Alba, nie podgladaj tylko pogadaj z nami.
Ciezkie czasy to im nas wiecej tym bedzie razniej :great:
Załącznik 46224
Wersja do druku
Alba, nie podgladaj tylko pogadaj z nami.
Ciezkie czasy to im nas wiecej tym bedzie razniej :great:
Załącznik 46224
A narzeczona jak poleciała po prezent tak lata i lata! Kiedy w końcu “dolata”?
Opty no u mnie teraz rano to ino kawa i ciacho, zajzajer znowu mnie ominął!
Teraz to już nawet smutek mnie dopadł bo z obiecanej wiśnióweczki nici!
Opty z tym papierem to jest tak ze jeden kichnął a tysiąc się osrało! I to chyba od nas wyszło to z tym papierem.. a może z Hameryki bo oni ze wszystkim pierwsi!
Bonusia Twoja kolacje zjem na śniadanie, a co!
Padlino a tabletki masz???? Jak wiesz ze na wiosnę masz uczulenie to dlaczego wcześniej o tym nie pomyślisz? Chyba ze lubisz cierpieć!
Anoola no mam tabletki i sie kuruje a ze panika wszedzie wiec sobie leniu****e w wyrku
Hej Anulka !!! Wystawiłam o takiej porze, że spokojnie mogłaś sobie pociągnąć !!!
Specjalnie dla Ciebie się spieszyłam, i ciacho takie jak lubisz !
Więc mi się tu nie smutaś !!!
Opty jak nie będę marudziła to będzie nie po mo je mu!
Zreszta dziś będzie brzydka pogoda, już wieje i trochę moczy, mogę chlupnąć z rańca! Misha śpi, dziecka nie zgorszę :p
Tak jak myślałam - Mania udaje! A popisz Ty stara marudo! Chyba ze za bardzo uraczyłaś się poczęstunkiem :rofl:
Anoola cholibcia niewykorzystalam napitkow jeno smakolyki a pisac ciezko bo oczy bolą i to jest najpasudniejsze bo wiekszosc czasu spedzam z zamknietymi oczami
Mania to ze jesteś starsza bliźniaczka nie znaczy ze masz oczy zamykać!
Ps
Czy walizka wygląda ładnie na środku pokoju?
Macie gwiazdeczkę bo dawno nie było a już przecież ma 11 miesięcy!
Załącznik 46225
Załącznik 46226
Blizniaczka Ty mnie nie nerwij
Ja??? Ja Ciebie wnerwiam?
Co za czasy!
Zarty na bok.
Wczoraj jak pojechałam za papierem toaletowym to w jednym sklepie zaczęłam gadać z Hinduska w ciąży, miała to szczęście ze jeszcze się załapała na papier i udało jej się kupić pieluchy, Bo jedno male już ma a to niedługo ma się narodzić.
Po wyjściu ze sklepu dalej gadałyśmy bo ja gaduła a ona może chciała jakiejś pociechy, zapewnienia ze wszystko będzie dobrze... .
I wiecie tak mi się jej zal zrobiło bo ona nawet nie jest pewna na jaki świat dziecko przynosi...
Czy jej historia zakończy się szczęśliwie. Oby...