Strona 140 z 3048 PierwszyPierwszy ... 40 90 130 138 139 140 141 142 150 190 240 640 1140 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,391 do 1,400 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Pisze na raty,zeby znów mi post nie zniknął.
    Agnieszko Twoje pieniążki doszły, przepraszam ,że nie odpisałam jak pytałaś, zapomniałam, wybacz.
    Ewuś mam nadzieję ,że się wykurowałaś, może potrzebujesz dobrych witamin i minerałów skoro słabo się czujesz,a może to tylko przesilenie wiosenne.W każdym razie zyczę Ci dużo zdrówka i oczywiście będę trzymać kciuki za Twój pierwszy wspólny bieg z L.
    Krysiu mam fajna dietkę mogę się podzielić ,jesli chcesz wyślę Ci na próbę.
    Głupot ani mądrości o odchudzaniu nie czytaj, każdy jest inny i musi sam znaleźć sposób na siebie.Twoim podstawowym problem jest nieregularne odżywianie, częste wyjazdy i związane z tym posiłki w drodze czyli różne i niekoniecznie zdrowe.Nad tym powinnas popracować.Powiem Ci ,że jak widzę mojego zapracowanego synka, który od miesiąca jest na dietce rozpisanej przez fachowca i wozi ze sobą produkty czy pojemniki z gotowymi daniami lub pichci je nawet późnym wieczorem,zeby mieć co zabrac do pracy to widzę ,że wszystko mozna zorganizować , trzeba tylko chcieć.
    Efekty juz ma ,więc jest bardzo zdopingowany ,w świeta zrobił tylko jeden dzień odpustu.

Awatar Natka55

Kasieńko podziwiam Twój ogród, ja nie mam do tego zacięcia, tym bardziej doceniam tych których to kręci ,to trzeba kochać.
    Ty i Jolinka Jesteście urodzonymi ogrodniczkami. Podziwiam naprawdę ,ale nie zazdroszczę tej ciężkiej pracy.

Awatar Natka55

Mam pytanie do Leenci pisałas kochana nazwę czystka pod jaką mozna go kupic w Irlandii.Bardzo proszę napisz jeszcze raz, jeśli tu zajrzysz, bo są chętni do kupienia właśnie w Irlandii.

Awatar Natka55

Reginko życzę Ci wielu wspaniałych chwil spędzonych u koleżanki, może zrobisz jakieś fotki z tych pieknych miejsc, to chętnie zobaczymy.
    evige lubi to.

Awatar Natka55

Sabinko obejrzałam wszystkie fotki z Majeczką i widzę ,że już tupta samodzielnie.
    Jak teraz pojedziesz do córci to będziesz miała mały maraton.
    Co tam znów padło w Twoim lapku?
    Agnieszka111 and evige like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Ewuś – szkoda, że nie umiem zarazić się tymi biegami, ale za to bardzo będę Ci kibicować tego 22.04! Też chciałabym poczuć takie właśnie endorfiny. Fajnie, ze Twój L. w to wszedł. Myślę, ze to daje takie dodatkowe poczucie wspólnoty. Pisz w każdym razie jak Ci idą treningi. To już tylko10 dni!
    no właśnie Krysiu, zostało mi zaledwie 10 dni, a czuję się nienajlepiej, dzisiaj nie dałam rady przebiec 10 km więc zamieniłam to na marszobieg, zobaczę co powie mi jutro moja p. doktor, ona też biega choć tego nie lubi w przeciwieństwie do mnie. Ale jak nie pobiegnę teraz to w następnych etapach, jak wrócę z PL. Z dzisiejszego biegania wrzuciłam zdjęcia do albumu "moje bieganie"

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Ewa, jestem za hybrydami, bo nie niszczą paznokci. Paznokcie robią się długi i mocniejsze. Robiłam kiedyś żele,ale zdecydowanie wole hybrydę i nie prawda, że nie można ich uzupełniać. Można tylko mnie po 3-4 tygodniach nudzi się kolor i chętnie zmieniam. Robię sobie przerwy i z paznokciami nic się nie dzieje.Nie wiem jakie teraz są żele, bo już od wielu lat nie robię, ale hybryda jest nieinwazyjnanie ściera sie paznokci, nie używa kleju, tylko lakier i utwardzacz
    Ja ostatni raz miałam hybrydy w styczniu, teraz odpoczywam, ale nie powiem, zeby moje paznokcie były idealne po hybrydach moim zdaniem i żele i hybrydy niszczą. Zastanowię się w Polsce coś wybiorę, a potem będę kontynuować tutaj, tutaj co prawda żele są popularniejsze, ale hybrydy też robią.
    Mam nadzieję, że miło spędziłaś dzień urodzin Aga, jutro niestety wraca szara rzeczywistość

Cytat Zamieszczone przez Natka55 Zobacz posta
    Ewuś mam nadzieję ,że się wykurowałaś, może potrzebujesz dobrych witamin i minerałów skoro słabo się czujesz,a może to tylko przesilenie wiosenne.W każdym razie zyczę Ci dużo zdrówka i oczywiście będę trzymać kciuki za Twój pierwszy wspólny bieg z L.
    Natuś idę jutro do kontroli, zobaczymy, dzisiaj skończyłam syrop i właściwie już nie kaszlę, ale jestem słaba, właśnie już mi się chce do łóżka i zaraz znikam w sypialni może faktycznie witaminy, a może znowu żelazo ?

Dobranoc wszystkim życzę uciekam coś poczytać w sypialni, ale też pewnie nie długo, bo już mi oko leci do jutra ...

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Natko - no, nareszcie jesteś! I nie przejmuj się na zapas. Wszystkie bujamy z tą wagą, a w końcu były tez święta! Poza tym masz całkiem niezłą motywację i dużo determinacji, więc bardzo wierzę w to, że mimo małych wpadek dojdziesz do celu. I nie martw się swoimi nogami – jak zobaczysz moje, to będziesz wiedziała o czym mówię! A jak wypatrzysz sklep z takimi kostiumami dla większych, to daj znać! Jeżeli masz fajną dietkę, to oczywiście z chęcią się jej przyjrzę. Z moją nieregularnością masz niestety absolutna rację. Wiem też, ze przy dużej motywacji da się coś z tym zrobić – w końcu byłam przez miesiąc na Pomroy. Ale nie jest to łatwe. Tym bardziej gratki dla Twojego synka .

Ewo – dobrze, że idziesz do lekarza. Długo trzymała Cię ta ostatnia choroba, więc myślę, ze teraz po prostu organizm jest nią zmęczony. W takiej sytuacji faktycznie może jeszcze trochę przystopuj?

Jolinko – wysłałam wiadomość.

Kasiu – ten filmik z trenującymi grubaskami jest dla mnie trochę porażający! Mroczna wizja

Ewo – ale zdjęcia z biegu bardzo fajne
    Agnieszka111 and evige like this.

Jolinko - może już czytałaś, a jak nie to zajrzyj z ciekawości:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry,

stylowi_pl_kuchnia_33464195.jpg

dzisiaj raczę się kawą prawdziwką bo nie mogę się rozbudzić, jestem już po herbatce

Wszystkim Wam życzę dobrego, słonecznego, pełnego uśmiechu dnia !!!

Uprawnienia umieszczania postów