Strona 90 z 3048 PierwszyPierwszy ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 190 590 1090 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 891 do 900 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

trzymam mocno
    bbaaja lubi to.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Cześć dziewczyny
    Ewuniu życzę zdrówka
    Joluś przytulam mocno, nie daj się smutkom.
    Maniusiu kiedys tez robiłam domową granolę , teraz przy ograniczniu węgli płatki odpadają.
    Dzisiaj zaliczyłam siłownię plus spacer plus bieżnia na siłce to trochę spaliłam kalorii.
    Wklajałam dziewczonom na fejsie to i tutaj wrzucę:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Dostałam na maila ze sklepu , w którym kupuję białko, może ktos sie skusi na dobry spalacz ,a nie te cuda wianki typu jagody acai itp.
    Agnieszka111 and bbaaja like this.

Awatar Natka55

Będę pisać krócej ,żeby mnie nie wyrzucało.
    Jolu dietkowanie nie jest tanie, dobre produkty kosztują, a tanie tuczą niestety.

Mam nadzieje ,że nie wyziębiłaś nerek w tym ogródku, u mnie totalna zimnica,lodowaty wiatr,a tak było ciepło w ubiegłą niedzielę.
    Pocieszam się ,że i tak mielismy lepiej jak w Stanach, tam dopiero zima pokazała co potrafi.
    Kurczę czekam na Kasię, co tam się u niej wydarzyło, wczoraj była tajemnicza.
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Natka55

Sabinko Ty masz dzisiaj wolne , jak tam waga ruszyła się w końcu?
    Mam nadzieję ,że Jestes w tej fazie palateu i za chwile waga ruszy w dół,no chyba ,że te Twoje tabletki popsuja Twoje starania.
    Tak jak moje kiedyś bez tabletek na niedoczynność.
    Musze popatrzeć , bo wczoraj przy porządkach w sypialni znalazłam fajna książkę dr Jadwigi Górnickiej "Kuracje oczyszczające", sa tam ciekawe informacje cos postaram sie wrzucić.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Natka55

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-kartki-imieninowe-luksusowy-kwiat-23.jpg
    Kwiatek dla Naszej Krystynki i Bożenki
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar bbaaja
    bbaaja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    bydgoszcz

Agnieszko 111- jesli mozesz podac namiary na fejsa to poprosze bardzo
    Jolu- dziewczyny moga miec racje, ze to nie nerki a kregoslup, ja kiedys polecialam do nefrologa, a on mi powiedzial, to nie nerki tylko odcinek ledzwiowy kregoslupa... I chyba tak bylo. Powiedzial tez ze nerki to sa ataki a potem ustepuje, a jesli cos boli dlugo to raczej to kregoslup. Zdrowka ci zycze
    Skladam zyczenia Krysi i Bozence :wszystkiego naj- naj- naj
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kurczę, rzeczywiście...
    Krystynko i Bożenko, życzę Wam, żeby wszystko układało się po Waszej myśli, żebyście były zdrowe i zadowolone z życia. Wszystkiego najlepszego dla was kochane

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez evige Zobacz posta
    brawo Jolu, sezon wiosenny rozpoczęty, zazdroszczę, chciałabym mieć choć skrawek czegoś zielonego, kolorowego tak do posiedzenia w lecie, muszę się zadowolić balkonikiem

Sezon rozpoczęłam...na jeden dzień,bo teraz od kilku dni jest paskudnie zimno i deszczowo.Brakuje mi tej dłubaniny w ziemi.Bardzo lubię swój ogródek,cho nie wygląda jak marzenie,ale jest mój własny.W zeszłym roku udało nam się kupić altanę ze stołem i ławkami-zbierałam na nią prawie 1.5 roku.Udało się-teraz fajnie jest tam posiedzieć z filiżanką cappucino czy z książką.

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Mój syn cały czas działa, Ja trochę mniej...ale coś próbuje robić. Dwa dni przeżyłam na wo, od dziś wracam do mż i 5 posiłków. Ja nie ustaję w wysiłkach dogonienia stopki. W sobotę zważę się i zobaczę ile mi zostało.
    Brawa za syna-dzielny z niego chłopak.Dobrze,że możecie nawzajem się wspierać.W moim odchudzania wspiera mnie bardzo mój syn...maż mniej,bo on po prostu nie chce żebym się odchudzała.Nie chce,bo jak mówi kocha każdy centymetr mojego ciała i akceptuje mnie.Problem w tym,że ja siebie nie akceptuję i chcę schudnąć przede wszystkim dla zdrowia.Aga za każdy dzień na wo bardzo podziwiam-nie wiem czy dałabym radę choć ze 2 dni wytrzymać.I jak Twoja waga?Ja się zważyłam i dziś na na plusie 1.2 kg.

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Jola, jak będziesz ta blaszkę wyciągac z koperty to ostrożnie bo ostra na brzegach jest, musi twój mąż to jakoś zabezpieczyć
    Nie zdążyłam wyciągnąć...jak zobaczyłam od kogo koperta i powiedziałam co w niej jest,to on właśnie wyciągnął.Co do zabezpieczenie,to pomyślałam ,że krawędzie po docięciu się lekko sklepie i zabezpieczę je bawełnianym plastrem.Od jutra zaczniemy stosować tą miedź-dziękuję

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    ale już mi się nie chce chodzić na ten angielski, dobrze, że jeszcze tylko 2 zajęcia, muszę się zabrać za samodzielna naukę, mnie potrzebny język do kontaktu np z zięciem jak tam jestem a nie gramatyka, gramatyka i gramatyka ....
    Sabinko pojedziesz do córki to język poćwiczysz-dasz sobie kochana radę.Może spróbuj w oryginale coś obejrzeć czy poczytać.Ja niestety angielskiego nie znam,a nie jeden raz by się przydał.My to jesteśmy pokolenie języka rosyjskiegoW rosyjskim mogę się porozumieć w sumie bez problemu.

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    niewysoki Jolinko - ha ha ha
    Maniusiu,ale się machnęłam z tym wzrostem siatkarza-jasne,że miało być 208 cm ,a nie 20

Wysyłam tyle ,bo już raz skasowało mi długiego posta.......zaraz będzie dalszy ciąg
    Natka55 and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Jola, ja się miałam jutro zważyć, ale tchórz mnie obleciał...i pewnie na wagę nie wejdę...nie czuję żebym cos zgubiła, więc nie będę się dołować. Spokojnie sobie mniej żrem
    Jolinkaa, Natka55 and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Bbaja sprawdź, czy doszła wiadomośc
    Natka55 and bbaaja like this.

Uprawnienia umieszczania postów