Strona 48 z 3048 PierwszyPierwszy ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 548 1048 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar dolinalotosu
    dolinalotosu jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    opole
    Wpisy na blogu
    6

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

stewia ma 3,94 kal na 1/3 łyzeczki

byłam niewygodnym pacjentem..za duzo wiedziłam
    pani tez twierdziła, że ziemnaki gotowane nie maja wysokie IG...
    pani uwazła,że lepiej jeść je, niz ryz czy kaszę
    Agnieszka111 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej
    kupiłam stewię i oddałam kuzynce, nie trawię jej smaku, kawę nią posłodzoną wylałam do zlewu, a kuzynce pasuje.
    za to bardzo mi pasi ksylitol- cukier brzozowy. tylko że to drogie bardzo ,więc tylko do kawy używam

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Niestety nasi lekarze i dietetycy gonią w piętkę.Polecam Ci gorąco książkę "Metoda 100" nie pamiętam autora. Są tam najnowsze opracowania pod względem zawartości cukru w słynnych dietach typu Kliniki Mayo, WW .Włos się jeży na głowie , nic dziwnego ,ze tyle ludzi ma problemy z podwyższonym cukrem.
    dolinalotosu and Agnieszka111 like this.

Awatar Natka55

Maniusia tak samo skończyła kawa ,którą posłodziłam stewią dla mojego syna.
    Ja kompletnie nie czuję różnicy.
    Niestety oryginalny fiński ksylitol jest drogi.Pozostaje nie słodzić wcale.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar dolinalotosu
    Mieszka w
    opole
    Wpisy na blogu
    6

nie słodze wcale
    niczego
    ta stewia mi potrzna tak do tych warzywek..choć tez by sie obeszło
    ale oburza mnie podejście do pacjenta-jako do potencjalnego głupca..
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Lo matko Buska ... ale naklikalyscie pod moja nieobecnosc .... ja juz praktycznie na niemal pelnych obrotach... wczoraj pracowalam w nocy, dzis zreszta tez ide... jutro przed poludniem moja babcia, a od piatku mam jeszcze jedna podopieczna dwa razy w tygodniu... pani 72lata , po usunieciu guza mozgu, wrocila ze szpitala do domu i potrzeba je troche pomoc... fizycznie pani jest sprawna, ale po operacji nie zdola jeszcze sama prowadzic domu i bede jej pomagac dwa razy w tygodniu... wiec jak widzicie moj kolowrot sie nakreca... remont juz w zasadzie na finiszu ... jeszcze syn ma dokonczyc skrecanie mebli i zawiesic szafki ... reszta juz zrobiona ... nawet okna umylam ...
    Jolinko...
    kiedys moglam spac nawet na stojaco, ale najwyrazniej juz swoje wyspalam i teraz nawet w lozku czesto wierce sie cala noc a sen nieprzychodzi... tak bylo dzis w pracy ... noc bardzo spokojna, a ja nie zasnelam do godz 4.20 ... wiec wstalam kawe wypilam i zrobilam co do mnie nalezy , bo o 5 t tak musze zaczynac swoja rundke ...
    Agnieszko...
    pokrzywe posiadam, ale jej smak mnie odrzuca ... nie moge jej przelknac bleeee...na bil plecow w okolicy ledzwiowej bardzo pomagaja mi cwiczenia ja bazuje praktycznie na trzech, bo czwarte to zalecenie dotyczace prawidlowego siedzenia ... warto sprobowac ... wyjatkowo proste i jak dla mnie naprawde skuteczne ...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Natko ...
    zapatrzylam sie w filmiki Qi Gong ... juz sie z tym spotkalam, ale jak zwkle slomiany ogien jestem ... zawsze szybko sie lapie i szybko odpuszczam ...
    Kasiu...
    korzystaj i reperuj swoja skolatana dusze... i pomys czasami jak to dobrze, ze wypielas sie na swego pracodawce i jego dyuzry stolowkowe ....
    Krysiu ...
    u mnie 50/50 sprawdzalo sie dwa tygodnie ... potem niestety klapa... ale moze jeszcze do niej wroce , bo to po WW chyba jak dla mnie jedna z lepszych i naprawde znosna metoda...
    Natko ...
    ja nie zetknelam sie jeszcze z czystkiem... musze zaraz poczytac co to za ptica, ale nawet jak mnie zainteresuje, to raczej go tu nie dostane... wiec i tak dopiero jak bede w Polsce to bede mogla sptawdzic jego dzialanie...
    Dolinoalotosu...
    osobiscie nie przepadam za smakiem stewii, wole slodzik w tabletkach lub w plynie , ale mysle ze to sama musisz sprawdzic co ci lepiej podchodzi i nie sluchaj co ci pani ciemnogrodzka mowi ...
    No nie napisze dzis nic wiecej , bo ciagle ktos lub cos mi przerywa, a zaraz musze sie zbierac do pracy wiec tylko pozdrowie serdecznie wszystkie zawzietaski .... do jutra... moze jutro dadza mi spokojnie popisac ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez Natka55 Zobacz posta
    Kropeczko wczoraj było święto kotów, Twoje tez świętowały?
    No ba i to jak trzeci tylko chyba gościł sie u sąsiadów hehe
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-kociaki.jpg

To moje dwa Edward po lewej a po prawej Demon , trzeci to Czarek ale niestety czas spędzał gdzie indziej

Dziewczyny jak ja cieszę się, że ja nic nie słodzę, i to przestałam zaraz po porodzie starszego syna i tak już 25 lat żyję z gorzką herbatą i kawą
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar dolinalotosu
    Mieszka w
    opole
    Wpisy na blogu
    6

Awatar Natka55

Ta rybka to zapewne dla Twoich pupili, dwa masz rude , a trzeci?
    Ja nie słodzę od stanu wojennego.Byłam u koleżanki w Wa-wie , cukier był reglamentowany ,więc koleżanka stwierdziła, że skoro nie mam kartki ze sobą muszę się oduczyć słodzić.Oczywiście wszystko potraktowałyśmy z przymrużeniem oka.Nie mniej jednak od tamtej pory nic nie słodzę.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Ja też nie słodzę , stewię mam do twarożku i czasem sałaty żeby nie była za gorzka.
    Świetne koty
    Gammuś, dzięki za ćwiczenia. Jutro dołączę do swoich
    maniusia72 and kropeczka41 like this.

Strona 48 z 3048 PierwszyPierwszy ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 548 1048 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów