Strona 1609 z 1949 PierwszyPierwszy ... 609 1109 1509 1559 1599 1607 1608 1609 1610 1611 1619 1659 1709 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,081 do 16,090 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Te lilie takie sobie...

cały czas czekam na te duże.

A to groszek na gruszy, ale taki wieloletni, od wielu lat mi tam wyrasta. Nawet nie wiem, skąd się "posiał" ?

Anabelle jeszcze się nie wyłożyła. Muszę ją czym prędzej podeprzeć, bo niektóre "głowy" ma ogromne

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Nutka tu oszuści niby tez mogą się traffic ale dlatego mam agenta i adwokata. Kosztuje to ale trzeba żeby więcej nie stracić
    Tez trzymam kciuki za J
    Mania to mówisz ze sprzęt najlepiej słać do Opty?
    Nie tylko Misha mnie odchudza, sprzedaż tez. Nerwy i już sama nie wiem co robić. Może warto mocno opuścić byleby wreszcie tam się przenieść? Moge kupić cos mniejszego lub wziąć jeszcze z tego mojego emerytalnego. A co!
    Tak Opty ratunek cudowny ale charakterna gadzina! Ona rządzi. Zaraz muszę iść pod prysznic bo będzie rozkazywała – na spacer marsz! Zapowiadają na weekend ulewy. Nie wiem jak jej to wytłumaczę…
    A z tym zaśmiecaniem stawu… to pokazuje jaki poziom ludzi tu mieszka. Byle na złość, byle jaką szkodę zrobić. I to wcale nie koniecznie małolaty…
    Ale u Ciebie ładnie ukwiecone…

Wczoraj jeden z agentów przyprowadził ludzi. (nic nowego) ale zostałam pochwalona ze mam najczyściejsze patio z dotychczas oglądanych. No to niech KUPIĄ!!!!

Awatar AnekSadek

No i kupili...
    Dry July... ciesze sie o suchym pysku.
    Za tydzień jade zobaczyć "moją" chate.
    Teraz będą burzliwe tygodnie.
    Pakowanie, wywalanie przydasi, pakowanie ...

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dużo cierpliwości i siły

Awatar AnekSadek

Nooo i snu dodaj jeszcze...

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Nie ma spania, PAKOWAĆ się trzeba. Kawał życia masz do spakowania. .

Awatar AnekSadek

Dobra, dobra. Weekend!
    Dopiero w poniedziałek pojade po milion kartonów!!!
    Już z moim pracowym Wietnamczykiem dogadane

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

No wiadomosc dobra to teraz sru do pakowania bo to najgorsza robota bo przy okazji segregacja przydasiow leci ,juz widze te stosy skarbow do wywalenia .Hihi no i sprzet do Optusi bo ona jedna go wykorzystuje .No a teraz najwazniejsze to znalezc dla Ciebie domek i to taki co zawoła Ciebie i bedzie strzałem w dziesiatkę
    Optus i jak była burza u Ciebie bo u nas po południu było ostro a ja siedziałąm w chacie bo mały miał dodatkowe zajecia a slubny ciął na działce badyle no i znowu nie skonczył ale fakt naprodukowalismy ich duzo .
    Jutro mamy zajecia ceramiczne wic jestem cała szczesliwa , dzis narwałam listkow do dekoracji , lubie ceramikę zdobiona liscmi .
    A mogłabys nazbierac nasionek tego groszku bo moj gdzies przepadł ktorejs ostrej zimy a on taki urokliwy .No ciekawe jak moje hortensje czy ich dzisiejszy dzien nie wykonczył

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Bardzo się cieszę Anulka, że w końcu chata się spodobała. No i że część Twoich marzeń się realizuje.
    Milion kartonów na pewno się przyda, bo jest co pakować ! Nie zazdroszczę Ci tej roboty.... Pewnie kręgosłup nie raz zaboli.
    A tę, którą jedziesz oglądać - to masz w jakiś sposób "zaklepaną", czy jedziesz w ciemno ?
    Maniu - u mnie burza była, ale gdzieś bardzo daleko, tylko słabe pomruki słyszałam i ciuteńkę pokropiło. A przedtem była taka duchota, ze oddychać nie było czym.
    Teraz się schłodziło i jest ani wietrznie ani burzowo - a alerty sms-owe dostałam o wielkich nawałnicach z gradobiciem. Oby się nie sprawdziło.

Awatar AnekSadek

Jestem niewyspana buuuu
    Spalam chyba 2 godziny wiec Konopnicka nie ma w piórze atramentu buuuu
    Mania mylisz się, żadnych stosów nie ma!!! Chyba ze powydaje rożne kuchenne miseczki, półmiseczki, i inne pierdoły które 10 lat nie były używane!
    Wola mnie domek, wola!!! W dalszym ciągu woła mnie najgłośniej ten co link Wam wkleiłam 30 czerwca.
    Opty chata długo nie czekała.. bo tylko 2 tygodnie.
    W środę zadzwonię do agentów chat które biorę pod uwagę. Nie chce wcześniej żeby nie dać im za dużo czasu na jakieś cenowe kombinacje. Wiesz, jednoczesne chłop i trust me nie są na moim menu. Jak mi agent tu powiedział trust mi, to dzwon Zygmunta na alarm zabił!
    Wierzyć mogę tylko psu.

Uprawnienia umieszczania postów