Hej Suseł, p-o-r-a-n-n-a k-a-w-k-a!!!
Chyba odpoczywasz co? Mimo tego latania całego..? Bo od kilku postów już nie napisałaś, że musisz się uczyć!![]()
Hej Suseł, p-o-r-a-n-n-a k-a-w-k-a!!!
Chyba odpoczywasz co? Mimo tego latania całego..? Bo od kilku postów już nie napisałaś, że musisz się uczyć!![]()
Suseł, co Ty śpisz tyle, że Cie nie ma czy też nauka pochłonęła? Czy też może dziś od rana kolejne bieganie po sklepach?
milego dnia![]()
Dobrze, że waga w normieMiłego dnia!>>>>>>>>>>>>>>>>>>
dokładnie xD hehe prawdaten weekend sobie odpuściłam, zrobiłam tylko zachowawczą i resztę czasu się obijałam
Wani gratuluję rozpoczęcia mojej 666 strony
Wróciłam, biorę się za placki z mięsem bo głód nas naszedł i to wcale nie mały
Jutro nie mogę iść na praktyki bo się umówiłam z koleżanką z III roku, której brakuje czegoś do wyrobienia norm, że wpadnę do niej na fotel![]()
wypoczęłam
wyrwałam się, bosh jak mnie to teraz boli
i przy goleniu oczywiście odskrobałam sobie płat skóry i krwawię
w ogóle u mojej siostry dramat, drań zabrał nawet piłkę dzieciom twierdząc że jest jegomoja mama dzisiaj z płaczem do mnie dzwoniła - sytuacja się pogarsza...
pozostaje mi liczyć na to, że stanie się jakiś mały cud i wszystko się wyprostuje...
w takiej sytuacji to można chyba tylko liczyć na to, że się człowiek znudzi i po prostu odpuścijak wrednym trzeba być??
wiem, że to robisz, ale wspieraj siostrę jak tylko możesz :*
taaa jutro publiczne ćwiczenia, może sama bym się ruszyła i uskuteczniła zrywanie skóry - tym bardziej, że moje udka na pewno się stęskniły za papierem ściernym vel syrenką![]()
moim zdaniem ten człowiek po prostu ma coś nie tak z psychąpieniążki za bardzo uderzyły mu do głowy, gdyby mógł to by wyrwał wanny ze ściany i zabrał. z reszta "przecież dom i tak jest jego" a moja siostra nie ma nic. Po 12 latach małżeństwa kiedy pracowała i wychowywała dzieci. Bo zarabiała mniej.
Mam nadzieję, że jednak istnieje sprawiedliwość na tym świecie. W końcu na ludzkiej krzywdzie daleko się nie zajedzie...
Smutnym akcentem przychodzi mi dzisiaj kończyć dzień na forum...
W ogóle just_me mi dzisiaj uświadomiła jak beznadzieje są moje wyniki w dieciezrzuciła w miesiąc prawie tyle cm co ja przez rok diety
trzeba by zwiększyć starania, tylko sił coraz mniej na to.
Idę sobie, bo zaczynam marudzić...
też widziałam wyniki just_me... ale co, będziemy załamywać ręce? nie!może miałaś mniejsze bmi wyjściowe to nie było z czego ściągać tych cm?
nie martw się! wszystko się ułoży, mocno przytulam!!:*