Zwyżki ... zwyżki są mało fajneOj nie są fajne
ale spoko grzecznie dietkujemy więc waga musi zacząć współpracować
Zwyżki ... zwyżki są mało fajneOj nie są fajne
ale spoko grzecznie dietkujemy więc waga musi zacząć współpracować
mieszkam tutaj https://forum.jestemfit.pl/x...-marzenie.html
Hej.
Niestety konsultacja wykazała że dobrze nie jest :-( mam ustalony termin laparoskopii na 16.11... porobili mi wszystkie badania ,gadalam z anestezjologiem i teraz tylko czekam na termin...
waga bz . choć jest pozytyw diety-jak musiałam podać wagę: to 84 lepiej brzmi niż 101
![]()
mam doła... idę na tv...
---------- Wiadomość dodana 07-11-2012 o 16:31 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 06-11-2012 o 18:42 ----------
Hej dziewczyny
Dzisiaj nastroj troszke lepszy, choc dalej do dupy!!! Strasznie sie boje opracji tzn. narkozy !!! strasznie zle znioslam ja po cesarce .... Boje sie ze rodzinka nie da rady chaty ogarniac i obowiazkow... zaproponowano mi pania do pomocy (kasa chorych oplaca ) - ale nie chce zeby jakas niemka mi sie w moim domku krecila i w garach grzebala...niestety wszystko to moja wina bo rozpuscilam i dzieciaki i meza- cholerna zosia-samosia !!
Z dobrych wiadomosci to moj synus dostal sie do programu "Balu und du" wlasnie siedzi z urocza studentka, ktora bedzie przychodzic raz w tygodniu i beda sie bawic, chodzic do kina, teatru, na basen itp. Super jestem zadowolona) U dziewczynek sie staralam jak byly mniejsze i niestety sie nie dostaly.
Aha no jeszcze waga - 300g)
Koncze moj monologbuziaki zostawaim papa
HaaajWpadam z rewizytą. Wiem, że bardzo się obawiasz tego co Cię czeka, ale musisz postarać się myśleć pozytywnie. Najlepiej to zacznij sobie to wmawiać tzn. że wszystko będzie bardzo dobrze, po narkozie nie będziesz mieć żadnych dolegliwości itp. A słyszałaś o afirmacjach?
Widzę, że mieszkasz w De?
Będę zaglądać!!! ps. gratuluję spadku!![]()
![]()
![]()
Hej
JestMoc- nie slyszalam ,ale poczytalam terazmasz racje nastawienie psychiczne to polowa sukcesu
tak jak w naszych dietach
Tak mieszkam w de
Dzisiaj kuzynka siedzi u mniejest na wagarach
chlopak ja goni do szkoly wiec sie u ciotki zabunkrowala hihi
Z corcia bylam rano u lekarza i skonczylysmy w koncu przygode z kurzajkamimamy je z glowy!!!
waga bz.
---------- Wiadomość dodana o 13:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:49 ----------
Jeszcze dzisiaj mija rowne 3 miesiace mojej dietki
1m-c -7,70
2m-c -5,30
3m-c -3,70.. tak ze widac tendencje spadkowa ... mam nadzieje tylko ze sie utrzyma na poziomie ok 3,5 kg.to bede bardzo zadowolona
musze sie jeszcze pomierzyc, ale jakos czasu nie mam sie za to zabrac)
buziaki papa
Hej
Wczoraj byłam w końcu w Hamburgu w konsulacie po paszport) mnóstwo godzin za kierownicą i brak czasu na regularne posiłki....
Dzisiaj byłam na urodzinkach ale żadnego torcika i ciasta nawet nie sprobowalam))))
Niestety waga stoi.... no cóż trudno się mówi i dietkuje dalej)))
pozdrawiam papa
Hej dziewczyny
Sorki ze sie nie odzywam, ale mnostwo spraw do zalatwienia mialam a jutro ta cholerna operacja. Mam ogromnego stresa...
Dietke trzymam solidniewaga troche szalala ale wrocila na dobre tory
)
Martwi mnie tylko ze po laparoskopii przez jakis czas nie bede mogla cwiczyc .... ciekawa jestem jak dlugo.
Pozdrawiam ,odezwe sie jeszcze dzisiaja w szpitalu tez bede oczywiscie miala internet
czytanie co u Was jest lepsze niz kolorowe gazetki
hihi
No kochana, i co?? Już 19 a tu cisza. Odezwij się, co u Ciebie.
Hej
jestem , żyje) obolała ,osłabiona ale już w domku !!! niestety teraz dopiero zacznie się latanie po lekarzach... mam nadzieję że dam radę
)
dietka rozregulowana , ale wraca na prawidłowe torywaga w normie
tylko obwód brzucha większy o 8 cm !!!!! na szczęście podobno wróci do normy .....
teraz leniu****e i odpoczywam) niestety od środy mój mąż musi do pracy... ale jakoś dam radę
))
pozdrawiam
---------- Wiadomość dodana 20-11-2012 o 13:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 19-11-2012 o 19:27 ----------
Hej dziewczyny
moja waga się ogarnęła)) dzisiaj pokazała 83 !!! na brzuchu zostało jeszcze 5cm nadprogramowych ...
wizytę u gina mam w czwartek...
moja Agusia całą noc wymiotowala. teraz dobrze się czuje więc mam nadzieję że to nic poważnego...
mam dosyć leżenia... chcę już być zdrowa !!!
buziaki wtorkowe zostawiam...
Witamy spowrotem
Cieszę się, że wróciłaś. Musisz teraz odpocząć i zbierać siły. Brzuszek spadnie, tym się nie martw, tylko jak dużo leżysz to pilnuj dietki
Moja córcia tez chora, zaraziła się ode mnie i siedzi w domu szczęśliwa że nie musi wstawać do przedszkola. Ja niestety z angina ropną codziennie mykam do pracy
Wiem jak bezczynność i leżenie potrafi denerwować, ale kochana zdrowie przede wszystkim. Musisz wytrzymać![]()
Witam
dota- dziękuje za odwiedzinkija już dzisiaj czuje się zdecydowanie lepiej
wiem że ten brzuch w końcu spadnie do mojej normy, ale jak to irytuje !!! po tylu zwalonych kg. cofam się do większych ciuchow... ale jeszcze troszkę i będzie ok !!!
Dietka oczywiście bez zalaman) dzisiaj nawet spadek- mam 82,5
)))))
choroba dziecka- najgorsze co może być... po wczorajszej nocce z Agusia dzisiaj synus -niestety dużo gorzej się czuje... więc czekać tylko na Olcie , męża i mnie.... choć może nie będzie tak źle !!!!
jutro gin... stresuje się co mi dokładnie powie... wiem że nie jest dobrze -tylko nie wiem na ile... na ale cóż- "co nas nie zabije- to nas wzmocni !!!" i tego się trzymam !!!
pozdrawiam serdecznie i lecę poczytać co u Was![]()