Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Ewa ...
dzieki za kawai za paczusia ..... dzisiaj napewno poloasuje i napewno nie poprzestane na jednym... pieke tez dzis z corka faworki , wiec doloze jeszcze troche i tego smakolyku ...
Agnieszko....
piszac tu dlugiego posta , zawsze ryzykujemy wyslanie w kosmos, bo forum pracuje na programie, ktory po jakims wcale nie dlugim czasie , automatycznie wylogowuje piszacego i pisanina idzie w kosmos, dlatego ja juz sie nauczylam.. czytam forum, ale pisze w dokumencie tekstowym i kiedy post jest gotowy wklejam go na forum i ewentualnie uzupelniam zalacznikami ... tak nic w kosmos nie poleci ...
Jolinko...
tapety musialam zerwac, bo mam gruba taperta , ale wbrew pozorom okazalo sie ze tapeta jest wyjatkowo przezroczysta i przeswitywaly z pod niej rozne plamy... wiec zerwalam wszystko i pomalowalam najpierw podloze biala emulsja i teraz jest ok ... na szczescie przy zrywaniu nie ucierpial ani pasek tapety , wiec nie musialam nic dokupowac, tylko mialam dodatkowa robote ...
Sabinko...
hop, hop.... zniknelas mi z pola widzenia...
Krysiu...
nie sama dieta czlowiek zyje... dzis solidnie "zapaczkowac" wypada... raz nie stale , dwa razy nie wciaz... od jednego dnia nikt jeszcze nie schudl, ani sie nie roztyl.... wazne aby tego czwartku nie wydluzac do dekady... ja tam napewno nie odpuszcze... sniadanko bardzo skromne dzis wchlonelam, obidu nie przewiduje, za to paczusia obowiazkowo ...
Natko...
no wlasnie twoje paczki spalisz w mig ... na silce albo na rowerku... wiec nie dajmy sie zwariowac ...
Bozenko...
milo cie znow widziec...
Leenciu, Maniusiu...
Milego dnia wszystkim zawzietaskon wam zycze i pysznego paczusia... takiego co to naprawde grzechu wart ...
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 12-02-2015 o 07:19
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]