Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
Like Tree4Lubią to
  • 2 Dodany przez Lejdi_M
  • 1 Dodany przez ranka81
  • 1 Dodany przez blackpuma

Wątek: Lejdi_M walczy dalej :-) cel 8 z przodu!

Awatar Lejdi_M
    Lejdi_M jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    okolice Warszawy

Domyślnie Lejdi_M walczy dalej :-) cel 8 z przodu!

Zaczynam nowy wątek, bo poprzedni był falstartem sprzed pół roku i źle wróżył na moją kilogramową przyszłość.

Kto mnie zna ten wie że w 2012 w styczniu jak się spięłam to przez pół roku zwaliłam 33kg.. sama się dziwiłam, że kilogramy lecą jak szalone.. wyobrażacie sobie? w styczniu 123kg rozmiar 50... a na wakacje już rozmiar 44... :-) 92kg... to było boskie! Jak tego dokonałam? ach sama nie wiem, cud jakiś... po prostu zaczęłam ciutek mniej jeść (i wcale nie wydziwne jedzenie, tylko to co zwykle.. nigdy też nie rzuciłam słodyczy - niestety- i dodałąm sporą dozę ćwiczeń. Ćwiczeń które wreszcie umiem wykonać.. (bo było takie etapy w moim życiu gdzie zawzinałam się na aerobiki.. i baby w tv mnie flustrowały bo ja 90% ćwiczeń nie umiałam zrobić). Orbitrek moja miłość... :-) zaczełąm też kręcić hulahopem (co mi miesiąc nauczenie się zajęło).. potem dorzuciłam rower.. :-) był też okres biegania, ale jakoś tak.. ciśnienia w czaszy dostaje po 5 km, że mam wrażenie jakbym wylewu zaraz miała dostać i moje bieganie konczy się poza satysfakcją, to garścią przeciwbólowych z powodu mega migreny.

No dobra koniec o tym co było.
    CO JEST? Niestety znowu zaczełąm rosnąć. Obiecałam sama sobie ze już 100 nie przekroczę NIGDY a jak się zdarzy to na chwilę. No i dlatego wracam... i będę walczyła.
    Waga już nie spada w tak cudownym tempie jak w 2012r.. ale spada :-) dziś na wadze ujrzałam 97,8 czyli jest super (wstyd przyznać że jak przyjechałam z wczasów w sierpniu to waga pokazała 102,5).
    24 grudnia mam zamiar mieć wypracowany prezent pod choinką w postaci chudszej dupki :-))))) która sprawia radość mi, psuje humor niektórym zawistnym... osóbkom, które już zacierały ręce że jednak efekt jojo mnie dopadnie i już tak piknie nie będzie.. NO TO JESZCZE ZOBACZYMY.
    MÓJ PLAN: mż.. ograniczyć słodycze do minimum.. co najmniej godzina ruchu dziennie, czyli przeprosić się z orbitrekiem i tę godzinę wyjeździć dziennie - bo orbik przynosi mi najwspanialsze efekty.
    No i mam nadzieję, że dzięki Waszemu nieocenionemu wsparciu, Waszym sukcesom.. moja motywacja będzie rosła, kilogramy spadały.. :-))))
    ranka81 and principessa220 like this.
    Walczę znowu (Od 15 paź 2013).Lejdi_M walczy dalej :-) cel 8 z przodu!

Awatar ranka81
    ranka81 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Lejdi_M walczy dalej :-) cel 8 z przodu!

Jednak jest nowy wątek
    sama nie wiem czy tego nie zrobić bo bujam się w starym od połowy stycznia...

Trzymam kciuki!
    Lejdi_M lubi to.

Awatar alessana
    alessana jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Trzeba odcinać się od niepowodzeń, zdecydowanie!
    Aktualny wątek jest moim trzecim

Awatar Czekolada18
    Czekolada18 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    poznań

Ja mam drugi wątek :P Życzę powodzenia w odchudzaniu :P
    Ja też chcę mieć pod choinką (albo koło choinki xD ) chudszą dupkę :P W sumie to u mnie niekoniecznie dupkę ale brzuszek :P

Awatar blackpuma
    blackpuma jest nieaktywny Znany na forum

Trzymam mocno kciuki, powodzenia życzę i oby gwiazdkowy prezent w postaci mniejszej d.* przyszedł do nas wszystkich

Awatar Lejdi_M
    Lejdi_M jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    okolice Warszawy

Oj :-)
    waga stoi...
    wczoraj przećwiczyłam 1,5 na orbitreku :-) godzinę rano i pół godziny wieczorem :-) jedzeniowo całkiem spoko (jak na mnie)

Dzisiaj dzień też zaczęłam orbitrekowaniem, godzinka za mną... póki mam czas rano trzeba korzystać
    Widać już pewne zmiany w sylwetce.. znowu się zarysowały mięsnie brzucha pod tłuszczykiem.. i brzuszek jakby mniej wydęty same plusy.

Musze sobie jakieś plany zrobić na ten rok najbliższy... nie od stycznia 2014 tylko najlepiej od teraz - po co czekać? Zwłaszcza że te noworoczne nigdy się nie sprawdzają.
    Postanawiam więc:
    pozdawać wszystkie egzaminy w pierwszym terminie (najbliższy już 29!)
    znaleźć miłą pracę w kancelarii
    nauczyć się angielskiego (w końcu - gramatyka moja zmora..) niby poziom intermediate a nadal kali jeść kali pić..
    no i najważniejsze ujrzeć na wadze 85... chociaż w 2012 chciałam zobaczyć 90, co wydawało się nieosiągalne (przy wadze 123kg) i tak sobie pomyślałam, że za mało sobie wymarzyłam. Może teraz też za mało wymarzyłam? Nie ważne. 85!
    Walczę znowu (Od 15 paź 2013).Lejdi_M walczy dalej :-) cel 8 z przodu!

Awatar ranka81
    ranka81 jest nieaktywny Znany na forum

maja waga też zaklęta ale orbi (ja jeżdżę tylko 40 min) ślicznie odsłania schowane partie pod tłuszczykiem

powodzenia w realizacji wszystkich założeń!

Awatar blackpuma
    blackpuma jest nieaktywny Znany na forum

A jak często się ważysz?
    Ja osobiście raz w tygodniu i po ważeniu od razu chowam wagę do pudełka i na dno szafy, bo to diabelski miernik i nieschowany codziennie rano mówił do mnie wejdź, sprawdź...

Awatar Weronika77
    Weronika77 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Takie jedno blokowisko w Gliwicach :)

Hej ,
    Fajnie Cie znowu tu zobaczyc
    I gdzie znowu zniknęlas?
    WERON77IKA
    [url=https://forum.jestemfit.pl/xxl-20-kg-i-wiecej/12045-wydostac-sie-z-blednego-kola-pomoze-ktos-6.html] Mój wątek: Jak wydostać się z błędnego koła???[/url

Awatar Irencia
    Irencia jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    29

Cześć dziewczyny, ja też dziś po przerwie wróciłam ... tragedia. Mam nadzieję, że tym razem się uda, bo już fiksuję i łapię doły. U mnie przez ostatni rok też bywało raz lepiej, raz gorzej , ale teraz to już powiedziałam definitywne NIE tyciu. Trzymam za was wszystkie kciuki i gorąco pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów