Strona 1493 z 1949 PierwszyPierwszy ... 493 993 1393 1443 1483 1491 1492 1493 1494 1495 1503 1543 1593 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,921 do 14,930 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

No nie wiem Maniu.... jak Ty w takim tempie będziesz wyjazdowe zakupy robić, to chyba w przyszłym roku potrzebne rzeczy zbierzesz !
    A dzisiaj co Cie do spaceru zachęciło ? Tylko przez moment słoneczko wylazło, a potem wiało i mżyło. Niefajnie. Ja tam wolałam w ciepłym domu siedzieć.
    A do ogrodu mam zamiar w poniedziałek zajrzeć - też się werbeną skuszę.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optus no nie strasz jakos sie wyrobie na czas choc prawde mowiac mam problem z ogarnieciem wszystkiego w koncu praktyki wyjazdowej nie mam wiec nie wiem co potrzebne na takie loty

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Mania48 Zobacz posta
    Dzis zakupiłam mokre chusteczki z myslą o wyjezdzie , trza te wszystkie drobiazgi zciagnąc do chaty zeby w ostatniej chwili nie nerwowac sie , zrobić sobie spis co trza wziac i bede odhaczac .

Bo antypody to trzeci swiat a ja mieszkam w szałasie i nawet nie wiem co to mokre chusteczki!
    A w samolocie nie ma gdzie rak umyć....
    3/4 tych skarbów to nawet palcem nie dotkniesz wiec nie rozumiem celu ich pakowania...

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Anoola taka wytyczna od Yoanki dostalam wiec o zadnym szalasie nie pomyslalam jeno biegusiem bylo po chusteczki hihi i jaka dumna bylam z zakupu

Awatar AnekSadek

Yoana, po co niby te chusteczki?
    Chyba że na droge - żeby ciało nie śmierdziało!!!
    Tylko za dużo takich rad nie udzielaj bo bagażnik mam mały a większego samochodu nie chce kupować.
    No tak, można bagażnik na dach....

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Wiadomo ze na droge te chusteczki wiec strachu nie ma ,hihiw koncu nie chce zasmrodzic Ci samochodu hihi a i tak w walizie to najwazniejsze to buteleczki, a to pewnie popierasz.

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Ale walize musze duza kupic bo inaczej konewka sie nie zmiesci a to tez wazna sprawa wiec bagaznik na dach konieczny,choc moze i bez dachu dasz rade hihi w koncu konewka bedzie robic za oslone buteleczek

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

No i nie kupiłam walizki , mierzylam , myslałam i guzik wymysliłam no ale noza na gardle nie mam bo jeszcze kilka dni mam.
    A dzis była pogoda super wiec podziałąłam na działce ale teraz jestem ledwie zywa bo cały czas schylona robiłam bo jeszcze na kolana nie padam bo za mokro a slubny przesiał pół kompostownika i git bo znowu zaczeło padac a trza to zrobic przed konkretna wiosną ,
    Jurka dalej nie widac bo jedzonko zostawione w rezydencji nie ruszone , moze obudził sie zjadł co było i poszedł znowu spac .
    Optus no choc kilka sadzonek mozna zawsze zrobic a jak by sie udały to przynajmniej efekt bedzie , u mnie za zimna ziemia jest dla werbeny bo ona lubi i piasek i kamienie i słonce , kiedys mi sie na sciezce siały bo tam kamyczki były co dawało ciepło.
    Anoola a pytałam Ciebie o kostiumy kapielowe czy da sie jeszcze kupic bo jednak ten moj kostium juz bardzo bidnie wyglada , czy mam ganiac u nas i szukac choc pewnie szanse liche ale ja nie w temacie wiec nie wiem w koncu baseny działąja cały rok wiec moze i kostiumy są .
    No wiadomo zeby ciało nie smierdziało bo po 20 godzinach to na bank człek bedzie capił .
    Yoanka i co jak wyszła proba z prodzizem .
    I co porobiłas cos konkretnie w Wawrze czy tylko odpoczynek luzikowy .

Awatar aaata53
    aaata53 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Żory

Poczytałam a było tego kilka stron.Maniu jak ja leciałam do Australi to oprócz chusteczek nawilzanych dostałam szczoteczkę I mała pastę do zębów w samolocie więc nie ma co się przejmować odswiezysz się przed lądowaniem, a tam Ania.cdn

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez Mania48 Zobacz posta
    Anoola a pytałam Ciebie o kostiumy kapielowe czy da sie jeszcze kupic bo jednak ten moj kostium juz bardzo bidnie wyglada , czy mam ganiac u nas i szukac choc pewnie szanse liche ale ja nie w temacie wiec nie wiem w koncu baseny działąja cały rok wiec moze i kostiumy są .

na pewno sa caly rok a w marcu pewnie posezonowe przeceny

Uprawnienia umieszczania postów