Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 74
Like Tree2Lubią to

Wątek: Dieta pudełkowa

Awatar sakiewkamarek
    sakiewkamarek jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Dieta pudełkowa

Witajcie, tak jak w tytule tematu, postanowiłem zacząć korzystać z usługi firmy cateringowej - coś takiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Pytania skierowane są głównie do osób, które korzystały z takich usług. To co chciałbym wiedzieć: czy te posiłki są smaczne, czy można się nimi najeść, jak wyglądają sprawy organizacyjne z tym dowozem. Z góry dziękuję za wszelkie porady i uwagi Pewnie niektórzy pomyślą, że leń, rozumiem, jednak znając swój tryb dnia, wiem że nie znajdę czasu i ochoty, aby tak codziennie myśleć, planować, przygotowywać posiłki. Tak czy siak, będę wdzięczny za wszelkie komentarze. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez sakiewkamarek ; 05-01-2015 o 12:46
    Hideo lubi to.

Awatar Mar-za
    Mar-za jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta pudełkowa

ile taka dieta kosztuje np miesięcznie.

Awatar Kruszynka2011
    Kruszynka2011 jest nieaktywny Znany na forum

Też jestem ciekawa :-)

1-cel 140>>2-cel 130>>3-cel 125>>4-cel 120>>5-cel 115
    28-tydzień diety

Domek- Wielka Baba

monikakedry jest nieaktywny Nowy na forum

Moja koleżanka stosowała taką dietę i naprawdę sporo schudła. Głównym minusem jest oczywiście wysoka cena
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 09-03-2016 o 14:38

naciex jest nieaktywny Nowy na forum

Spójrzmy z drugiej strony. Płacimy za: codziennie inne posiłki, dostawę pod same drzwi, wyliczenie nam kalorii, konsultację z dietetykiem.
    Ja jestem na diecie 1500kcal i korzystam z cateringu Pomelo ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). Jak na razie chudnę. Dietetyk powiedziała mi, że zrzucę parę kilo i przejdę na dietę zbilansowaną, żeby nie uzyskać efektu jo-jo
    Oby się sprawdziło !
    Hideo lubi to.

Awatar Makosza
    Makosza jest nieaktywny Znany na forum

Dla mnie to troche naciagane. Na zwyklej diecie tez bedzie sie chudlo, jesli sie bedzie jej trzymalo. Jesli ktos zamawia sobie posilki to bedzie chudnac, jesli nie siegnie po inne rzeczy w miedzyczasie. Za to dla ludzi, co nie maja czasu, ochoty na gotowanie i troche za duzo kasy to dobra sprawa.
    cel (1 z 13) > 110 115,3.......118,2.........58

Tu siedzę> https://forum.jestemfit.pl/tylko-zal...i-chudnie.html

malami_mm jest nieaktywny Nowy na forum

w internecie tych firm cateringowych jest mnóstwo, ja znam z "doświadczenia" (znajomych dwie: warszawski dzień od mateusza gesslera i powerpack. Pierwszy zdecydowanie dla wybrednych smakowo, bo dania są zdrową zbilansowaną wersją restauracyjną, a drugi dla osób trenujących, skupiają się na posiłkach pod trening i dostarczają chyba tylko na siłownie. Wydaje mi się że w powerpacku można zamówić np. tylko obiad, nie trzeba posiłków na cały dzień.

Fitpaulinka jest nieaktywny Nowy na forum

Ja też polecam te firmę z cateringiem dietetycznym [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Patrząc po innych firmach to cena nie jest wysoka, a produkty dobre. Aż sama się zdziwiłam. Nigdy nie mam czasu robić obiadu czy dań do pracy, a tu mi przywożą. Jak dla mnie super

Awatar bardott
    bardott jest nieaktywny Znany na forum

Ja jakiś czas temu zaczęłam zamawiać sobie taki katering domowy. Korzystam konkretne z tej firmy:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Zmieniłam stanowisko na o wiele bardziej wymagające. Mam dość sporo zajęć, czasami pracuję również w domu tak wiec nie znajdywałam czasu na gotowanie i zdarzało mi się kupować gotowe jedzenie, jeść ze słoiczków .Możecie się domyśleć,ze nie było to zbytnio zdrowe. Nie chcialam za bardzo schudnąć ale po prostu chcialam jeść zdrowo oraz świeże potrawy. Jestem zadowolona bo jedzenie jest smaczne, przywożą mi je na czas oraz nie jest to takie drogie.
    - Nie mów do mnie Lampka!
    - A jak mam mówić?! Jaśnie Oświecony Nosicielu Światła?

Arowana14 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Konin

Ja też zdecydowałam się na wykupienie diety pudełkowej. Samej ciężko byłoby mi robić posilki z 1500 kacl (a taka ilość kalorii według dietetyka jest dla mnie najlepsza, żeby schudnąć). [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to naprawdę fajna sprawa. Niedawno przeprowadziłam się do Warszawy, nowa praca, dużo obowiązków więc nie mam czasu gotować. Ja płacę niecałe 50 zł dziennie za pięć zbilansowanych posiłków. Moim zdaniem to nie jest dużo, bo jedząc na mieście traciłam dużo więcej.
    Ostatnio edytowane przez Arowana14 ; 27-07-2016 o 13:34

Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów