Witam wszystkich
Mam na imie Agnieszka, mam 20lat i... jestem na dieciejak chyba wszyscy tu obecni
. Moja przygoda z odchudzaniem zaczela sie w 1klasie gimnazjum, kiedy to postanowilysmy z kolezanka wyjechac na mega super wakacje bez rodzicow do Chorwacji na oboz dla mlodziedzy (czytaj my jakies 14-15lat i chlopcy 18-19 ktorzy wydawali sie wtedy taaaacy dorosci;p). Moja kolezanka wazyla pewnie z 55kg i twierdzila ze ma tluszczyk na brzuchu i trzeba cos z tym zrobic a ja... no wlasnie... ja przezywalam wtedy chyba maksimum tluszczyku z waga okolo 82kg
... ale wspolnymi silami niejedzenia czekolady udalo sie uzyskac 7 z przodu oraz by the way cudowne wakacje
Potem bylo wiele wzlotow i upadkow ale nie bede was zadreczac historia mojego zycia. Jakieś 2 lata temu odchudzałam się z dieta.pl i schudłam 10kg w jakies 3-4 miesiace ale niestety wrocilam do dawnych nawykow i waga (o dziwo
) tez wrocila
. Od poczatku tego roku probuje roznych metod i realizuje wolne chudniecie z nadzieja ze bedzie bardziej trwale
Co teraz?
Mam 171cm i aktualnie waze jakies 63-64kg (dzisiaj rano bylo 63,4). Planuje schudnac do konca wakacji do 60. Wiem ze to nie duzo ale mam dosc szybkich diet i jeszcze szybszych powrotow wagi, a tak poza tym to.... KOCHAM piec ciasta
, ktore ktos potem musi przeciez zjesc
Zalozylam ten watek bo moim glownym problemem w diecie jest... podjadanie. Wiem ze jak bede tutaj pisala dokladnie wszystko co jadlam to bede miala wiecej oporow zeby zjesc kolejnego orzeszka - oj tak orzeszki to moja zmora
.
Mam nadzieje ze znajdzie sie pare chetnych do pilnowania moich postepow (krzyki, wrzaski, grozby i klapsy mmile widzianeale i mala pochwala od czasu do czasu nie pogardze
) i moze wspolnej utraty kilogramow? Tak wiec serdecznie zapraszam
![]()