No to meżulek staną na wysokosci zadania.
Ja posprzątałam ,ale większe porzadki będę robić w lutym .
Będę chatkę na imprezę -urodziny synusia -przygotowywac. Będzie sie działo
To tez nie dużo
A... nic nie sychać.
Myśle czy by sie nie wziaść za jazde na rowerku . Później zlecą się Funkie i inne takiea mi braknie czasu na trening
![]()
co wy tak z tym sprzataniem, ja to codzienie po troche i bez stresu, czy meble umyte czy nie dzieciatko tak i tak prezenty pod choinke da
jedyne co chce do swiat zrobic, to akwarium wyczyscic ale zeby meble myc albo szklo co w nim jest..................o nie urlop mam i go napewno sprzataniem nie zawale
wiesz co ja to w ogole nie wiem jak ja sie w tym wszystkim lapie trzy kroki w te trzy w te i koniec moich pokoi haha
no tak tak pocwicz sobie na zdrowiehehe
a ja sprzatam z koniecznosci bo wychodze z tej samej zasady co ty ale wiesz przyda sie troche a na swieta i tak u mamy bede z michalem wiec nie po to sprzatam![]()
Ogłoszenie drobne
Zlecę sprzątanie mieszkania przed świętami, zrobienie zakupów i ugotowanie pierogów z kapustą
Zapłata: 2 makrele wędzone, 3 żołądki kurze, 1 cycek kurczakowy+ gratis gwarancja utraty 2 kg!!!
Chętnych proszę o kontakt na PW
hejjj
kto się nudzi i ma ochote na sprzątanie
mnie jak zwykle na święta boli ucho i cała prawa strona głowy, chyba mycie drzwi na dworze bez kurtki to nie był dobry pomysł...........
Witam wszystkich, mam nadzieję, że dzisiejsza awaria juz się nie powtórzy
Ha ha.............Zaraz jak przeczytalam twojego posta to mi się ten wierszyk przypomniałNie mów hop................
---------- Wiadomość dodana o 20:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:19 ----------
Po prostu ja mam swoje zdanie o tej diecie i to nie jest tak ze nigdy nie skoncze II fazy tylko że pewnie jeszcze nie raz do niej wróce tak myślę,obym nie musiała............no ale masz racje,wiele osób zawaliło i to na maxa i teraz wracaja.....życzę ci zeby to podejscie,czyli chyba drugie tak? skończyło sie lepiej niż poprzednie...........