Strona 230 z 3048 PierwszyPierwszy ... 130 180 220 228 229 230 231 232 240 280 330 730 1230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,291 do 2,300 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Jolinko – dzisiaj Twoje imieniny. Wprawdzie mniej ostatnio do nas zaglądasz, ale mam nadzieje, że życzenia dojdą. Wszystkiego najlepszego i dużo więcej powodów do uśmiechu.

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-jol2.gif
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Oj ale sobie poklachalysmy z Ewa .... Ewa jeszcze ciagle przymierza sie do skrobniecia choc kilku slow na forum, ale prosi o jeszcze kilka dni czasu i pozdrawia wszystkie zawzietaski bardzo cieplutko...

Ewa...
    serdeczne dzieki za telefon i za czas jaki moglam przynajmniej tak z Toba spedzic ... ciesze sie bardzo, ze moglam sprawic, ze poczulas sie troche lepiej i pewniej... glowa do gory kochana ... teraz naprawde idzie ku lepszemu i to jest bardzo pozytywna wiadomosc... wpadaj tu kiedy poczujesz wene i wiedz , ze wszystko co lezy ci na serdeuchu tu mozesz spokojnie wyrzucic z siebie i ulzyc skolatanej duszy...
    a truskawki juz osdzypulkowalam i zasypalam cukrem w wiadomym celu

Krysiu...
    niestety nie ogladalam Opola i szkoda ze nie moglam podziwiac Slawy Przybylskiej ale moze kiedys jakies powtorki obejze ...

Sabinko...
    moja waga jeknela nie tylko dzisiaj ... jeczy co rano , ale ja pozostaje glucha na jej jeki ... i ciagle zaczynam "od jutra"... :O ale taraz chyba zastosuje 1 zasade odchudzania i nie zaczne od jutra tylko od pojutrze

Kasiu...
    no tak ... bracia Grill i Puszkin to idzie w parze , z dieta piknikowa
    foteczka wspaniala... wszystkie roze piekne, ale najsympatyczniejsza ta rozyczka w okularkach ...

Maniusiu...
    skakanka to wspanialy sprzet do odchudzania... ale ja niestety nie moge z niego korzystac, bo jak sie ma miseczki E to przy skakaniu poprostu chce cycki urwac .... ale to naprawde wspaniala forma ruchu... mozna zawsze wyskrobac kilkanascie minut .... to procentuje ... a co do instrukcji... no coz takie mamy czasy, ze bez instrukcji obslugi ani rusz ...

Juz zbieram sie dopracy ...
    Dobrej nocy wszystkim zawzietaskom ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Gammuś – dzięki, że napisałaś trochę wieści od Ewy. Pewnie, że poczekamy aż będzie gotowa coś do nas napisać. Ważne, że jest trochę optymizmu i tego chciałabym się trzymać.
    Jak Maniusia napisała o skakance, to zrobiło mi się żal. Marzenie obecnie nie do spełnienia . Ale myślałam o tym tylko w kontekście tuszy, a tu masz . Brutalnie uświadomiłaś mi jeszcze aspekt balonowy . Moje rozmiary zbliżone do Twoich, więc rzeczywiście odpada. Oj szkoda, szkoda .

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao, ciao,
    jesli ktos perzyjmie moje 3 fotki na maila i potem zamiesci je na forum....
    to moze ja sie odblokuje i rusze z miejsca i cos napisze...
    kto jest ewentualnie chetny???
    pozdrawiam
    m

ps. mam mnostwo pracy, pomyslow, nieprzewidzianych/niestety/sytuacji i dlatego jestem troche nieobecna na forum..
    ale to minie, wyrowna sie... damy rade..nie takie bryly przed nami byly---
    cordiali saluti

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

jesli chodzi o skakanke to---odpada, chociaz
    podoba mi sie, ale staw i sciegna w kolanie zaraz daja o sobie znac i ja wpadam w panike....ajjjj
    czyli;
    wole nie.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu , jakaś cudowna ta skakanka skoro tyle instrukcji do ogarnięcia.

U mnie jak u Gammy i Krysi żadne skakanki w grę nie wchodzą z powodów j.w.
    O kolanach jak u Madzi to już nie wspomnę ha,ha.
    Madziu ślij te fotki to je wrzucę na topik.
    Ewuniu
    Jolinkaa and maniusia72 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

]olus, spóźnione ale szczere z całego serca życzenia imieninowe

Krysiu,na razie mam wrażenie, że moje wakacje za górami, za lasami
    Załączone miniatury Załączone miniatury Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-051_fj_orig.gif  
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 16-06-2015 o 05:12
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Miłego wtorku Kobietki

Agnieszka111 lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Jolinko – dzisiaj Twoje imieniny. Wprawdzie mniej ostatnio do nas zaglądasz, ale mam nadzieje, że życzenia dojdą. Wszystkiego najlepszego i dużo więcej powodów do uśmiechu.
    Krysiu kochana dziękuję,że pamiętałaś o moich imieninach

To nie tak,że ja tu nie zaglądam -zaglądam,czytam,tylko sił brakuje na pisanie i czas jakoś mi się ostatnio skurczył Od piątku do niedzieli do 18tej miałam wnusię u siebie.Chciałam,żeby córka miała więcej czasu na naukę,bo 24tego ma egzamin na podyplomówce.Była piękna pogoda,więc całe dni z małą spędzałam o ogródku na różnych szaleństwachA wczorajsze imieniny spędziłam do popołudnia pracowicie,bo zaczęłam tapetowanie przedpokoju.Za to wieczór był z mężem przy drinku.Rodzinna impreza będzie w sobotę.Brakuje mi kontaktu z Wami,ale muszę się sprężyć z tapetowaniem-na razie zięć nie jeździ,ale lipiec-sierpień dużo kursów miał,więc mogę mieć dzieci u siebie.Wtedy ciężko będzie coś zrobić.Ten przedpokój najgorszy jest-malutki na poddaszu,większy na dole i nad schodami,gdzie trzeba z podestu robić.Dam radę,ale gimnastyka niezła będzie.

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    ]olus, spóźnione ale szczere z całego serca życzenia imieninowe
    Dziękuję Aguś -wiem,że szczere

Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    ps. mam mnostwo pracy, pomyslow, nieprzewidzianych/niestety/sytuacji i dlatego jestem troche nieobecna na forum..
    ale to minie, wyrowna sie... damy rade..nie takie bryly przed nami byly---
    Kalahari właśnie ja tak Ciebie odbieram-jako osobę z głową pełną pomysłów i bardzo silną

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    Oj ale sobie poklachalysmy z Ewa .... Ewa jeszcze ciagle przymierza sie do skrobniecia choc kilku slow na forum, ale prosi o jeszcze kilka dni czasu i pozdrawia wszystkie zawzietaski bardzo cieplutko...
    Gammo dziękuję za pozdrowienia od Ewy.Ja doskonale rozumiem,że brakuje jej sił i czasu.Są w życiu sprawy ważne i ważniejsze.Dla Ewy najważniejszy jest L. ,a my będziemy trzymać kciuki za jego zdrowie i czekać tu na Ewunię.

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    kupiłam sobie skakankę , wczoraj trochę poskakałam, no ale to tragedia jakaś...
    a co mnie zaskoczyło, skakanka miala 6 stron instrukcji obsługi !
    Skakanka?Podziwiam Maniusiu-chyba ducha bym wyzionęłaOstatnio wnusi pokazywałam jak się skacze i po 2-3 minutach byłam tak padnięta jak po godzinie na rowerze.Dostałam zadyszki,a kolana też to odczuły.

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    ja zaczynam od dzisiaj !!!!
    ha ha - zaczynam już który raz????
    Ja już przestałam liczyć,który to raz.........I jak Ci idzie Sabinko?Ja zaczynam od....dziś.Wczoraj jeszcze był imieninowy drink.
    krysiapysia lubi to.

Awatar dolinalotosu
    dolinalotosu jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    opole
    Wpisy na blogu
    6

Jola!
    Od gadania o skurczonym czasie i unikania swojego wątku dooopa rośnie!!
    przywołuję Cię do porządku!!
    Jolinkaa lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów