na świeżo, a nie z jakiś mrożonek itp.

Karolina 1 jest nieaktywny Nowy na forum

Hej, korzystałam z diety pudełkowej w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] mogę polecić bardzo smaczne, aczkolwiek trzeba samodyscypliny żeby nie podjadać innych rzeczy wtedy efekt gwarantowany!!! Ćwiczę 2-3 razy w tygodniu do tego dieta i jestem zadowolona

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów