no i widzisz? warto było iśc
i mam nadzieje ze jeszcze niejedno spotkanie was czeka Justyś
kawka?
oj Asiek kawka kawka..
przebudziłam się niedawno idę ekspresik nastawić...i śniadanko jakieś wszamać ..zapewne omleta..![]()
i do pracy coś naszykować...i łeb umyć..;p no i następna odsłona chyba już popołudniu ze stacyji..;p
buźka dziouchy..![]()
taaak ale w pracy,...popołudniu będzie czas to będę zerkać co u Was..a u mnie ....rozliczenie miesięczne
5,1 kg w dół...jestem zadowolona choć nie zachwycona ...ale nie ma co..piątka w dół a pracy nie było przy tym baaardzo dużo...boooo wiadomo jak mi szło...pierwsze dwa tyg spoko ...ponad tydzień regres...i znów...więc w sumie powinnam się cieszyć..![]()
miłe chwile w miłym towarzystwie są bardzo miłehehe
piąteczka w ciągu miesiąca to baaaardzo przyzwoicie
też tak chcę!!!![]()
Gratulacje za spadeczek!
Cos wyczytalam , ze jakies teges sie szykuje.... i dobrze ... taka fajna kobitka z Ciebie jest .... niech sie chlopak produkuje.... i walczy ....... ! Tylko Justys.... wiesz.... nie stresuj kawalera.... daj mu sie troche rozbujac....
!
Buziaki !
Justyś, super że się wybrałaś na spotkanie. Dobrze, że "chcę" zwyciężyłoNie warto się zamykać w czterech ścianach skoro można spędzić miło czas
mnie też to czeka, ale ciiii
![]()
jestem....
wczoraj taki zapierdziel był w pracy aż mnie zdziwko walnęło..;/
przed 10tym i taki ruch że ojejuu i nie miałam kiedy nawet się ogarnąć i do was zajrzeć ..a wieczorkiem trochę z kolegą pokonwersowałam...;p
larisaaa opowiadaj opowiadaj.![]()
własnie obiadek macham ..zapiekankę z makaronem i mięskiem ...i mam chwilunie na kawusię booo makaron ugotowany mięsko usmażone ...jeszcze ino sosik i do piekarnika..![]()