A tak donosnie jedzenia ... To myslicie, ze duzym grzechem jest jedzenie marchewki z jablkiem zamiast jednego posilku? bo nie ma jej w spisie turbo...
A kukurydza z puszki?? Uwielbiam ja do salatek![]()
Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG
Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
A rzeczywiście weszło!!!! xD
a bo mi się ładowało i ładowało i w końcu wyłączyłam bo wejść nie chciało.. dwa razy próbowałam aż się poddałam xD
Ale wlazło!
Było jeszcze drugie ale kit z nim
Ważne że weszło...
Dzieki.. bo gdybyś nie napisała to nawet bym nie zauważyła że zdjęcie jest xD
Więc ogłaszam wszem i wobec iż dodałam zdjęcie do galerii w spodniach które mi na dupę nie wchodziły jeszcze 2,5 miesiąca temu...
Teraz w spodnie wlazłam.. leżą jak leżą ale to szczegół.. Ważne że się dopięłam (tłuszcz niestety wystaje bokami ale jego też wkrótce nie będzie)
Gitarowa gratuluję wejścia w ulubione spodnie,aż mi się westchnęło jak na Twoje zdjęcia patrzyłam...ja też chcę wejść w moje ulubione spodnie, które leżą gdzies na dnie szafy
mam nadzieje, że do wiosny, jak już będzie ciepełko to zdążę
Acha!! i KAPITALNIE wyglądasz w tej czarnej sukieneczce,kurcze talia osy,tylko pozazdrościć![]()
No i dziękuję za gratki.. No różnica jest.. też powoli zaczynam coś tam dostrzegać... Ogólnie jest tak że w styczniu się nie dopinałam wcale w tych portkach a teraz prawie żem je rozerwała na strzępy ale się dopięłam
(z tym rozerwaniem akurat żartuje ale faktem jest że portki jeszcze są za obcisłe i za ciasne)
---------- Wiadomość dodana o 23:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:45 ----------
Dziękuje... ale zdjęcie w czarnej kiecce moim zdaniem bardzo "sfałszowane" jeśli można to tak nazwać.. bo uważam że czarny kolor mnie wyszczuplił (optycznie) a na zdjęciu w ogóle jakoś tak zgrabnie wyszłam i nie było aż tak widać mojej "obszerności" że się tak wyrażę (mam szerokie barki strasznie i w ogóle biodra szerokie... pewnie nawet jak schudnę to w kieckach i tak nie będę chodzić bo to nie będzie zbyt ładnie wyglądało :/)
Ale dziękuję za gratki i miłe słowa![]()