Strona 52 z 697 PierwszyPierwszy ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 152 552 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 6963

Wątek: Odchudzanie przez cale zycie :)

Awatar wiola_d
    wiola_d jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Toronto
    Wpisy na blogu
    41

Wink Odp: Odchudzanie przez cale zycie :)

Cytat Zamieszczone przez bibilola Zobacz posta
    ja sobie chwalilam te tabletki.mialam mocniejsze niz alli,ale z tym samym skladnikiem sa.alli ma o polowe mniej w sobie.no i wlasnie poprzez te tabletki sie pilnowalam jak durna z jedzeniem z obawy na te sranie no i chudlam jak rakieta przy nich.no ale te byly na recepte najdluzej pol roku mozna je brac i po jakims czasie doktorek stwierdzil,ze koniec z wspomagaczem,mam chudnac dalej o wlsnych silach.no i teraz wiem,ze sie nie posram tluszczem w majty na miescie to coraz czesciej podskubuje tu i uwdzie...niestety..jednak potrzebuje jakiegos bata nad soba.
    Milego Dnia Laidis...
    kurde ja niemam tych tabletek...a przydaly by sie,....
    ja uciekam na silownie piekny dzionek,dzis pozniej wstalam...a slonce swieci sliczny dzionek...u mnie 9 to w polsce 3,niewiem jak u Ciebie Bibi...z tym czasem..jak ja wieczorem napisze to u innych noc...
    sciskam ,milego dnia....
    dzis mam znow pracowity dzionek...

Awatar bibilola
    bibilola jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    366

Domyślnie Odp: Odchudzanie przez cale zycie :)

dzisiaj mialam takie bole ze myslalam ze padne!!wzielo mnie nagle,tabletek juz nie mialam,bo dojadlam reszte w nocy.straszne to bylo!mily mi musial pomagac z auta wysiadac,bo sie ruszyc nie umialam z bolu!
    pojechal szybko do apteki.nospa tutaj nie maja,dali mu co innego.od razu wrzucilam 2 w siebie i zdychalam jeszcze pol godziny zanim zaczelo dzialac.matko!nienawidze tego.ale teraz jest juz ok.

Awatar wiola_d
    wiola_d jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Toronto
    Wpisy na blogu
    41

Wink Odp: Odchudzanie przez cale zycie :)

dzisiaj mialam takie bole ze myslalam ze padne!!wzielo mnie nagle,tabletek juz nie mialam,bo dojadlam reszte w nocy.straszne to bylo!mily mi musial pomagac z auta wysiadac,bo sie ruszyc nie umialam z bolu!
    pojechal szybko do apteki.nospa tutaj nie maja,dali mu co innego.od razu wrzucilam 2 w siebie i zdychalam jeszcze pol godziny zanim zaczelo dzialac.matko!nienawidze tego.ale teraz jest juz ok.
    kurde wspolczuje....
    to niedobrze,ja mialam podobne bole,mialam podobne do nospy/biosco../ tabletki..ale juz przez jakis czas niebralam..a je wyrzucilam,...
    mam nadzieje,ze niebedemiala jakis boli...jak teraz dostane na dniach....
    3maj sie,...odpoczywaj nogami do gory chociaz chwile!!lepiej Ci sie,zrobi..

Awatar asiawoj1974
    asiawoj1974 jest nieaktywny Sławny na forum

ja tez miałam takie bóle. Nie miałam siły wstac i cały dzien w łózku spędzałam. Pomagały tylko zastrzyki przeciwbólowe które robiła mi mama, bo jest pielęgniarką
    wszystko minęło jak ręką odjął po porodzie
    miłej grzecznej sobotki życzę laseczki

Awatar gosiamarysia
    gosiamarysia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Chełm

Zosieńko, co u Ciebie? Jak tam mija Ci weekend? Ja po raz pierwszy od dłuzszego czasu mam wolny weekend! Tak wyszło z grafiku!
    Miłej nocusi!

Awatar zosienka33
    zosienka33 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Newquay
    Wpisy na blogu
    134

Cytat Zamieszczone przez gosiamarysia Zobacz posta
    Zosieńko, co u Ciebie?
    Oh Dziekuje Gosiu u mnie wszystko dobrze,wczoraj mialam ciezki dzien w pracy -wyjazdy,wrocilam zmeczona,padnieta i wypompowana-dokladnie taka

Ale.....wzielam prysznic odpoczelam,pojadlam nawet frytki z piekarnika zaznaczam ze nie duzo i polecialam z kolezanka i bratem na dyskoteke...pierwsza od 5 lat????
    Na pewno bo dlugo juz nie bylam z dwojka dzieci na obczyznie ciezko jest sie wybrac.
    Ale sie wyszalalam,potanczylam wypilam 2 Desperado,w glowce mi zaszumialo nie powiem -ale na krotko,do domku wrocilam okolo 1 w nocy-moj maz oczywiscie zly jak osa
    chociaz zly to malo powiedziane,wrecz wsciekly tylko nie rozumiem czemu jak sam to sie wypuszcza ze znajomymi!!!!
    Ogolnie zasnelam dopiero okolo 4 rano tak mi dzwieczalo w uszach,caly czas slyszalam muzyke,dzis wstalam jak z krzyza zdjeta,juz po 7 bo do pracy,na szczescie bylo lekki dzien-kolezanka tez zmeczona byla
    Z mezem juz ok!! byla kupa smiechu rano z jego glupiej zazdrosci,ale za pol roku wybiore sie znowu ale wczesniej bo juz za tydzien to ide z nim bo bedziemy na urlopiku i dziecmi babcia sie zajmie
    To chyba tyle dietkowo to tak sobie ale nie jem slodyczy,nie objadam sie ,jem wtedy gdy czuje glod i tez nie duzo,pije swoje herbatki,tylko czsu na rowerek nie mam ostatnio a dzis to nie bylo mowy bo nogi strasznie bola-ale musialam spalic kalorii 3 godziny -glownie tanca!!!
    Naprawde sie zregenowalam bo non stop siedze w domu z dziecmi i praca i zakupy wciaz to samo a tu prosze mila odskocznia
    Spadam kochane bo musze sie dzis wyspac,powieki same mi opadaja,a i dzieciaki sie kloca znowu!!!
    Zycze Wam milego weekendu i duzooooooo SPADECZKOW!!!!!!!

---------- Wiadomość dodana o 21:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:22 ----------

Cytat Zamieszczone przez gosiamarysia Zobacz posta
    Ja po raz pierwszy od dłuzszego czasu mam wolny weekend
    Droga Gosiu ciesz sie weekendem,wypoczywaj alez Ci zazdroszcze,choc sama niedlugo odpoczne od pracy
    Korzystaj z wolnego kochana

Awatar Storczykowa79
    Storczykowa79 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lünen
    Wpisy na blogu
    12

Cytat Zamieszczone przez zosienka33 Zobacz posta
    Naprawde sie zregenowalam bo non stop siedze w domu z dziecmi i praca i zakupy wciaz to samo a tu prosze mila odskocznia
    wierze ci,jak 24 godz. jestes na "etacie" to czlowiek predzej czy pozniej wpada w rutyne.A to najgorsze,bo nie ma nic gorszego od niezadowolonej zony!!!
    dobranoc Zosku
    Najważniejsze to żeby się nie poddawać,Kawusia u Joli

Moja walka z kilosami - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja walka z kilosami - Część 6

Awatar bibilola
    bibilola jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    366

zosiek dobrze,ze sie oderwalas,ze otanczylas.maz zazdrosnik nie moze ci humorku popsuc!umnie dalej bolesnie..szlag mnie trafi.jedyne dobre ze jesc sie nie chce.apetytu brak.oprocz sniadania nie jadlam nic(troche probowania nie licze).plynnie dzien minal.spadalam wczesniej z pracy,bo wszyscy pijani a mnie juz nie bawilo.

aggaton Guest

Hej Zosieńko Fajnie, że się wybawilaś, każda z nas potrzebuje czasem trochę odreagować Buziaki, miłego dnia! :*

Awatar asiawoj1974
    asiawoj1974 jest nieaktywny Sławny na forum

Zosienko
    mi chyba tez by się przydała taka odskocznia, musze sie przyznac ze jak przeczytałam o twoich tancach to zaczęłam się zastanawiac gdzie by tu się wybrac na hulanki
    I mój też wstepnie by dostał wścieklizny
    miłej niedzielki kochana życzę

Strona 52 z 697 PierwszyPierwszy ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 152 552 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów