Strona 129 z 282 PierwszyPierwszy ... 29 79 119 127 128 129 130 131 139 179 229 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,281 do 1,290 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Cool Odp: Dieta mż

Wciągnął mnie turecki serial "zranione ptaki" i te dwie piosenki

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

kochammmm
    Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 03-08-2022 o 21:42

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Kropcia gratuluje. Jak nasze dzieci chodziły do przedszkola to chorowaliśmy okropnie i dziadek jak do niej przyjeżdżał nam pomagać. I od 5 latków przeszło tylko dziewczyny nie chodziły do żłobka. Molly nie wiedziałam że dorosłemu podaje się hormon wzrostu. Naszych przyjaciół syn ma podawany ale nie w szpitalu. Moja mama też miała chorą tarczycę ale zamiast operacji miała jodowanie.
    MamaMai ale super jedzenie w Polsce jesteście? Brawo dla ciebie. Ja tylko kilka razy byłam na stretchingu. Ale dzisiaj mimo bólu byłam z córką na spacerze a jutro idę na ćwiczenia.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Anata, w Mikołajkach jesteśmy. A jak u Ciebie waga po urlopie?

Lepiej nie mówić. Pochwalę się za tydzień jak mi zejdzie trochę bo jest źle. Jakbym jadła frytki i mięso to by było jeszcze gorzej. Po takich wakacjach zazwyczaj po 2 tygodniach wracałam do wagi wyjściowej. Tylko jestem coraz starsza więc nie wiem jak będzie tym razem

Awatar Molly8

Zamówiłam na allegro 2 książki. Ale denerwujące jest to że jeden sprzedawca tego samego dnia wysle do mnie książkę i mam ją następnego dnia a inny potrzebuje kilku dni na wysłanie jej. :/

Molly kilka dni to nie dramat. Pomyśl sobie jak kiedyś poczta działała. Jesteśmy przyzwyczajeni że mamy wszystko od razu a nie zawsze tak się da.
    Dzisiaj mało jem bo mam zajęty dzień. Byłam u ginekologa na badaniu i dał mi skierowanie na mammografię teraz są zalecenia aby po 40 robić ale na NFZ to nie dotyczy. I był termin za pół godziny na mammografię i jestem po. Dbajmy o siebie dziewczęta.

Oprócz mega bólu kręgosłupa po spacerze mam jeszcze jedne przemyślenie. Polki są piękne i zadbane. W Warszawie na ulicach widziałam tyle pięknych kobiet pięknie ubranych szczupłych że naprawdę mam motywację do schudnięcia Pracuję poza Warszawą i mieszkam na osiedlu na obrzeżach Warszawy więc żadko zdarza mi się tam bywać. O dziwo w ogóle się nie patrzyłam na facetów. Na wakacjach nie było tyle ładnych dziewcząt co na mieście.

Awatar Molly8

To masz motywację do chudniecia

Ja się nie nie ważę bo mam @

Awatar Majkax123
    Majkax123 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Kropcia. Zobacz posta
    Słuchajcie, w ogóle zważylam się rano i jest progres 79,8.. jupiii jest 7 z przodu
    Gratuluję.
    Super, jeszcze trochę i mnie dogonisz a może i nawet miniesz. Zależy do jakiej wagi dążysz. Ja nie ważyłam się już dawno, wiem że nic się nie zmieniło bo z dietą jest tak sobie. Niby dużo nie jem a i tak słabo idzie, poza tym jestem przed @ więc też mnie to męczy.
    A takie pytanie z innej beczki ile z was ma monitoring w domu, znaczy na zewnątrz ????

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

U mnie końcówka urlopu, a początek @. Znowu franca przyszła wcześniej, miała być chyba we wtorek. Tak czy siak dobrze że jeszcze bardziej się nie pospieszyła. Niestety nie będę wiedziała z jaką naprawde wagą wrócę z urlopu. Trudno przyjmę tę po @. Anata, doszłam do takiego samego wniosku! Tu na urlopie w hotelu jest więcej zadbanych (niż nie) kobiet. Więcej szczupłych. Też byłam zdziwiona, może na lato część wzięła się za siebie. A może świadomość jest już inna, wzorce z insta robią swoje..W panienki miałam odwrotne spostrzeżenia, ale chyba to już nieaktualne.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów