362Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Te lilie takie sobie...

cały czas czekam na te duże.
A to groszek na gruszy, ale taki wieloletni, od wielu lat mi tam wyrasta. Nawet nie wiem, skąd się "posiał" ?

Anabelle jeszcze się nie wyłożyła. Muszę ją czym prędzej podeprzeć, bo niektóre "głowy" ma ogromne
-
Nutka tu oszuści niby tez mogą się traffic ale dlatego mam agenta i adwokata. Kosztuje to ale trzeba żeby więcej nie stracić
Tez trzymam kciuki za J
Mania to mówisz ze sprzęt najlepiej słać do Opty?
Nie tylko Misha mnie odchudza, sprzedaż tez. Nerwy i już sama nie wiem co robić. Może warto mocno opuścić byleby wreszcie tam się przenieść? Moge kupić cos mniejszego lub wziąć jeszcze z tego mojego emerytalnego. A co!
Tak Opty ratunek cudowny ale charakterna gadzina! Ona rządzi. Zaraz muszę iść pod prysznic bo będzie rozkazywała – na spacer marsz! Zapowiadają na weekend ulewy. Nie wiem jak jej to wytłumaczę…
A z tym zaśmiecaniem stawu… to pokazuje jaki poziom ludzi tu mieszka. Byle na złość, byle jaką szkodę zrobić. I to wcale nie koniecznie małolaty…
Ale u Ciebie ładnie ukwiecone…
Wczoraj jeden z agentów przyprowadził ludzi. (nic nowego) ale zostałam pochwalona ze mam najczyściejsze patio z dotychczas oglądanych. No to niech KUPIĄ!!!!
-
No i kupili...
Dry July... ciesze sie o suchym pysku.
Za tydzień jade zobaczyć "moją" chate.
Teraz będą burzliwe tygodnie.
Pakowanie, wywalanie przydasi, pakowanie ...
-
Dużo cierpliwości i siły
-
Nooo i snu dodaj jeszcze...
-
Nie ma spania, PAKOWAĆ się trzeba. Kawał życia masz do spakowania. .
-
Dobra, dobra. Weekend!
Dopiero w poniedziałek pojade po milion kartonów!!!
Już z moim pracowym Wietnamczykiem dogadane
-
No wiadomosc dobra to teraz sru do pakowania bo to najgorsza robota bo przy okazji segregacja przydasiow leci ,juz widze te stosy skarbow do wywalenia .Hihi no i sprzet do Optusi bo ona jedna go wykorzystuje .No a teraz najwazniejsze to znalezc dla Ciebie domek i to taki co zawoła Ciebie i bedzie strzałem w dziesiatkę
Optus i jak była burza u Ciebie bo u nas po południu było ostro a ja siedziałąm w chacie bo mały miał dodatkowe zajecia a slubny ciął na działce badyle no i znowu nie skonczył ale fakt naprodukowalismy ich duzo .
Jutro mamy zajecia ceramiczne wic jestem cała szczesliwa , dzis narwałam listkow do dekoracji , lubie ceramikę zdobiona liscmi .
A mogłabys nazbierac nasionek tego groszku bo moj gdzies przepadł ktorejs ostrej zimy a on taki urokliwy .No ciekawe jak moje hortensje czy ich dzisiejszy dzien nie wykonczył
-
Bardzo się cieszę Anulka, że w końcu chata się spodobała. No i że część Twoich marzeń się realizuje.
Milion kartonów na pewno się przyda, bo jest co pakować ! Nie zazdroszczę Ci tej roboty.... Pewnie kręgosłup nie raz zaboli.
A tę, którą jedziesz oglądać - to masz w jakiś sposób "zaklepaną", czy jedziesz w ciemno ?
Maniu - u mnie burza była, ale gdzieś bardzo daleko, tylko słabe pomruki słyszałam i ciuteńkę pokropiło. A przedtem była taka duchota, ze oddychać nie było czym.
Teraz się schłodziło i jest ani wietrznie ani burzowo - a alerty sms-owe dostałam o wielkich nawałnicach z gradobiciem. Oby się nie sprawdziło.
-
Jestem niewyspana buuuu
Spalam chyba 2 godziny wiec Konopnicka nie ma w piórze atramentu buuuu
Mania mylisz się, żadnych stosów nie ma!!! Chyba ze powydaje rożne kuchenne miseczki, półmiseczki, i inne pierdoły które 10 lat nie były używane!
Wola mnie domek, wola!!! W dalszym ciągu woła mnie najgłośniej ten co link Wam wkleiłam 30 czerwca.
Opty chata długo nie czekała.. bo tylko 2 tygodnie.
W środę zadzwonię do agentów chat które biorę pod uwagę. Nie chce wcześniej żeby nie dać im za dużo czasu na jakieś cenowe kombinacje. Wiesz, jednoczesne chłop i trust me nie są na moim menu. Jak mi agent tu powiedział trust mi, to dzwon Zygmunta na alarm zabił!
Wierzyć mogę tylko psu.
Uprawnienia umieszczania postów