Strona 166 z 282 PierwszyPierwszy ... 66 116 156 164 165 166 167 168 176 216 266 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,651 do 1,660 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Kurde dziś mialam jakiś taki chaotyczny dzień. Rano jeszcze lekcje z córką odrabiałam, potem stomatolog, małe zakupy spożywcze i następnie ugotowałam obiad. Rano na śniadanie była jajecznica z grzybami, potem jeden naleśnik z dżemem i dopchalam jeszcze kanapka z pasztetem i pomidorem, po stomatologu zjadłam jedną kiełbaskę myśliwskską z musztardą więc obiadokolacja musiala być lekka. A swoim zrobiłam zapiekankę makaronową z kurczakiem i szpinakiem. Sama musiałam się obejść smakiem. Zostawiłam sobie trochę na jutro i postaram się jeść lżej w ciągu dnia żeby móc ją jutro zjeść.*Nie jestem zadowolona z siebie. Nie cwiczyłam już od 3 dni. Wieczorem padłam, tak zmęczona to dawno nie byłam, choć powodów do takiego zmeczenia nie było. Nie wiem co mnie tak osłabiło w działaniu. Teraz syn jeszcze walczy, karygodne a co mu się stało nie wiem. Nie śpi (!!!!!!!!);a zawsze juz spał, do 21 ej było po sprawie, a dziś jakby dopalaczy jakiś dla dzieci się najadł. Co za złośliwość!!!! Ledwie z nim siedzę, już mam oczy na zapałki. Jeszcze 10 minut i wyjdę z siebie. No nic. Dobrej nocy Kobietki.

O! Usnął. W końcu! Uciekam też do wyrka. Do jutra.

Scarlett0405 jest nieaktywny Nowy na forum

Część dziewczyny, sorki, że nie pisałam..ale miałam ciągle coś do załatwienia, a wieczorem już mi się nie chciało pisać, taka byłam padnięta. Jak zwykle w ciągu dnia roboczych trzymam się ładnie z jedzeniem..a w weekend szaleje. :/
    Ale chociaż sporo sie ruszam..No nic zaraz robię śniadanko, spacer też mi dziś wpadnie pozdrawiam i zamelduje się później

A ja byłam dziś na zakupach i się załamałam.... W wiekszosci ubrań się sobie nie podobałam. Ten brzuch, beznadzieja!!!!! Wychodziłam chyba z 5 godzin, a kupiłam raptem sukienkę, spodnie, bluzkę i biustonosz. A i szpilki. Choć jak przymierzylam po powrocie przy mamie to powiedziała że wszystko co kupilam ładnie leży i że chyba zeszczuplalam. Nie widziałam tego w lustrach sklepowych. ... Jednak prawda jest okrutna, minęły czasy że weszłam do sklepu, a co przymierzylam leżało super. I to nie jest też już kwestia wagi, ale tez figury po ciążach. Nawet kiedyś szpilki kupowałam 36 a teraz 37. Ciężko jakoś pogodzić się z taka zmianą w wyglądzie. Zresztą teraz te ubrania to jakieś dziwne. Gust mi się zmienił czy co, bo niektórych ubrań to nie wzięłabym nawet gdyby dawali za darmo. Bez kitu.

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Mamma i tak dużo rzeczy kupiłaś ale masz rację z tymi ubraniami, albo my nie nadążamy za ""moda". Jakiś czas temu czekałam na męża w aucie i mieliśmy zaparkowane przed ogolniakiem i tak się napatrzyłam na ta młodzież jak chodzi ubrana. Miałam wrażenie, że im większa lumpiara tym jest modniej ubrana. Takie te ciuchy rozmamlane, krótkie bluzki, szerokie jakby za duże że dwa rozmiary co najmniej..

No u mnie tak czas zapiernicza że ja wogole nie nadązam. Jutro robię pożegnanie w pracy, piekłam dziś jeszcze sernik i chyba wyszedł w końcu idealny! Ale to się jeszcze okaże jutro, oby był dobry. No to ja Wam powiem że w piątek dalej szaleję na zakupach. Uzupełniam garderobę do nowej pracy.bMuszę wrócić do eleganckich ubrań i butów na obcasie. A ceny dziś mnie zabiły. Płaszcze widziałam nawet za 1000 zł, mierzyłam bluzkę za 800 zł, a najlepsze że nawet nie było widać na niej tej ceny, no max 300 zł bym dała. Jedynie szpilki kupiłam na promce, choć są tak średnio wyprofilowane i muszę kupić jeszcze jedne awaryjne na zmianę. Na szczęście botki i kozaki mam z ubiegłego roku w dobrym stanie więc nie kupuje. Ale w planach jeszcze do kupienia szal/apaszka do płaszcza, może jakaś marynarka, biała bluzka koszulowa i bielizna oraz jakiś wisiorek bo ta sukienka którą kupiłam dzisiaj ma dość duży dekold i wypada go czymś wypełnić, może kupię coś w komplecie z kolczykami,* się zobaczy. Bynajmniej na pierwszy tydzień pracy muszę sobie kupić kilka "zestawów" bo mąż wyjeżdża i nie pójdę wtedy na zakupy, dopiero gdy trzeba będzie coś dokupić to wyskoczę na shopping jak wróci. Tymczasem się żegnam i uciekam malować drugą warstwę pazurków. Dobrej nocki.*

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Hej!

Drogo wszystko. I bardzo poszło w górę. Ostatnio poszłam kupić zwykle spodnie w moim ulubionym sklepie. To teraz kosztuje 80 zł a z dwa lata temu a może rok..nie pamiętam, kosztowały 50--60zł.
    Byłam w poniedziałek na rezonansie. Miałam na 16 a zawołano mnie o 18.30!!! Więc o 19.30 byłam w domu.
    Idę za godzinę do chirurga z pieprzykiem nie wiem czy dziś mi usunie czy wyznaczy termin
    Miłego dnia

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Cześć dziewczyny. Dzisiaj i wczoraj wzięłam wolne. Wczoraj sprzątałam z pomocą nareszcie mój dom lśni. Wyspałam zważyłam się i 61.3. Tak jakby mi dwa kilo spadło przez 2 dni. Przez kilka dni jadłam mniej jak zobaczyłam 63.3 to się przestraszyłam. Albo to te zaburzenia hormonalne. 50 dzień cyklu okresu brak. Ciąża też wykluczona. Hormony jak w pierwszej fazie cyklu. Poza tym dostałam leki na anemię. Moly my jak staruszki narzekamy na zdrowie. Później idę na grzyby. Dobrego dnia
    Molly8 lubi to.

Awatar Molly8

Hey dziewczyny

Masz racje Anata ha ha narzekamy :P
    dziś też ponarzekam bo u chirurga byłam o 9:00 a zawołał mnie o 11:30
    jednak na pocieszenie powiem że fajny lekarz miły. W środę o 8:00 idę za zabieg wycięcia pieprzyka.
    Powiedział że rana będzie większa bo ten pieprzyk go niepokoi i trzeba wyciąć więcej.

Po lekarzu poszłam od razu do pracy.

mało dziś jadłam bo nie było kiedy.

O 8:00 banan, koło 12:00 rogalik taki zwykły z piekarni, o 14:00 znów banan i sok porzeczkowy z Tymbarka a jak wróciłam do domu to ugotowałam rosół, więc miska rosołu koło 20:00

Anata super że mniej na wadze ciekawe ile jutro będzie u mnie po tym jak tydzień temu było +1kg

dobranoc

Awatar Molly8

Cool Odp: Dieta mż

Hej!

u mnie dziś na wadze mniej o 1,100 czyli 58,3

już kiedyś pisałam że waga nie jest tak miarodajna jak mierzenie, jeden trener personalny kiedys napisał na fejsie że zważył się po czym zjadł obiad i waga pokazała prawie kilo więcej.
    Ostatnio edytowane przez Molly8 ; 14-10-2022 o 07:43

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów