hehe no z tymi białkami to trzeba uważac i chyba truskawkowe jest najlepsze a najgorsze czekoladowe buhaha nie nie smakuje TRIDCE
z tego forum chcesz zawinąć żagle? no musisz to sobie przemyśleć, to jednak ma dawać przyjemność pisania
a mnie juz coraz mniej daje... bo jak czytam magiczne słowa 'ciepły posiłek nie jest potrzebny i mozna odzwyczaic od tego organizm' to mi łapki opadaja... i nie da sie przetłuamczyc...
Denerwujace jest to, ze kazdy wie lepiej, wie po swojemu... a nvm
---------- Wiadomość dodana 09-10-2012 o 18:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 08-10-2012 o 20:34 ----------
jedzeniowo
- tunczyk, jajko całe, majonez
- placki owsiane
- fasolna po bretonsku
- odżywka białkowa
treningowo
rozgrzewka - 15 min schodów (wchodzenie + schodzenie na 10 piętro)
(2 serie, przed, pomiędzy i po brzuszki na piłce)
przysiady - 20
one-legged deadlifts - 10
thrusters (hantle 2kg) - 20
wykrok (przód)(hantle 2kg) - 20
wykrok (tył) (hantle 2kg) - 20
wymach nóg (pośladki) - 30
wymach nóg w bok (pośladki) - 20
wypychanie bioder (na leżąco) - 20
E tam, nigdy nie będą się wszyscy ze wszystkim zgadzać i często to co dla jednego jest "trucizną" dla kogoś innego jest potrzebne
tridziak ja nie mogę jaka ty zapalona z tym sportem jesteś
i tak wszystko spisujesz ładnie
Ttridka dojrzewa do myśli że w diecie musi być tłuszcz - no może majonezik nie jest najlepszym źródłem
mimo że są zmiany to raporty jedzeniowe nadal trochę biedne
musisz sobie porządnie wszystko przewartościować w głowie bo czas na trening chociażbyś miała padać ze zmęczenia zawsze masz a na przygotowanie posiłków już nie jedno drugie pociąga więc jak teraz oczekujesz konkretnych efektów z treningu musisz dopieszczać też swój żołądek