Strona 119 z 282 PierwszyPierwszy ... 19 69 109 117 118 119 120 121 129 169 219 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,181 do 1,190 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

A ja wciąż po remoncie nie posprzątałam. Nie wiem nawet kiedy to zrobię. W weekend siedziałam nad materiałami z pracy bo mąż wyjechał z dziećmi, a dziś boli mnie po tym kregoslup. Strasznie. Ledwie wysiedziałam w pracy. Zaryzykuję stwierdzenie ze chyba tak jeszcze mnie nie bolał. Miałam tez dziś wieczorem popracować ale odpuszczam przez ból. A poza tym wyliczyłam sobie na nowo zapotrzebowanie. Wychodzi że mam limit na 1200 kcal a myślałam że z 1400 żeby tracić na wadze. Mało. Strasznie mało. Muszę ćwiczyć bo jeśli chodzi o jedzenie to ciężko mi będzie zmieścić się w tak małym limicie. Musze zbijac kalorie aktywnością i tyle. Tylko że taka leniwa się teraz zrobilam. A i przez napięty grafik ciężko z czasem na ćwiczenia.

Molly, a jak się czujesz? Pytam o sprawy sercowe..

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Neskaa podziwiam, że potrafisz spalić tyle kcal. My z mężem kupiliśmy dom do remontu i większość remontów robiliśmy sami, to dopiero był syf w domu i długo bo remontowaliśmy po pracy. Trochę się porobiło i trzeba było sprzątać żeby jakoś mieszkać. Najwięcej sprzątania przy gładzi.
    Wczoraj na grillu zjadłam normalnie, nie przesadziłam więc ok. Od dziś miałam się zabrać za siebie ale wpadło małe Prince polo. Na śniadanko trzy kromeczki z serkiem kanapkowym i wędzonym łososiem a na obiad rosół i placki ziemniaczane. Kolacji nie zjadłam. Wzięłam się za prasowanie i otworzyłam sobie radlerka. Raczej dużo dziś nie zjadłam. No i zaczynam że skakanka, wyszłam na taras bo w domu mi nie idzie. 20/30 skoków i mam zadyszkę, muszę zrobić przerwę na kilka wdechów. Skakałam siedem minut i byłam wykończona, aż mi się ręce i nogi trzęsły.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Masz rację trzeba będzie być więcej aktywnym bo byłabyś głodna.
    Ciekawe kiedy ja zasne

Awatar Molly8

Question Odp: Dieta mż

Miłego dnia
    Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 24-07-2022 o 06:04

Neska co ty robisz ze tyle kalorii spalasz w ciągu dnia?

Czy przyjażń między kobieta i meżczyzną jest wogóle mozliwa (nie mówię o małżeństwach) bez zaangażowania sie uczuciowo przez żadną z osób???? No nie wiem Molly.....

Awatar Molly8

Wink Odp: Dieta mż

Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 24-07-2022 o 06:04

Awatar Molly8

O rety jak gorąco

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie. Co napisałam do was to mi się nie zapisało. Mam nerwowy czas bo wyjazd w sobotę a teściowa w szpitalu. Jeszcze tydzień temu była w stanie ciężkim. Przez swoją głupotę brak mi słów. Ma cukrzycę bez diety i dawki insuliny chyba też z głowy. Miała kwasicę ketonową. Nic do nich nie dociera. Takie zemdlenia to ma co jakiś czas. I jeszcze komentarz od czego taki spadek przecież tylko schabowego zjadłam. Już powinno być ok wychodzi jutro ze szpitala może się przestraszy i w końcu zacznie pilnować dietę. No i kamienie na woreczku od 20 lat niezoperowane.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów