Strona 146 z 282 PierwszyPierwszy ... 46 96 136 144 145 146 147 148 156 196 246 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,451 do 1,460 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Neskaa jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Hej dziewczyny U mnie wzrost o 0,7kg. Mam na wadze 54,2kg i straszne zaparcia.Mysle że to przez to ale też muszę się pilnować bo zaczęłam znowu pochłaniać słodycze w większej ilości. Jedna rada dla Was jak i dla mnie- jak już osiągnięcie wagę to nie odpuszczajcie bo ja już się któryś raz na tym łapie że schudne i jest myślenie "dobrze wyglądam mogę sobie pozwolić".
    Wiadomo też bez przesady tak wszystkiego sobie odmawiać bo to nie o to chodzi ale jednak jakąś kontrolę trzeba mieć. Wiem po sobie że stracone kg bardzo szybko można odzyskać. Miłego dnia

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Molly a jak się ta apka nazywa?
    Mi to się dopiero nie będzie chciało wracać po półtora rocznej przerwie do pracy..
    Dziewczyny mam w ogóle dzisiaj kryzys. Od dwóch tygodni może, zmuszam się do ćwiczeń, spacerów długodystansowych i ogólnie spoko.. nawet się fajnie czuje, może i szczupłej..nie robiłam wcześniej pomiarów, więc nie mam jak porównać i zważylam się dzisiaj 79,3 nie ma spadku ale też i wzrostu..poszłam do łazienki i słyszę, że moje dziecko się bawi wagą (czyt. uderza nią o podłogę) wychodzę z tej łazienki, ważę się, a tam 80,8 no myślę pewnie krzywo stoi ale nie..gdziekolwiek nie położę tam 80,8 i nie wiem czy coś się zepsuło, czy wcześniej źle ważyła, a teraz się coś odblokowało.. Ogólnie straciłam zapał, dziś nie ćwiczyłam, otworzyłam za to rodzynki w czekoladzie i pochlonelam pół paczki, u mamy dziś zjadłam jakieś kluski polane masłem i weszło jeszcze Prince polo xxl muszę się jutro ogarnąć i wziasc w garść..

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Kropcia myślę że taki kryzys zdaża się każdej z nas i może Cię to zaskoczy ale czasem jest potrzebny by nie stracic zapału. Na pewno zaraz weźmiesz się w garść, a dzisiaj już nie żałuj tego co się stało. Jesteś twardym zawodnikiem. Jako jedyna wyrobiłas wyzwanie na apce na sierpień. Gratulacje ci się należą. Ogromne. Ja przy Tobie jestem cienka Bolka i pod względem diety i aktywności. Ale bardzo mnie motywujesz i mimo że często podnoszę się z kolan walczę dalej.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Ta apka to Huawei health

Kropcia skoro tak długo pokazywała ci tamtą wagę i spadek w jej okolicach, to chyba ta nowa wyższs waga jest po uderzeniach twojego dziecka i musiało coś się przestawić. Niestety obawiam się że teraz ta waga może ci świrować jeśli coś w niej przeskoczylo.

A ja nie wzięłam ze sobą jedzenia do pracy więc musiałam sobie kupić gdy już kiszki mi marsza grały, i kupiłam sobie chałkę z kruszonką. Dużą. Pochlonęłam połowę choć ciężko mi się przegryzalo gdy tylko pomyślałam że zapłaciłam za nią 8 zeta. Tak czy siak świetny wybór, same wegle, niepoważne to było z mojej strony. Na szczęście już lepiej się czuję, okres do jutra, więc dziś mam w planach aktywność fizyczną. Kropcia jak tam dzisiaj? Neska właśnie jak piszesz, kilogramy szybko wracają, sama to wiem. Jak zrzuciłam 11 kg odpuściłam sobie i niestety wrócilo 2 kg i tak się teraz bujam z odchudzaniem, tyle że krok w przód dwa w tył. Sama nie wiem jak dopuściłam do tego że mam znowu prawie 60 kg. Dobrze że chociaż trzymasz ty rękę na pulsie.

Mamma no zobaczymy. Dziś pokazała 79,9. Dziewczyny dla mnie Wy jesteście inspiracją, jak widzę, że którejś się udaje to mówię ja też chce, dam radę.. Wy pracujecie, macie dzieci i potraficie się zmobilizować jeszcze do ćwiczeń.. Dziś miałam zabiegany dzień i zebranie w żłobku ale udało mi się wyskoczyć na mały spacer. Z jedzeniem za to średnio. Na śniadanie grahamka z pomidorem, na obiad zrobiłam pizzę. Kusza mnie te otwarte rodzynki w czekoladzie bo bardzo je lubię, zjadłam mała garstkę, nie to co wczoraj

Molly ja też kupuje te musy ostatnio do dziecka, czasem trochę dojem jak mały nie zje..i tak patrzyłam na kcal to one mają mało kcal..wydaje mi się, że całkiem fajna przekąska..

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Hejka
    Kropcia-no te musy są dobre

Napiszę wam co mi dziś ta apka pokazała odnośnie kroków i spalonych kcal a włączyłam o 14 bo rano zapomniałam:
    5080 kroków.
    3,33 km
    98 kcal.

Mało czy dużo??

Molly jak od 14 to całkiem nieźle, polowe kroków na dzien wyrobilas. Tylko coś mało kcal ci pokazało jak na taką ilość krokow..

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów