Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Lo matko Buska ... ale naklikalyscie pod moja nieobecnosc .... ja juz praktycznie na niemal pelnych obrotach... wczoraj pracowalam w nocy, dzis zreszta tez ide... jutro przed poludniem moja babcia, a od piatku mam jeszcze jedna podopieczna dwa razy w tygodniu... pani 72lata , po usunieciu guza mozgu, wrocila ze szpitala do domu i potrzeba je troche pomoc... fizycznie pani jest sprawna, ale po operacji nie zdola jeszcze sama prowadzic domu i bede jej pomagac dwa razy w tygodniu... wiec jak widzicie moj kolowrot sie nakreca... remont juz w zasadzie na finiszu ... jeszcze syn ma dokonczyc skrecanie mebli i zawiesic szafki ... reszta juz zrobiona ... nawet okna umylam ...
Jolinko...
kiedys moglam spac nawet na stojaco, ale najwyrazniej juz swoje wyspalam i teraz nawet w lozku czesto wierce sie cala noc a sen nieprzychodzi... tak bylo dzis w pracy ... noc bardzo spokojna, a ja nie zasnelam do godz 4.20 ... wiec wstalam kawe wypilam i zrobilam co do mnie nalezy , bo o 5 t tak musze zaczynac swoja rundke ...
Agnieszko...
pokrzywe posiadam, ale jej smak mnie odrzuca ... nie moge jej przelknac bleeee...na bil plecow w okolicy ledzwiowej bardzo pomagaja mi cwiczenia ja bazuje praktycznie na trzech, bo czwarte to zalecenie dotyczace prawidlowego siedzenia ... warto sprobowac ... wyjatkowo proste i jak dla mnie naprawde skuteczne ...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Natko ...
zapatrzylam sie w filmiki Qi Gong ... juz sie z tym spotkalam, ale jak zwkle slomiany ogien jestem ... zawsze szybko sie lapie i szybko odpuszczam ...
Kasiu...
korzystaj i reperuj swoja skolatana dusze... i pomys czasami jak to dobrze, ze wypielas sie na swego pracodawce i jego dyuzry stolowkowe ....
Krysiu ...
u mnie 50/50 sprawdzalo sie dwa tygodnie ... potem niestety klapa... ale moze jeszcze do niej wroce , bo to po WW chyba jak dla mnie jedna z lepszych i naprawde znosna metoda...
Natko ...
ja nie zetknelam sie jeszcze z czystkiem... musze zaraz poczytac co to za ptica, ale nawet jak mnie zainteresuje, to raczej go tu nie dostane... wiec i tak dopiero jak bede w Polsce to bede mogla sptawdzic jego dzialanie...
Dolinoalotosu...
osobiscie nie przepadam za smakiem stewii, wole slodzik w tabletkach lub w plynie , ale mysle ze to sama musisz sprawdzic co ci lepiej podchodzi i nie sluchaj co ci pani ciemnogrodzka mowi ...
No nie napisze dzis nic wiecej , bo ciagle ktos lub cos mi przerywa, a zaraz musze sie zbierac do pracy wiec tylko pozdrowie serdecznie wszystkie zawzietaski .... do jutra... moze jutro dadza mi spokojnie popisac ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]