Strona 48 z 51 PierwszyPierwszy ... 38 46 47 48 49 50 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 503
Like Tree47Lubią to

Wątek: Wątek ostro przyprawiony, czyli ALESSANA na diecie 3D CHILI

Awatar kamuska_eselu
    kamuska_eselu jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Wątek ostro przyprawiony, czyli ALESSANA na diecie 3D CHILI

Prosię hmm no chyba widziałam Słoneczko wciśniesz się jeszcze i w rurki 36 ale nastaw się przyjaźnie do swojego ciałka. Wiesz sama jak z tą wagą jest. Teraz to już nawet niech ona sobie stoi bo ładna jest byle by Ci centymetry spadły. Ja Ci nawet i nóżek 52 cm życzę jakbyś z tym miała być szczęśliwsza I absolutnie waga nie może wpływać na Twój nastrój- ja wiem że to bardzo ciężkie bo jak moja stała przez 2 tygodnie to pozabijałabym wszystkich dookoła. A tak być nie może. Ja dzisiaj weszłam na wagę która pokazała 79, zaraz 78 po czym 77,4 gdzie wczoraj było 77,1. Nie ogarniam już na prawdę- raz tak, raz tak i nie wiem czy to coś nie tak z wagą czy jeszcze z czymś innym ale szczerze to mam to w nosie- przynajmniej dziś. Znając życie zjadłam wczoraj za mało, bo ledwo dobiłam do 1000 to i waga szaleje.

syrfina jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    1

Ales ja Cię normalnie po d...e uleją jak Ty mi tu będziesz takie herezje prawić. 57 to dużo?
    odwróć cyferki to będziesz wiedziała ile to jest dużo. I przy takim obwodzie ud wcale się tym nie martwię .
    Schudłaś, to masz się z tego cieszyć a nie zatruwać sobie życie 500 g.
    Idz się wylać i będzie mniej.
    A poza tym to za tydzień pelnia. Przybywamy, wodę odkładamy i co się dziwić, że waga nie współpracuje. A może to jej sie coś poprzestawiało. nawet nie wiesz jak wagi ( niby dobre) potrafią szaleć i jakie błędy pokazywać.
    Udanej niedzieli słonko
    bibilola lubi to.

Awatar alessana
    alessana jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Wszyscy po mnie krzyczą ahah

kamusiu, syrfinko, dziękuję za miłe słowa. Mój chłopak też nie bardzo wie jak ma już ze mną rozmawiać, bo każdy jego komplement potrafię obrócić przeciwko niemu Wczoraj mi obiecał (oczywiście mówił najpierw, że się nie godzi przez długi czas, żeby nie wyglądało na to, że mnie namawia do chudnięcia) że jak dojdę do 58kg, to kupi mi takie lody takie mniam a ja oczywiście wkalkuluję je w swój jadłospis, żeby po tym całym wysiłku nie odzyskać tych kilogramów szybciej niż udało mi się ich pozbyć! MNIAM! To Ci motywacja

Nawet nie wiecie jak chce mi się lodów z Mount Blanc! Z tą ich cudowną czekoladą na gorąco... BOŻE ŚLINIĘ SIĘ haha

__
    Właśnie odbębniłam trening. Piszę odbębniłam, bo chciałam ćwiczyć co innego, ale youtube odmówił posłuszeństwa akurat w momencie w którym musiałam zacząć trening (zażyłam wcześniej Therm Line Forte... W sumie nie wiem po co biorę te tabletki... No ale zostało jeszcze pół opakowania, chcę je wykończyć...) a jedyne co miałam na kompie to skalpel i skalpel II. Wzięłam ten pierwszy, bo dłuższy. No i pobiegałam i poskakałam w miejscu przez 2 minuty, kiedy Ewa gadała te swoje pierdoły w intro przed treningiem, żeby choć troszkę się rozgrzać. Noga przy niektórych ćwiczeniach bolała, ale nie dałam się i ćwiczyłam dalej. Dobrze, że nic poważnego się nie wydarzyło. Kolejny trening we wtorek/środę. Pewnie w środę, żeby nie za często, bo następny dopiero w kolejną niedzielę

Awatar kamuska_eselu
    Mieszka w
    Warszawa

Alessku powiedz mi , oczywiście jeśli to nie jest zbyt osobiste pytanie, bo jeśli uważasz że tak to możesz je zignorować Kiedy Wy się poznaliście z Twoim P? Jak byłaś większa czy już jak udało Ci się schudnąć. Ciekawa jestem jak tu u Ciebie było. Bo mnie mój P widział w najgorszych momentach

Awatar alessana
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Mój P też mnie widział w najgorszych momentach... Znaliśmy się już na 2 lata przed tym jak coś się zaczęło między nami dziać (i schudłam...). NO i P wprost mi powiedział, że z tamtymi dodatkowymi 30kg jakoś nie byłam w jego typie. A ja wzdychałam sobie do niego przez te dwa lata, ale to nie dla Niego postanowiłam schudnąć.

Awatar kamuska_eselu
    Mieszka w
    Warszawa

No bo odchudzać to się można najwyżej dla samego siebie Wtedy uważam że to ma sens. Mi mój P ciągle powtarza, że wyglądam teraz super, że podobam mu się jeszcze bardziej i że będzie mnie kochać taką 90 kg i taką 60. Tylko najlepiej jakbym za bardzo nie chudła bo on to takich wieszaków nie lubi i w sumie dla niego to już teraz jest świetnie

Awatar alessana
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Moj P też nie lubi wieszaków, ale przy 75 kilogramach nie omieszkał wspomnieć (po tym jak go podpuszczałam co prawda kilka razy, ale jednak), że parę kilo mogłabym zrzucić... A jako, że ja ze skrajności w skrajność zawsze popadam, no to oto jestem 13kg później i dalej walcząca

Awatar kamuska_eselu
    Mieszka w
    Warszawa

Bo Ty fighterka jesteś Słowo i Alessana bierze się do roboty. Zawzięte z Ciebie dziewczę ale to dobrze, dojdziesz do czegoś w życiu. Nie wierzę, że nie

Awatar blackpuma
    blackpuma jest nieaktywny Znany na forum

Wpadam z rewizytą, gratulacje tak dużego spadku wagi, tylko pozazdrościć i brać się samemu do roboty

Awatar alessana
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

kamuska, fajterka, czy nie mam słomiany zapał z reguły we wszystkim co robię. Także zobaczymy, czy w końcu nie rzucę tą dietą w kąt
    puma, a witam serdecznie

Strona 48 z 51 PierwszyPierwszy ... 38 46 47 48 49 50 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów