Bonusia a myslisz ze ja mam czas z gumy? Lub moja doba ma 36 godzin? Moglaby, bo 10 PRACA mi kradnie buuuu
Sagus czyli co? Przyczyna Twoich migren zalatwiona? Oby! Dobrze ze szybko zauwazone i wlasciwie “zalatane”. Optusia dobrze pisze – przez minimum miesiac zadnego podnoszenia ciezkich rzeczy.
No wiesz Opty ta ustawa nie dla mnie… raz bylam ozeniona i to mi po kokardke starczy na cale zycie. Chyba tylko zeby Yoance pobyt w kangurowie zalatwic
No z teflonem spokoj bo on juz sie boi co to bedzie jak ja odejde. On nie ma zamiaru zmieniac pracy a jak ja odejde to na pewno duzo z tego co ja robie zostanie oddane jemu!
A dlaczego z Mania nie mialybyscie dac rady? Teraz w razie czego, byleby tylko byl darmowy net gdzies w swiecie to przez messengera do mnie zadzwonicie i potrzymam za reke.
Agacostam troche polamane, pewnie Mani zle oko zadzialalo. No bo zazdroscila mi to natura zniszczyla. Jednak paskuda musi byc paskuda!
Mania ja tam na mojej kanapce sztywnosci nie widze. Rano, jak wstaje z loznicy to tak, ale jak plackuje na kanapie to nie. Moze powinnam zamienic lozko na kanape? Zarty na bok, powinnam sie pogimnastykowac bo jednak sie starzeje…
Masz racje, nalezy sie o mnie bac… ale wiesz, moze to tylko cisza przed burza? W srode Tam ostatni dzien wiec juz od czwartku moze byc burzowo! Ale obiecalam sobie ze jak bedie mnie wkurzal to zrobie sobie kilka wolnych dni, tak dodatkowo!
No to dobra kruszynka jestes jak Ci Ajski szkoda. Czyli nie tak do konca wredna, tylko dla wybranych! Dla mnie!
Ale dwa dni temu to na prawde bylo starch sie bac! Pewnie rolety uratowaly moje szyby!
014e028fed70b8df22b58514416dc1c9.jpg
d0cd84848d0e0cccbe637863856a722c.jpg
e403750c1d7d97797b9d4b648478a656.jpg