Strona 167 z 282 PierwszyPierwszy ... 67 117 157 165 166 167 168 169 177 217 267 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,661 do 1,670 z 2814
Like Tree183Lubią to

Wątek: Dieta mż

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Dieta mż

Hejo. U mnie 78,2. Czyli -0,6 pomimo, że od wczoraj @. Pomału pomału do celu Molly super
    Molly8 lubi to.

Awatar Molly8
    Molly8 jest nieaktywny Znany na forum

Hejka
    Kropcia, też super, pomału do celu.

Jade z siostrą rano na cmentarz pomyć groby. Lubię te nasze spacerki.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczyny, na pożegnaniu w pracy chyba przytuliłam jakiegoś wirusa i sprzedałam mamie oraz mężowi. Ogólnie mamy wymioty, ból mięśni, mama jeszcze biegunka. Niestety mąż wyjechał na wyjazd służbowy, ledwie zywy, musiał i już. Ja z całego towarzystwa jakoś dziś zaczynam wychodzić na prostą. Na zakupach byłam, nawet bardziej udane niż w środę, choć już byłam taka słaba i wszystko mnie bolało, więc wpadłam do 4 sklepów, zostawiłam prawie tysiaka i dopiero w domu do mnie dotarło ile ja kasy zostawiłam, chyba na mózg też mi padł ten wirus. Ale kupiłam sobie taką marynarko ...enkę nie wiem jak to nazwac, ogólnie taka prawie do kolan z paskiem czarna że złotymi guzikami, bluzkę koszulowa, spódniczkę oraz jeszcze jedna ...enkę oraz apaszkę. Bielizny i butów nie kupiłam bo nie dałam rady. Nie ważyłam się wczoraj bo skoro pół nocy haftowałam to przecież waga byłaby niewiarygodna. Teraz będę znowu ważyć się w soboty. Kropcia, Molly gratki za spadki. Jesteście niesamowite. Miłego dnia.

Awatar Molly8

Hejka Kochane.
    Kurcze, Mama bardzo współczuję oby było lepiej!! Zdrowiej.

Ja w sumie wczoraj się obudziłam z bólem ucha a że kropelki Dicortineff miałam już po terminie to musiałam wyrzucić,więc poszłam do apteki po cos bez recepty. Na szczęście dostałam świetne krople które też dały radę i popołudniu już ból przeszedl.

Dużo zdrowia.

Wszystkim miłego dnia

Kropcia. jest nieaktywny Znany na forum

Mamma u nas to samo.. Ja całą noc krążyłam między łóżkiem a WC, a meza ruszyło jak tylko rano wstał.. Mały mi zwymiotował w piątek wieczorem ale myślałam, że mu coś zaszkodziło..Teraz mam nadzieję, że to on coś przywlókł że żłobka i że od nas już nie dostanie. Zjadłam dziś banana i 1/4 kajzerki na więcej nie miałam siły, trochę się boje, że jak coś zjem to się znowu zacznie..

Awatar Molly8

Wam też dużo zdrowia

Awatar Molly8

Witajcie. Jak się czujecie??
    Mnie od rana brzuch boli coś tam zjadlam bo bez jedzenia się nie da. Ale znów boli. I wezmę drugą już dziś Nospe

Ale żeby wam nie marudzić to powiem ze dzis u mnie piękna ciepła słoneczna pogoda i jeśli u kogoś pada to przesyłam wam troszkę słoneczka.
    Trzymajcie się ciepło.

MammaMai jest nieaktywny Znany na forum

Hej, po 4 dniach męczarni, doszłam do siebie. Siły wróciły, żadnych rewolucji zołądkowych już nie było. No i dobrze bo przecież nie mogłabym nie stawić się do pracy na początku nowej. Dziś nawet byłam na obiedzie w pracy i zjadłam całe drugie danie z kompotem. Teraz tylko kolacja ale pomysłu na nią brak zupelny.
    Molly8 lubi to.

Awatar Molly8

No to super. Ciesze sie. Mam nadzieje że i u Kropci jest lepiej.

Anatab jest nieaktywny Znany na forum

Zdrówka dla wszystkich. U mnie 50 dzień cyklu brak okresu. Chyba się już do tego przyzwyczajam. Test ciążowy negatywny. Ale czuję się stara bo zaczyna mi się premenopaza chyba i ogólnie mam doła.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów