Strona 492 z 1949 PierwszyPierwszy ... 392 442 482 490 491 492 493 494 502 542 592 992 1492 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,911 do 4,920 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Okrutna pogoda buro i ponuro to mało ludzisków po prezenty zaglądali..więc nuda w pracy.
    Dziś miałam spotkanie..z kuzynką co często z Nią na herbatkach przeróżnych w Kawiarni Fotelowej spotykamy się.
    Kupiłam Jej śliczną dużą bombkę a Ona też taki zakup zrobiła dla mnie.. tylko każda insza.ale pomysł miałyśmy jednakowy.
    Jutro spotkanie z wnukami..paczki już przygotowane.
    Myślę,że jeszcze jeden przyjedzie Mikołaj ale dopiero w sobotę!
    Wnusia ma być w piątek albo w sobotę to tez dostanie prezent od Mikołaja co u mnie go zostawił.
    Nutko stresy to mam nadal jak przychodzi następny termin ale póki co do następnej daleki termin staram się o tym nie myśleć!
    A u Ciebie Opty chyba była dobra pogoda bo na rowerek się wybrałaś?
    Maniu Ty to masz dobre serduszko do ptaszków.
    Anoolka dla mnie to też daleka droga do Ciebie jak Tobie do Polski.

Awatar PsiaMac
    PsiaMac jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sydney

Ha! Teflon dzis siedzi w moim pokoju i sobie przyjemnie rozmawiamy… no bo Tam, Wietnamczyk, za niecaly tydzien zaczyna urlop i teflon wie ze bez mojej pomocy zginie jak ciotka w Czechach wiec juz jest mily. Pytal co robie na swiata chociaz sam przeciez swiat nie celebruje. Ale to mile. Na kazde zadane pytanie odpowiada szczerze. Czasami go nawet lubie. Ale tylko CZASEM!
    Nuta ja to chyba od Mikolaja to lodowke dostalam hahahaha
    A jak do Chalupek bedziecie jezdzic? Chyba trza zmienic opony bo przeciez jeszcze nawet nie ma kalendarzowej zimy!
    Pewnie Yoana jak Ci zebiska naprawia, jak nam tu rzucisz usmiech to na doopy posiadamy! A to “fajne” co nas zaprosilas na prawde fajne! Lubie WSZYSTKO z tego.
    Ale fajna juz swiateczna kawusia, dziekuje Optusiu. Moj Mikolaj tez zgubil adres bo nie czyszcze butow… jej jak Wam zazdroszcze tego zapalu do sprzatania. Pamietasz? Przylecialyscie i mowilam ze garazu nie zdazylam… dalej niezdazony… jak juz u siebie sprzatniesz to moze wpadnij do mnie i razem przejrzymy moje skarby? Nawet pozwole Ci siedziec i tylko batem mnie poganiac! Dobrze ptaszorze ze sie nie zapierasz! Paskude zabierz ze soba!
    U mnie wczoraj bylo strasznie! Grad jak pilki tenisowe, no moze troche mniejsze… ale to w dzielnicy gdzie mieszkam, w pracowej dzielnicy na szczescie nie tak zle bo inczej samochod azurowy bym miala. Ale co sie biedna Ajsa nastrachala, to pewnie sie nastrachala. W dzienniku pokazali jak przez ta kolo mnie wieksza wioche, gdzie pociagi, plynela lodowa rzeka!
    He he, tak okreslona srode na FB widzialam.
    Mania musisz tak wiekiem rzygac po twarzy???? Ja tam blizej piecdziesiatek… no co, moge nie znac matmy! A zycze Ci zycze, tej dwucyfrowki, co by sie samolot nie zmeczyl jak bedziesz z Opty do mnie leciala.
    Teraz to pewnie nawet w Polsce rozne owoce i warzywa przez caly rok to i mniej sie zaprawia. Ja wcale!!!
    No mam nadzieje ze pralka jeszcze polata bo w koncu codziennie nie piore, pelnoletnia tez jestem i nie wysiadam .
    Bonusia a tu nie ma tradycji Mokolaja. Prezenty tylko na swieta a na Wielkanoc czekoladowe jajka.
    “Anoolka dla mnie to też daleka droga do Ciebie jak Tobie do Polski.” Ale zdaje sie ktos starszy a ktos mlodszy…no wiec???

.

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

No to w kangurowie oficjalnie! Minuty temu zapadła decyzja.
    Aska, szykuj zęby, moge sie żenic. I mi tu nie marudź ześ nie kuń. Bo jak mam sie żenic ze szczerbatą to mam pod ręką szczerbatą Ajse!

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Och Anoolka Ty to zawsze mnie rozbrajasz..ale ja mam ten czas taki obecnie zapoznawczy to zajęty bardzo!
    To super,że możesz miło pogaworzyć z teflonem..korzystaj bo nie za często się chyba to zdarza!

Saguś jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczynki.. Ja tylko skrobnę tyle co pamiętam - gdzie literki na klawiaturze Tyle widzę. Jestem po laserowym zabiegu prawego oka (dziś rano) , wczoraj diagnoza ...no takie niby nic ale sponiewierało mnie potwornie. Ale też i szczęście ...że tak szybko się udało. Zaczęło się od migania w tym oku jakby ktuś fleszem walił po oczach...Błyski, kropki, pajęczyny - no siwy dym Nie było na co czekać.

Dlatego wybaczcie, że mało piszę .Co prawda monitor mi nie przeszkadza i nie jest to wina kompa. W siatkówce oka stwierdzili maleńką - mikroskopijną widzianą ichniejszym kosmicznym sprzętem - dziurkę...SKĄD - pytam , ano nie wiadomo ale trza było załatać.

Mam się bardzo ale to BARDZO oszczędzać...cokolwiek to znaczy. Jest deko lepiej. Na szczęście nie grozi mi zaćma, jaskra i te inne oczne choroby , ale to co mnie spotkało nie życzyłabym najgorszemu wrogowi Dziś były "Szopki" u mnie...niestety słońce - cudne słońce pogoniło mnie do domu Nie dałam rady...miałam nawet przeciwsłoneczne okulary. Musiałam wracać Szkoda.

Trzymcie się na razie.

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Kawa z widokiem

żeby Ci przypomnieć, że weekend przed Tobą.
    Nie stresuj się w pracy - zbieraj siły na wyjazd.

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Saguś !!!
    Dobre w tym wszystkim to, że nie musiałaś się długo martwić i czekać w kolejce.
    Jak kazali się oszczędzać - to tak trzymaj !
    Żadnego narąbania w górach ! Z przygotowaniami do świąt też nie przesadzaj. I nie dźwigaj toreb z zakupami !
    A na słońce - trzeba było opaskę pirata ubrać. I wtedy byś szopki obejrzała.
    Ale macie tam na południu dobrze - słoneczko im świeci ! U nas buro, ale nie padało i rowerem się poszwendałam, jeszcze po gimnastyce, bo było mi za mało.
    Maniu - swoje słoiki wyrzuciłam już wiosną, zostawiłam tylko część takich 0,7 - reszta na śmieciach. Butelek też się pozbyłam - nalewek przecież nie robię. W tym roku z niczego nie zrobiłam.
    Anulka - doczekałaś się ustawy ! Ciekawe, czy wiele par się rzuci. Pewnie na początek tak.
    Oj jak dobrze słyszeć, że teflonowa wojna zakończona, przynajmniej na jakiś czas.
    Uważasz - że my z Mania dałybyśmy radę ?
    Oj, czarno to widzę ! Bez Yoanki jako przewodnika ?
    Zaraz - grad ? I to takie duże kulki ?
    Nie zrąbało Ci roślinek ? Agacośtam rośnie ? A cytrynki ?

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Po gimnastyce i dzis nawet nie zdycham tak jak poprzednio, pilnie chodze bo tylko systematycznosc moze mi cos dac a widze ze jakby troche mniej sztywna sie robię .
    Sagus no to Cie dopadło paskudztwo ale ciekawe skad takie cos sie robi .kuruj sie pilnie a oszczedzanie to ja rozumiem bo w koncu na oku była operacja a jak sie bys przemeczyła to rana mogłaby sie rozejsc ..
    Bonusiu ja bardzo lubie bedąc na działce obserwowac ptaszki ale jak nie naucze ich ze mają jedzonko to nie przylatują wiec staram sie jak najczesciej podsypywac im ziarenka i wtedy rejwach niesamowity .
    Anoola a co rzygne Ci wiekiem , nie bede oszczedzac hehehe
    A Ty chyba chora , lepiej sie przebadaj bo jak Ty gadasz z teflonem i to grzecznie znaczy zle z Tobą , ja sie martwie o Twoj stan .
    No przecie u Ciebie lato to grad ma prawo padac , przecie nie tylko mi na działce ma wybijac roslinki .Tylko Ajski szkoda .
    No prawda taka ze wsio na okrągło teraz jest ,a w s klepach pełne półki .Bylismy dzis ze slubnym w miescie i na kiermaszu swiatecznym zakupiłam taka gruba słonina litewska , jeny jaka smaczna i kupiłam bochen chleba .
    Optus no to gites bedzie pretekst do przyjazdu , nawet na Twoja czesc bombka czerwona w robocie hehehe.
    No ja juz duzo sloikow w zeszłym roku wywaliłam a teraz poszła nastepna duza partia ajak uzywamy to tez od razu na smieci idą
    .no masz racje ja tam na takie podroze to sie nie nadaje bez Yoanki to by pewnie na Grenlandii bysmy wyladowały
    Yoanka nie przepracowuj sie przecie ludzie biora kredyty na takie bzdety ze na zeby tym bardziej mozna

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

Kawa weekendowy ma widoczek,dziekuje Optusiu.
    Laski jak to w Polsce jest z Euro? Jest juz czy nie?
    Dzis mialam pewne bankowe problemy....

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Euro nie ma i oby nie było. Mania, co z tego, że kredyt można wziąć, jak trzeba spłacać.
    Saguś, dbaj o oczka, nie przemęcza

Uprawnienia umieszczania postów