Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 3 4 5
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47
Like Tree2Lubią to

Wątek: Powrót do rzeczywistości i realizacja długoterminowego marzenia :) - Część 2

Awatar back_to_reality
    back_to_reality jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Powrót do rzeczywistości i realizacja długoterminowego marzenia :) - Część 2

Generalnie...
    w piątek skończyłam 25lat.
    Na dziś była wyznaczona meta odchudzaniowa. Miało być 76 -> 56. Jest 62-62,5 przy pustym żołądku (czyli +2kg. jak objadłam się do utraty tchu to było nawet 65,5).
    Od czwartku trzymam się nieźle. Z głową lepiej - w urodziny zjadłam 2 kawałki ciasta i nie obżarłam się dalej 'bo przeciez i tak zawaliłam'. A kilka dni wczesniej tak to by się właśnie skończyło.
    Ostatni @ był 3 albo 4 stycznia. Straciłam więc 2x @. Teraz mam od środy. Nie jest jednak normalny - dość ubogi jak na te, które miewalam. No i bez koniecznosci zażywania ibupromów - niegdyś musiałam w 2 pierwsze dni brac maxymalne dawki. Gin za 2 tygodnie.

Jakiś czas temu, gdy ważyłam już 60kg - kupiłam 2 spódnice ołówkowe. I co? I teraz ledwo je zapięłam - z tym, że 'pas' mam na wysokosci talii'. Niby 2 kg a mega różnica jak dla mnie.

Dziś była łyżka barszczu z jajkiem, potem trochę kaszy mannej na mleku z kawałkiem banana. W lodówce czeka kruszonka z wiśniami w żelu i pascha. No same słodkie ciasta, ale cóż. Zostanie wybaczone?

Chcę zacząć swoje kolejne Ćwierćwiecze - mądrzejsza, piękniejsza, zdrowsza i szczęśliwsza.
    Jestem nastawiona pozytywnie. baaardzo
    Czy to mozliwe że to przez ten powrót @? że to tak hormony mi buzowały ?!

dawny sukces 76->60. Teraz...hmmm 10 więcej. Pora działać.

Tu byłam 1 i Tu byłam 2
    TU JESTEM

Awatar Ttrida
    Ttrida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Powrót do rzeczywistości i realizacja długoterminowego marzenia :) - Część 2

To jest bardzo mozliwe
    @ jednak duzo daje, ja widzialam jak zaczynałam brac hormony - ponad 3 mce miz ajeło nim one sie uspokoiły i unormowaly wiec pewnie @ miala duzy wpływa na wszystko.

Nooo to spóxnione zyczonka urodzinowe
    Juz nieduzo brakuje do mety wiec głowa do gory

Awatar back_to_reality
    Mieszka w
    Warszawa

a dziękuję bardzo
    no niedużo niedużo...ale im bliżej mety tym trudniej.
    Wielkie brawa należą się tym, którzy potrafią utrzymywać swoją wagę po schudnięciu przez tyyyyyle lat

Tu byłam 1 i Tu byłam 2
    TU JESTEM

Awatar Ttrida
    Ttrida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Ojjj wiem cos o tym - próbuje zrzucic te moje nieszczesje 7kg od jakiegos czasu ale kurcze - no nie idzie. Tzn idzie ale musiałabym TAKI rygor trzymac i TAKIE cwiczenia.
    Najwidoczniej moja waga to 70 - 72
    aaa ja rowniez podziwiam osoby, ktore to utrzymuja
    ale nie bartw sie Back, Tobie tez sie uda

Awatar KatusKitekatus
    KatusKitekatus jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    katowice

Przydreptałam ze szczerym urodzinowym :"wszystkiego najlepszego" i zaprosiłabym Cię na tort [zamrożony, ale to zawzse coś ] gdybyśmy nie były na diecie

Jak nastrój po świętach?

Awatar Kebriens
    Kebriens jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

o tak, przez wiele lat jest trudno, podziwiam ! ja najdłużej utrzymałam wagę przez 2 lata :P potem wróciło z niemałą nawiązką :P
    Ja też pytam, jak tam po świętach ?
    Ostateczna walka z samą sobą, tym razem się uda !
    Cel do 8 maja:

Cel długoterminowy

Awatar back_to_reality
    Mieszka w
    Warszawa

I'm BACK na stałe, po raz 2gi. Ale TUTAJ: Zostawmy rzeczywistość. Warto żyć marzeniami!

Tu byłam 1 i Tu byłam 2
    TU JESTEM

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 3 4 5

Uprawnienia umieszczania postów