Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Płaski brzuszek...<marzenie> :)

MoNiCzKa12 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Dobczyce

Smile Płaski brzuszek...<marzenie> :)

hmm... chyba kazda z was marzy o płaskim brzuszku (oczywiscie jezeli go nie ma ) Ja bardzo chciałabym go spłaszczyc mam bardzo odstajacy i wygladam jakbym była w 5 miesiacu ciazy ;/ Jestem bardzo niewytrwała ale mam nadzieje ze tym razem z waszym wsparciem dam sobie rade Mam zamiar cwiczyc i dobrze sie odzywiac...
    Piszcie o swoich problemikach razem damy rade :*
    BuZiAcKi:*
    pzdr. xD

asiaBcN jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Barcelona

Domyślnie Odp: Płaski brzuszek...<marzenie> :)

eh tak ... zapisuje sie.to moje marzenie tez. Jakos wczesniej mi sie odkladalo bardziej w tylek ,ale teraz wszyyystko idzie w brzuuch! eh ... to straszne .chociaz moze lepiej bo na buzi jestem w miare szczupla a bluzki luzne mozna zakladac hehe tylko ze nie mialam az takiego tego problemu wczesniej wiec musialabym sobie pokupowac.
    Tez trudne i zniechecajace jest to ze trzeba porzadnie schudnac zby wreszcie bylo widac miesnie ktore wyrobilas heh .....

ale ... UDA NAM SIE

saliva jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Pewnie, że się uda! Czemu miałoby się nie udać

A jakieś konkretne plany, założenia dietkowe masz? czy poprostu MŻ?

Mieszka w
    Dobczyce

Wink Odp: Płaski brzuszek...<marzenie> :)

hmm....załozenia dietkowe...zero słodyczy (a kocham jesc słodkie mmmm) woda niegazowana podstawa... nie mam takiej diety ze bede ja przestrzegała poprostu bede jadła trzy razy dziennie (ostatni posiłek nie pózniej niz o 18) nie bede jadła takich rzeczy jak makaron ziemniaki chleb ...ogólnie rzeczy maczne....tylko ze u mnie krucho jest z cwiczniami...postanawiam sobie ze bede cwiczyła jakis zestaw lecz jestem słaba i po chwili padam ... i nici z moich cwiczen ....musze to jakos pokonac...moze macie jakies sposoby ...
    PZdr.
    Damy rade

Mieszka w
    Dobczyce

Unhappy Odp: Płaski brzuszek...<marzenie> :)

Ja tu chyba sama jestem... borykam sie z moim problemikiem i szczerze coraz czesciej mysle ze nie bd miała płaskiego brzuszka a tak bardzo bym chciała tylko te cwiczenia ... mmm a ja mam ploblemy z kregosłupem i jak tak pocwicze to mnie tloche boli pomózcie
    BUZIAKI:*

asiaBcN jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Barcelona

ja zaczelam 1000 kcal i staram sie nawet mniej (do 800 teraz mi wychodzi) bo jak mi sie czegos zachce to moge sobie na to pozwolic ktoregos dnia
    saliva a Ty jak juz tyle schudlas?gratulacje!!dlugo juz jestes na diecie?

co do cwiczen moniczka to trzeba za kazdym razem troche wiecej.zaczynac od np 1 czy 2 serii potem dokladac.!
    pozdr

Kar85olka Guest

polecam a6w.... sama cwicze to juz okolo tygodnia i jest swietnie oprocz tego 30minut na wioslarzu spedzam i taka mala rozgrzewajaca gimnastyka z ciezarkami... na poczatku strasznie ciezko mi bylo chociazby wstac z lozka... chociaz do wioslarza mam 2 metry ale teraz jest ok nawet nie chodzi o to ze mi sie brzuch zmniejszyl bo to sprawa diety ale czuje ze moje miesnie sie obudzily i zaczynaja normalnie pracowac... swoja droga dopoki tego nie cwiczylam nawet nie wiedzialam ze mam tam takie miesnie heh

saliva jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Witam!

I na samym początku proszę mi się tu nie poddawać, bo warto troszkę się napocić i włożyć trudu w tą walkę

Hmm, ja w zeszłoroczne wakacje stosowałam dietkę 1000 kcal + bieganie, a biegałam dużo... Napociłam się za każdym razem porządnie! Zero słodyczy, jedzenia z nudów (to jest najgorsze...), jedzenia "nocami" i podjadania... Było to jedzenie zdrowe, ale obiadki były "domowe", zdana bowiem jestem w ciagu wakacji na kuchnię mamy i mowy, by nie było, żebym gotowała sobie oddzielnie, więc jadłam to, co wszyscy, ale w mniejszych ilościach... Ćwiczyć na dywaniku, za bardzo nie mogłam, bo mam troooszkę kręgosłup chory... Traciłam średnio 1kg na tydzień, więc wręcz idealnie... Wiem, jednak jak wiele samozaparcia i silnej woli potrzeba! Ale można to osiągnąć, i uczucie później jest nieziemskie... Mam nadzieję, że je znów poczuję, jak osiągnę mój kolejny cel...

A co do brzuszka, to ja mam taką naturę, że mi głównie w "tyłek" wszystko idzie i uda... ;( Najszybciej tracę z brzuszka właśnie, jednak zadowolona z niego i tak jeszcze nie jestem, więc do boju dziewczyny!

anniolek jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wieluń

Talking Odp: Płaski brzuszek...<marzenie> :)

Ja mam niestety ten sam problem u mnie brzuch zawsze był duży. ciąża spożywcza a tak poważnie to cwicze i stosuje dietę i jakies efekty już widać ale skóra na brzuchu nie jest jędrna tylko taka ble.. wiem,że muszę się sporo namęczyć i bardzo duzo pracy w to włożyć, ale się opłaci!

Awatar moniq19840515
    moniq19840515 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Jaworzno

SALIVA ma racje satysfakcja potem jest nie ziemska wiem co mówieod 5 jestem na "diecie"staram się więcej niż 1500 nie zjeść zero słodyczy, zero białego pieczywa, bez masła ale owoce, warzywa, nabiał i kubuś musi być raz dzieniea tak to ogólnie ograniczenie jem o wiele mniej niż jadłami wg mojej wagi spadlam o 2 kg!!
    SALIVA od kiedy jesteś na diecie???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a prop ćwiczeń jeszcze cienko u mnie z nimi jak mi się zachce to troche brzuszków(niestety nie mam gdzie ćwiczyć a na siłke brak funduszy)
    MONIKA GŁOWA DO GÓRY BĄDZMY TWARDE!!
    POZDRO

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni